Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

minacım iyi yolculuklar sanaa... biraz gecikmişim galiba ama olsun :)

sağol canım, bende biraz gecikmişim saol demeye :)))

valla haftasonları hep böyle oluyo galiba, bende minayı merak ediyorum naptı nasıl geçti yolculuğu falan, o da evine gitti unuttu zilli :))

merak etme kuşum burdayım, zilli demiş banalaelaelaelaelaenaniknanik

evet naptı acaba
hafta sonu belkı kafa dınlemek ıstemıstır yol yorgunluguda olur
bırakmaz o bızı
kovsanız gıtmem demıstı

gitmem tabi, kovsanızda dövsenizde gitmem :)))

cevap hakkı doğan mesajları tek tek buldum, ama ne çok şey var ya okuyamadım valla hepsini, tembellik başa bela:mymeka:

bi de o gece diyomuşki hani işyerine gittiler ya benden sonra ark. ile mesajlaşıyoduk diyomuşki taksiye binsin gelsin niye gitti diyomuş,sabahın o saati olmuş saat 5.30 ben o saatte taksiye binip geri oraya gitcem .....:1shok: zaten burnu büyük gibi geldi sanki bana da ne bilim,hoşuma gitti o gece ama bugün aynı şeyleri hissetmiyorum,oturuyoruz o gece msn.den söz açıldı yüksek sesle msn adresini sölüyo ekleyin beni diye dünyada ben eklemem.:dilcikar:

hımm, bende herkesin dediği gibi uzak dur diyeyim ozaman canım, ama alttan alttan da süründürebilirsin aslılndakötükedihüso çokmu kötüyüm ben ya, kaçarsan kovalar belki yani, bakarsın bakarsın herşey güzel olmuşş :)))

günaydım minacım... iyi olmana sevindim ... :)
selinim sana da günaydın...
prenses şekerim uzak dur bence de... adam akıllı biri gelecek sana da ... umudunu yitirme... :)
çıkmadık candan umut kesilmezmiş ... :)

böcükçüm bende seni sevindirdiğime sevindim :))) sizi burda gördüğüme sevindim :))) :1hug:a.s.

bilmemki minacım yaa,ben o geceki hislerimi hissetmiyorum şu anda,bende soğudum duyunca sorunlar falan diyince soğudum birden işte,ben zaten yeteri kadar çok sorunla başettim artık ilişkimde huzura ihtiyacım var

canım benim al benden de o kadar, artık sorun kelimesini bile duyunca fizana kaçabilirim :)))
kaçmakta üstüme yoktur, hahahaaha

o gece hissettiklerini hissetmiyosan çok güzel, kendini kaptırma olasılığın yok şuan için,bizim için önemli olan senin üzülmemen, yalnız o saf hala senin hoşlandığını falan düşünüyodur, yemeden içmeden kesildiğini falan, keşke görse umrunda olmadığını, belki biraz şişi iner :)

bilmemki minacım yaa,ben o geceki hislerimi hissetmiyorum şu anda,bende soğudum duyunca sorunlar falan diyince soğudum birden işte,ben zaten yeteri kadar çok sorunla başettim artık ilişkimde huzura ihtiyacım var

prensesim o zaman konuşmayalım bu konuda...
neden dersen aklımız bize oyun oynamayı çok seviyor...
o yüzden kapatalım konuyu ki senin de alına getirmeyelim...

o taksi muhabbeti filan hiç hoş değil... tek kelimemize değmeyen biri bence şekerim...

eeeet sıradaki gelsin ; onun yorumunu yapalım beraberce :))

canım haftasonu bi ordu insan doluştu, bilgisayar mahaline geçemedim bile,
iyiyim, sandığımdan daha iyiyim, buraların havası iyi geldi, annem de kaşık kadar kalmışın diye diye besiye çekiyo beni, yediğim önümde yemediğim arkamda cokacimcoook zaten telaştan kalabalıktan bişey düşünmeye fırsat kalmıyo, geldiğimde halim çok komikti zaten, depresyona girebileceğim yer arıyorum evde ama yok :)) iyimi kötümü bilmiyorum,
bi gelirken otobüste baya kötü oldum, o da dediğim gibi onun beni hep terminale bırakmasına alışkın olmamdan kaynaklandı, o da aramadı hiç, maillerime de bakmıyorum kaç gündür, durumum bu, sizden naber canlarım !!!

