Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla bende hep karar alıyorum ama ıkı gecedır aglayarak uyuyorum ıtıraf edıyım
onu dusunuyorum ona karsu degısık duygulardayım ama neden agladıgımı bende bılmıyorum

ve bugun onu bırıyle gorme dusuncesı kapladı benı ve cook korkuyorum hoc gormek ıstemıyorum onu
gorne ıhtımalım fazla
gercı 6ay olcak bıkrer uzaktan gordu ama gormıyım ya gorurdsem fena olurum bılıyorum haketmesede

O da ayrilik piskolojisinden kaynaklaniyo. Yada baska bisey. Ayni durum bende de oldugu icin bende anlam veremiyorum.
Baskasiyla gormek gercekten dahada acitir insanin icini.
Ama gorursen belki farkina birazdaha varirsin bazi seylerin ve bosuna aci cektigini dusunursun.
O suan yanimda deyil gorme ihtimalimde yok ama Turkiye ye gittigimde olurda gorursem diye dusundugumde deliricek gibi oluyorum...

O da ayrilik piskolojisinden kaynaklaniyo. Yada baska bisey. Ayni durum bende de oldugu icin bende anlam veremiyorum.
Baskasiyla gormek gercekten dahada acitir insanin icini.
Ama gorursen belki farkina birazdaha varirsin bazi seylerin ve bosuna aci cektigini dusunursun.
O suan yanimda deyil gorme ihtimalimde yok ama Turkiye ye gittigimde olurda gorursem diye dusundugumde deliricek gibi oluyorum...

hepımızın oldugu bı hal galıba kım ısterkı svdıgını baskasıyla gormek
daha ıyı olcaksam gorıyım dogru acabalarım bıtsın
yok ya ben bu erkeklerden nefret ettım

kızlar ben cıkıyım yoksa yetstıremıcem yıne kacamak gelırım umarım
hadı opuldunuz ıyı olun anacım

bu arada fırtına gozukmedı
dun aksam gelcem dedı ama yok napıyo
bırınımı buldu ne
gelsın sorarız artık
hadı bayanbayan

ayy tahmin edıyorum yaa ben de boşlukta kalıp sürekli aramak isterdim ve arardımdaa ama noldu hiçbişeye yaramadı o yuzdenn bekle o arasın,sizde bikere umut var o yuzden şöyle düşün eninde sonunda arayacak erkekler böledir biraz merakta bırakırsan arar haa sen yapabildinmi nilay dersen hayır yapamadımdelikafaduldencok sabırsızdım bi de benı sevmedigini duymak yıkmıştı benı nasıl olsa bitti dedim ve aradım sırf sesını az da olsa duyabilmek ıcın ama bence senın ıcın en iyisi kafanı meşgul etmen sakın arama ve bekleee arayacak emin ol

Bende senin gibi cok sabirsizim. Elim her telefona gittiginde engellemeye calisiyorum. Seviyosa arasin ne ariycaksin diye kiziyorum kendime.
Bekliycem.. Umarim arar...
Seninki daha kotu olmus canim. Sevdigin insandan seni sevmedigini soyledigini duymak cok agir.:çok üzgünüm:.. Hic degmiyomus demekki.. Hepsi ayni zaten. Birininde bi farki yok maleseff....
.

evet cnm en zoru sevılmegini duymak benimki güya sevmiş benı cok sevmiş hemde ama duyguları azalmış 2 haftada nasıl bi mantıgı varsa bunun anlayamıyorum yanii kafası karışıkmış sorunları varmış falanda filan ama sen sakın arama cnm arasan bişe değişmez bunu bil o ararsa değişir ancak cunku erkekler böleee onlardan kacacan merakta bırakcan

Hosgeldin.:1hug:..
1 haftadir sinirden stresten kendimi acayip yiyeceklere verdim kilo vermeye calisirken 2 kilo almisim:çok üzgünüm: Bu gidisle daha da alicamm:mymeka:..
Nasil basa cikicam ben bununla yaa...
Bu 3 ayda yeniden o kadar alismisimki ona acayip boslukta hissediyorum kendimi. Inanirmisiniz hala gece yattigim kiyafetle duruyorum hicbisey yapasim yok. Oyle elimde telefon bakip duruyorumsenağlama

hosbuldum canım.. bende de tam tersi bende yemekten kesildim inanırmısınız 2 günde 1 kilo vermişim....

evet cnm en zoru sevılmegini duymak benimki güya sevmiş benı cok sevmiş hemde ama duyguları azalmış 2 haftada nasıl bi mantıgı varsa bunun anlayamıyorum yanii kafası karışıkmış sorunları varmış falanda filan ama sen sakın arama cnm arasan bişe değişmez bunu bil o ararsa değişir ancak cunku erkekler böleee onlardan kacacan merakta bırakcan

Gercekten seviyoduysa bu 2 haftada bitebilecek bisey deyil canim. Bazen sorunlar oldugu zaman sevdigin insanida acina ortak etmek istemezsin, onuda uzmek istemezsin. Belkide o yuzden boyle bi yalan uydurdu sana.
Ama gercekten sevmediyse kafasi karisikmis, sorunlari varmis bunlarin hepsi bahane.
Ne kadar sure beraberdiniz? Ne zaman bitti sizinki?

