Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yok canım aramadı, maillerime de bakmıyodum kaç gündür, bugün de bakmadım, ondan gelen bişey görmek istemiyorum.

ya haftasonu iyiydi, hiç düşünmedim, kalabalıktan telaştan, ama şimdi çalan şarkının da etkisiyle bi tuhaflaştım kuzum, elimde değil şarkıyı dinliyorum, dinlenmicek gibi değilki

SANA DEĞMEZ BU SİTEMLER SANA DEGMEZ
kalbime bir hancer sapla vur gitsin
beni aldattın bunu bile bile kahretsin
sana kızmıyorum
sana son sözüm unut gitsin...

bunu dinlemeye engel olamıyorum, ses de son ses :((

ya haftasonu iyiydi, hiç düşünmedim, kalabalıktan telaştan, ama şimdi çalan şarkının da etkisiyle bi tuhaflaştım kuzum, elimde değil şarkıyı dinliyorum, dinlenmicek gibi değilki

SANA DEĞMEZ BU SİTEMLER SANA DEGMEZ
kalbime bir hancer sapla vur gitsin
beni aldattın bunu bile bile kahretsin
sana kızmıyorum
sana son sözüm unut gitsin...

bunu dinlemeye engel olamıyorum, ses de son ses :((

bende bu sarkıyı bu ara sevıyoryum ama ben sarkılardan kacıyorum sende kac
dınleme mına ya
tamda senlık bı sarkı off
su serdara dıyorum yazma sole sarkılar dıyeÇok üzgünüm çoook
dınleme kotu olursun bence
seb bole ıyı gıdıyosun bozma tavrını:1hug:

demi dinlemeyim, ama kapatamıyorum tekrar tekrar dinliyorum, bunun sonu da hayır değil, birazdan koparım bu gidişle, tamam son kez dinliyorum... biri beni durdursun :))

demi dinlemeyim, ama kapatamıyorum tekrar tekrar dinliyorum, bunun sonu da hayır değil, birazdan koparım bu gidişle, tamam son kez dinliyorum... biri beni durdursun :))

ne kadar dinlemeyim desende ister istemez dinleniyor. bende sabahtan beri onun sevdiği sarkıları dinliyorum. hiç benim tarzım olmadıgı halde

olmaaaazzzz:mymeka: napıyosun sen kızarım bak,,,
tamam bende kapatıyorum bak, niye kendini öyle üzüyosun, yıpratıyosun, o yıpratıyomu kendini ???yasakkelime

tamam canım benim son kez de dinlemiyorum, (bitmişti zaten :))
ayy annem zaten insanı rahat bırakmıyoki depresyona gireyim, 2de bir bak çeyizine şundan yapıyorum bundan yapıyorum, ayy anne ya, ben ne haldeyim bi bilsen :))

ayy annem zaten insanı rahat bırakmıyoki depresyona gireyim, 2de bir bak çeyizine şundan yapıyorum bundan yapıyorum, ayy anne ya, ben ne haldeyim bi bilsen :))

benimde kardesimin odası ceyizlerimle dolu :((((((((

aa bak sen tam dayaklıksınnnnn :kızgın: napıyosa yapsın, napacak günlük hayatına aynen devam ediyodur, kendini meyhane köşelerine atmamıştır merak etme, acı ama gerçek, bunların hamuru böyle Çok üzgünüm çoook

bıtmıstı zaten demekkafamçokkarıştı
anneler ole
bızım ceyız gorcek halımızmı varkı
valla ne ceyız ne elele bı cıft ne dugun ne nıkah gormek ıstemıyorumsositososito

birde merak oluyor acaba napıyor simdi diye :(((

sımdı merak edersın tabı aklından cıkmazkı:oklava:

aa bak sen tam dayaklıksınnnnn :kızgın: napıyosa yapsın, napacak günlük hayatına aynen devam ediyodur, kendini meyhane köşelerine atmamıştır merak etme, acı ama gerçek, bunların hamuru böyle Çok üzgünüm çoook

birde bana cok duygusal birisiyim aglarım falan demişti. ama ayrılırken ben hüngür hüngür aylarken o 1 damla göz yası dökmedi.

bıtmıstı zaten demekkafamçokkarıştı
anneler ole
bızım ceyız gorcek halımızmı varkı
valla ne ceyız ne elele bı cıft ne dugun ne nıkah gormek ıstemıyorumsositososito

sorma canım ya geldiğimden beri herkesin tek konusu bu zaten, allah allah ya:sm_confused: bi nurdan abla var, ondan başkada kimsenin haberi yok bişeyden, sanki biliyo herkes

birde bana cok duygusal birisiyim aglarım falan demişti. ama ayrılırken ben hüngür hüngür aylarken o 1 damla göz yası dökmedi.

odun onlar odun, geçen sayfalarda nil arkadaşımın o tespitine katılıyorum...

senağlamaay kızlar yaa bide başıma böbrek taşı derdi cıktı 1 diil 2 diil 5 tanee off bu odunla ugrastıgım yetmezmiş gibisenağlamaşahsıma munhasırın bilgisi vardı şu ilaçlı film hakkında inşallah okurr bunu da bişe sorcam da onaa yaa ilaçlı filmde ilacı verınce ağzıma burnuma iğrenç tatlar gelıyomuş ilaç gelıyomuş dogrumu bu canım bi de iğne kocamanmış dıyolarsenağlama

Back
X