aman iyi canım, hep iyi ol böyle a.s.
otobüs hüzünlü bi ortam zaten, okadarı normal, kıyamam sana ya, terminalden hep o mu gönderiyodu, koyar insana hakkaten, ama bak güçlü kızsın, acılı nağmeler duyucam diye korkmuştum inanki...
vatandaş aramadığına göre daha öğrenmedi sanırsam :))

canım benim al benden de o kadar, artık sorun kelimesini bile duyunca fizana kaçabilirim :)))
kaçmakta üstüme yoktur, hahahaaha
zaten sorun falan diyince olay koptu bende,bi anda ürperdim :bbo:
o gece hissettiklerini hissetmiyosan çok güzel, kendini kaptırma olasılığın yok şuan için,bizim için önemli olan senin üzülmemen, yalnız o saf hala senin hoşlandığını falan düşünüyodur, yemeden içmeden kesildiğini falan, keşke görse umrunda olmadığını, belki biraz şişi iner :)
evet şimdi kötü oldu tabi kız tarafından hoşlanmanın sölenmesi,ben erkeklerin bu konuda adım atmasından yana olan biriyim ama olan oldu
prensesim o zaman konuşmayalım bu konuda...
neden dersen aklımız bize oyun oynamayı çok seviyor...
o yüzden kapatalım konuyu ki senin de alına getirmeyelim...

o taksi muhabbeti filan hiç hoş değil... tek kelimemize değmeyen biri bence şekerim...

eeeet sıradaki gelsin ; onun yorumunu yapalım beraberce :))

ya yok canım o bi anlık bi hoşlanmaydı gecenin alkolün bana anlayışlı tavırlarının etkisinden falan ister istemez bi elektrik oldu yani yüzeysel bişi derin bişi deil o yüzden aklım bana oyun oynamaz,zaten şu an herhangi bi his yok içimde ona karşı :1hug:

bi erkekten bahsediyosak hata anlama gibi bi olasılığı yok :) en fazla üzülürse değer veriyosa anlamış gibi yapar !!! a.s

evet yaa tamamen katılıyorum,şöle bi oturup etraflıca bi düşünmek nerde hata yaptım evet ben burada hata yaptım diyip anlamak gibi bi özellik yok yaratılışlarında yok heralde bazen dank ediyo ama çok nadir artık kör parmağım gözüne gibidurumlarda jeton zar zor düşüyo ama genelde hiçbi hatayı kabullenmiyolar ben naptımki sen kendi kendini üzdündiyolar bide

evet yaa tamamen katılıyorum,şöle bi oturup etraflıca bi düşünmek nerde hata yaptım evet ben burada hata yaptım diyip anlamak gibi bi özellik yok yaratılışlarında yok heralde bazen dank ediyo ama çok nadir artık kör parmağım gözüne gibidurumlarda jeton zar zor düşüyo ama genelde hiçbi hatayı kabullenmiyolar ben naptımki sen kendi kendini üzdündiyolar bide

birde cevresinde abuk subuk tipler varsa bosver oglum niye bi kıza baglanıp kalacan gez toz her cicekten bal al psikolojisini empoze ederlerse o kişiden hayır gelmiyor. benimkinde öyle oldu galiba. hep sorunlu7 evliliği olanlar yada serseri tipler var cevresinde

aman iyi canım, hep iyi ol böyle a.s.
otobüs hüzünlü bi ortam zaten, okadarı normal, kıyamam sana ya, terminalden hep o mu gönderiyodu, koyar insana hakkaten, ama bak güçlü kızsın, acılı nağmeler duyucam diye korkmuştum inanki...
vatandaş aramadığına göre daha öğrenmedi sanırsam :))

evet o çok koydu şasem ya, baya bi ağladım, hatta muavin teselli vericekti nerdeyse, onun tesellisi de bi acayip oluyo gerçi, gelip gelip bişey içermisiniz diyo, dicektim gölge etme başka ihsan istemem :))
ama baktım yol öyle bitmez, nefes alamıcak gibi oldum, bide hıçkırasın geliyo, yoldasın, ışıklar falan kapanmış, milleti rahatsız etmiyim dedim, sonra dergileri okudum biraz, sonra o saçma müzikleri dinledim, geçti işte, ama ev iyi geldi gerçekten...

hepsi sopalık bunların, adam %100 suçlu, o bile bana diyo ya ne kolay silip atıyosun, sanki bahane arıyomuşsun zatende bulamıyomuşsun gibi diyo, genç yaşta kafayı çizdirtmek istiyolar ama çizmicem kafayı :dilcikar:

SLM KIZLAR
bıraz okuyım dedım ama omadı cok varmıs bıraktım
mına nasılsın canım

amanbe yıne yoksun canım dun gelmıssın ama ben yoktum

bugun bocukcumde ugramamıs buraya
fırtına kayıp
daha kayıplar var nerde oyol bunlar

iyiyim ebrucum, iyi geldi buralar, en azından hiçbişey değişmiyo burda, o iyi geliyo bana... ne insanlar, ne düzen, hiçbişey değişmiyo...

böcük uğradı biara sen görmemişsin canım

sen nasılsın peki

merhaba kızlar nasılsınızz?ben tuhafım yaa dün ayrılalım demesinin 1.aydönümüydü ama o da beni özlicek belki aramıcak geri dön demicek ama pişman olcakkk

Back
X