- 8 Mayıs 2008
- 2.648
- 1
- 116
Gercekten seviyoduysa bu 2 haftada bitebilecek bisey deyil canim. Bazen sorunlar oldugu zaman sevdigin insanida acina ortak etmek istemezsin, onuda uzmek istemezsin. Belkide o yuzden boyle bi yalan uydurdu sana.
Ama gercekten sevmediyse kafasi karisikmis, sorunlari varmis bunlarin hepsi bahane.
Ne kadar sure beraberdiniz? Ne zaman bitti sizinki?
Yok aramiycam canim. Suan icin cook engeller var önümüzde bunlarida sabrederek, anlayis gostererek asabiliriz ancak. Eger merak ediyosa, savasicak gucu varsa arar. Yada ben Turkiye ye gidene kadar bekler. Beklemezse zaten bosunaymis hersey...!!!!
sevıyormuş ama aşık diilmiş bu nasıl oluyosa:1shok: ben ondan 2 sene boyunca hoşlandım platonik olarak sonraa mucize gibi bi araya geldik cok uzun diil canım 6 aylık bi beraberlikti 1 ay oldu ayrılalı 6 aydı ama cok seyler paylaştık dogum gunu hedıyelerını bile almıştım ayrılcamız aklımın ucundan gecmedigi için hepsi elimde patladı ama sırf utansın diye verdim hedıyelerını
canım senı beklerse eger gercekten sevıyo ve hakedıyo demektirr sen sadece sabırlı ollyerimseniben