Yok aramiycam canim. Suan icin cook engeller var önümüzde bunlarida sabrederek, anlayis gostererek asabiliriz ancak. Eger merak ediyosa, savasicak gucu varsa arar. Yada ben Turkiye ye gidene kadar bekler. Beklemezse zaten bosunaymis hersey...!!!!

bende duydum o sözü canım. am benim ki en kötüsü sok etksi yarattı. ayrılmadan 1 gün önce özledim canım hayatımm diyen kişi ertesi gün seviyormuym bilmiyorum. kötüyüm gibi laflar etti... hiç beklemediğim için bende yıkıldım.

Gercekten seviyoduysa bu 2 haftada bitebilecek bisey deyil canim. Bazen sorunlar oldugu zaman sevdigin insanida acina ortak etmek istemezsin, onuda uzmek istemezsin. Belkide o yuzden boyle bi yalan uydurdu sana.
Ama gercekten sevmediyse kafasi karisikmis, sorunlari varmis bunlarin hepsi bahane.
Ne kadar sure beraberdiniz? Ne zaman bitti sizinki?

Yok aramiycam canim. Suan icin cook engeller var önümüzde bunlarida sabrederek, anlayis gostererek asabiliriz ancak. Eger merak ediyosa, savasicak gucu varsa arar. Yada ben Turkiye ye gidene kadar bekler. Beklemezse zaten bosunaymis hersey...!!!!

sevdiğin kişi türkiyede mi? benimkide sehir dısında ikimizde de yol varmıs.

hosbuldum canım.. bende de tam tersi bende yemekten kesildim inanırmısınız 2 günde 1 kilo vermişim....

2 haftadir gorusmuyoruz. Ilk 1 haftasi bende hicbisey yemiyodum. Simdi bu son hafta bittigini anlayinca acayip stres yaptim ve yemeklere verdim kendimi uzuntuden...

Daha iyiymis iste senin ki ama gucsuz kalicak derecede de yememezlik yapma:oklava:

zaten zayıfım canım 46 kilo oldum boyumda 1.63 zayıf görünüyorum. sevgilimde hep biraz kilo al derdi
:((

6 yıl mııııııı
off baya uzun süre. bu kadar uzun zamandır yine ilişkiyi iyi yürütmişsnizzzz

6 yıl mııııııı
off baya uzun süre. bu kadar uzun zamandır yine ilişkiyi iyi yürütmişsnizzzz

6 yil boyunca sevgili deyildik. Orta1 deyken seviyoduk birbirimizi. Ortaokuldan ciktiktan sonra ben Hollanda ya geldim.
Buraya geldikten sonra bidaha hic gorusmedik zaten. Ama gorusmedigimiz sure icinde de birbirimizi sevdigimiz sekilde kimseyi sevemedik ikimizde.
3 ay once bulduk birbirimizi. Hala sevdigimizi anlayincada yeniden basladik.
Kisaca ozeti iste canim. Ilk ve tek askim yani....

bu arada cukulatacım benkendimi kötü hissedince bol bol cikolata yerim kısa bi süreliğine iyi geliyor...

Ayyy hic sorma canim ya. Soylemesi ayip yanimda 1 poset cukulata duruyo zaten. Kac saattir durmaksizin goturuyorum hepsini. :mymeka: Ama yinede hislerimde hicbisey degismiyo.. Kilo hissinden baskakaydirigubbakcemile3

6 yil boyunca sevgili deyildik. Orta1 deyken seviyoduk birbirimizi. Ortaokuldan ciktiktan sonra ben Hollanda ya geldim.
Buraya geldikten sonra bidaha hic gorusmedik zaten. Ama gorusmedigimiz sure icinde de birbirimizi sevdigimiz sekilde kimseyi sevemedik ikimizde.
3 ay once bulduk birbirimizi. Hala sevdigimizi anlayincada yeniden basladik.
Kisaca ozeti iste canim. Ilk ve tek askim yani....

hımmm. Aslında cok romantik:çok üzgünüm:
İNŞALLAH BURADAKİ BÜTÜN ASK ACISI CEKEN ARKADASLARIN İSTEDİKLERİ KİŞİLERİN İSTEDİKLERİ OLUR...:nazar:

Bugün abdest alıp dua edecem hepimiz için.........

hımmm. Aslında cok romantik:çok üzgünüm:
İNŞALLAH BURADAKİ BÜTÜN ASK ACISI CEKEN ARKADASLARIN İSTEDİKLERİ KİŞİLERİN İSTEDİKLERİ OLUR...:nazar:

Bugün abdest alıp dua edecem hepimiz için.........

Romantikde kiymetini bilemiyoruz simdidesenağlama Ama galiba en fazlada ben bilemedim. O kadar sevdigim halde:mymeka:
Amiin canim insallah.
Allah kabul etsin simdiden.
Ben hergun dua ediyorum zaten.:Saruboceq:

Back
X