bende ona ait bır tesbıh vardı.4 yıl boyunca onu avcuma alır uyurdum...
çok harıka bır duygu ıdı...
ama sonra o tesbşhşn başına gelen pişmiş tavugun başına gelmedı ınanın bana....
ne desem bilmiyorum ki cidden ilginç varlıklar bu erkekler erkeğiz dıyolar ama bi o kadar korkaklar kaçaklar yüreksizlerr yazık hepimizin emeklerinee yazıkk bizde bıraktıkları tek aşk acısı diilki nasıl sevecez baskasını nasıl guvencez bunlar bile beynimizi kemırıyo bide benım odun aynı duyguyu yaşamış daha önce kızlarr aynı şekilde bi kız onu bırakmış asla birine yaşatmam dıyodu o kızın ıntıkamını aldı heralde bendensenağlama
sizce benim kurtuluşum nasıl olur? asiye nasıl kurtulur diye bi film vardı kaydirigubbakcemile3
canım aynen ya diğer erkekleri de aynı sanıyosun, şimdi kimden biraz hoşlansan diyorumki, hiç kendini kaptırma kesin sevgilisi vardır, hatta buyüzden kimseye bakmıyorum
Agzindan bal damliyo valla canim yaa.. Insallah insallah dedigin gibi olur.
Ama inan onu bu 2 ay boyunca o kadar uzdumki. Beni sevdigini her hareketinde belli ediyodu. Bense hala durmus okuzun altinda buzagi ariyodum. Beni kaybetmemek icin her halime tamam dedi. Ama bu son tartismamizda bekle beni Turkiye ye gelene kadar dedim (bi erkege soylenecek laf mi bilmiyorum ama:sm_confused:) boyle uzaktayken msn de bile bu kadar tartisiyosak yanyanayken dusunemiyorum bile dedi:çok üzgünüm:. Bu lafindan sonra hicbi umidim kalmadi. Dogru gurur yapiyo simdi. Ama aramaz biliyorum. Ikimizde cok inatiz cunku.
bak nasıl psikoloji bozuyolar sen onu yaşamışın yıne aynısını yaşamaktan korkuyorum bensee ya bana aşık olan biri benden sogursa diye korkuyorum allah kahretsın yaa insanı mahvedıyolar
kurtuluşun nasıl olurrr ayy baska birine aşık olmakla olurr ya da ondan bi şekilde sogumanla olurrr mesela ben hoşlandıgım cocugu burnunu karıştırırken görüp sogumuştum kaydirigubbakcemile3cok ciddiyimkaydirigubbakcemile3
sizce benim kurtuluşum nasıl olur? asiye nasıl kurtulur diye bi film vardı kaydirigubbakcemile3
canım senın kurtuluşun...
çivi çiviyi söker hesabı...
aşık olcaksın başka bırıne ozaman kurtulursun...
nasıl onları zamanla sevdık ısek zamanlada unutacagız...
dua et bol bol....
gerçekten ben dualarla ayakta kalabıldım...
sende oyle yap dua et...
ıyı gelıyor
ınş karşına çok ıyı bırı çıkar
aynı ipte 2 cambaz olmaz bılıyorsun....
arada aşk varsa
ya o ya sen yenıleceksın...
oda şu anda aramak istıyor ama yapamıyordur....
ama bu boyle yarım kalmayacak....
ahhhh ahhhhhhhh
onun aklına bırşeyler gelmelıkı senı arasın...
ayyyyyy çok merak ettım şimdi...
kım arayacak dıye...
,kız yoksa yarın aramasın senınkı.....
kızlar içimde bir hıs var yarın lalenın bırı arayacak...
aha buraya yazıyorummmmm
ne desem bilmiyorum ki cidden ilginç varlıklar bu erkekler erkeğiz dıyolar ama bi o kadar korkaklar kaçaklar yüreksizlerr yazık hepimizin emeklerinee yazıkk bizde bıraktıkları tek aşk acısı diilki nasıl sevecez baskasını nasıl guvencez bunlar bile beynimizi kemırıyo bide benım odun aynı duyguyu yaşamış daha önce kızlarr aynı şekilde bi kız onu bırakmış asla birine yaşatmam dıyodu o kızın ıntıkamını aldı heralde bendensenağlama
canım aynen ya diğer erkekleri de aynı sanıyosun, şimdi kimden biraz hoşlansan diyorumki, hiç kendini kaptırma
bak nasıl psikoloji bozuyolar sen onu yaşamışın yıne aynısını yaşamaktan korkuyorum bensee ya bana aşık olan biri benden sogursa diye korkuyorum allah kahretsın yaa insanı mahvedıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?