Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine gözlerim dolu o simdi kötü oldugumu biliyor msjlar attim bir sürü o bugün dügünde olsa bile eglenebilecekmi ben beni seven insani bu kadar üzdüm diye rahat uyuyormu nasil yapiyor bunu acaba o gelinle damadi gördügünde onuda böyle inandirdim hayallerini yiktim diye hicmi düsünmicek yok düsünmez cünkü cok acimacisiz![]()
hicmi düsünmüyor kendi dengesizligi seni üzüyorum baksana dedi bana o zaman niye ciktin yine karsima barisalim diye ya var olan bana oldu yinee yaaa adam beni oyuncak etti seviyorum diye ....
yine gözlerim dolu o simdi kötü oldugumu biliyor msjlar attim bir sürü o bugün dügünde olsa bile eglenebilecekmi ben beni seven insani bu kadar üzdüm diye rahat uyuyormu nasil yapiyor bunu acaba o gelinle damadi gördügünde onuda böyle inandirdim hayallerini yiktim diye hicmi düsünmicek yok düsünmez cünkü cok acimacisiz![]()
hicmi düsünmüyor kendi dengesizligi seni üzüyorum baksana dedi bana o zaman niye ciktin yine karsima barisalim diye ya var olan bana oldu yinee yaaa adam beni oyuncak etti seviyorum diye ....
benim yine msj atasim var ici rahat olmasin kötü olsun dügündeyse bile kötü olsun bu gece
yok yok gayet normalsin. hatta hepimiz. bize bunları yasatanlar anormal...
kızlar burada payasınca kendimi biraz daha iyi hissetttim. belkide buraya girmesem msj atacaktım . simdi saati 3 ettim :) buda bi basarı benim için
Bende mesaj atmamak icin, aramamak icin kendimi nasil zor tutuyorum bi bilsen canimm. Yaa aramistim ozur diledim barismistik en son. O gunden sonra hic aramamasi mesajima karsilik vermemesi, bu belirsizlik öldürüyo benii:çok üzgünüm:
canım onun kötü olması senin acını hafifletecek mi ?
Sahsen benim acimi hafifletirdi. Ama yapmazdim. Onun seviyesine dusupde kendimi ne kadar harab ettigimi gormesini istemezdim... Bazen hic umursamamak bile onlara en iyi cevap oluyo...
iste sırf bu yüzden msj atmak istemiyorum...
ben biraz hava alayım odamı toplayım tekrar gelecemm... görüsmek üzere...
hafifletir gibime geliyor dün varinca bi sekilde haber ver dedim yapmadi hic bisey yapmiyor demeki ben bir hicmisim onun icin![]()
zaten iki aydir nerdeyse hic beraber degildiki canim ayriydik son bir hafta barisalim dedi yine yapti yapicagini
hafifletir gibime geliyor dün varinca bi sekilde haber ver dedim yapmadi hic bisey yapmiyor demeki ben bir hicmisim onun icin![]()
sizinkilerde kendini ıssız adam gibi gördü mü? benimki aynı ben diyordu
benimkide öle dediidelikafaduldenıssız adam filmini izlerken adama saymadığını bırakmadı ama sonra aynı sekılde bir ay sonra benı bıraktısırnaşık şeyartık guluyorum kızlar durumuma sadece guluyorum moda ıssız adam olmak seneye de aşık adam diye film yaparlar hepsi geri dönerr bizeeee sürünsünlerr sürüngenlerrkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştılaelaelaelaelae