Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım aynen ya diğer erkekleri de aynı sanıyosun, şimdi kimden biraz hoşlansan diyorumki, hiç kendini kaptırma

Son düzenleme:
sizce benim kurtuluşum nasıl olur? asiye nasıl kurtulur diye bi film vardı kaydirigubbakcemile3

kurtuluşun nasıl olurrr ayy baska birine aşık olmakla olurr ya da ondan bi şekilde sogumanla olurrr mesela ben hoşlandıgım cocugu burnunu karıştırırken görüp sogumuştum kaydirigubbakcemile3cok ciddiyimkaydirigubbakcemile3

Sasecim seninkide dahada zormus. Ben kendimi hic dusunemiyorum sevdigim insan sevgilisi ve ben.. Kafayi yerimmm...
Allah sabir versin sana canim. Cok zor bi durum. Unutursun insallah enn kisa zamanda.
Ben bu iste anlattigim kisiyi bi zamanlar beni sevmedigini dusundugumde hatta sevgilisi olmadigi halde bile oldugunu dusundugumde her aklima geldikce dua etmistim Allaha. Allahim nolursun kalbimden sil at onu diye. Bi gun sabah uyandim ki kalbim bombostu. O buyuk askin yerini buyuk bi nefret almisti. Yani duam kabul olmustu. Tabi sonrasinda nasil bi kaderse yillarca ne unutabildim nede baskalarini sevebildim.
Insallah sende unutursun canim...!!!

canım aynen ya diğer erkekleri de aynı sanıyosun, şimdi kimden biraz hoşlansan diyorumki, hiç kendini kaptırma kesin sevgilisi vardır, hatta buyüzden kimseye bakmıyorum

bak nasıl psikoloji bozuyolar sen onu yaşamışın yıne aynısını yaşamaktan korkuyorum bensee ya bana aşık olan biri benden sogursa diye korkuyorum allah kahretsın yaa insanı mahvedıyolar

aynı ipte 2 cambaz olmaz bılıyorsun....
arada aşk varsa
ya o ya sen yenıleceksın...
oda şu anda aramak istıyor ama yapamıyordur....
ama bu boyle yarım kalmayacak....
ahhhh ahhhhhhhh
onun aklına bırşeyler gelmelıkı senı arasın...
ayyyyyy çok merak ettım şimdi...
kım arayacak dıye...
,kız yoksa yarın aramasın senınkı.....
kızlar içimde bir hıs var yarın lalenın bırı arayacak...
aha buraya yazıyorummmmm

bak nasıl psikoloji bozuyolar sen onu yaşamışın yıne aynısını yaşamaktan korkuyorum bensee ya bana aşık olan biri benden sogursa diye korkuyorum allah kahretsın yaa insanı mahvedıyolar

evet yaa, onu suçlayacak bişeyde bulamıyorum, kendim ettim kendim buldum diyorum ama insan kendi kendine bu hale gelmez...

Hic gulucem yoktuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
En gicik kaptigim sey burun karistirilmasi. Ve sevdügümü o durumda kesinlikle dusunmek istemiyorum diycektim ki bir an icin dusundum suan ve dusunmek bile sogumaya yetiyokaydirigubbakcemile3

sizce benim kurtuluşum nasıl olur? asiye nasıl kurtulur diye bi film vardı kaydirigubbakcemile3

canım senın kurtuluşun...
çivi çiviyi söker hesabı...
aşık olcaksın başka bırıne ozaman kurtulursun...
nasıl onları zamanla sevdık ısek zamanlada unutacagız...
dua et bol bol....
gerçekten ben dualarla ayakta kalabıldım...
sende oyle yap dua et...
ıyı gelıyor
ınş karşına çok ıyı bırı çıkar

yaa kızlar benimkinin faceine baktım bi kızla arkadas olmus. kızda tam bi oo... tipli
offffffffff sinir oldummmmmmmmm

kızlar ben cıkıyorum birazdan gelirim hepinisi öpüyorum benımki aramasın ben yeni ufuklara yelken acıyorum artıkkaydirigubbakcemile3

canım o kadar çok dua ettimki, hep böyle ağlıyodum

Son düzenleme:

Ayyy insallah nerde o gunler.. Ama ararsa acmayi dusunmuyorum. Baristiktan 2-3 gun sonra aradim acmadi. Mesaj cektim sadece cagri atti. Msn e geldiginde de isler cok yogun yetisemiyorum dedi. Bu son haftada hiic konusmadik ne o aradi ne ben. Aramam zaten artik. Onunda arayacagini sanmiyorum. Ya ara verdi yada ayrildik tamamen.

Neyse bizi birakta ben senin olayi merak ettim canim. Senin nasil olduda yolun dustu buraya? Azcikda sen anlat..

ay o erkeğim diye ortada dolaşan mahlıklardan ben siz daha delikanlıyız....
aşık olmaktan bıle korkarlar ondan.baglanmaktan evlılıkten bıle korkarlar...
sevecez hiç korkmayın kızlar....

canım aynen ya diğer erkekleri de aynı sanıyosun, şimdi kimden biraz hoşlansan diyorumki, hiç kendini kaptırma

evet sevcez ama ruzgara akıntıya kapılmayacagız...
bız yon vercez artık

korkmayın korkularınızın üzerine gidin...
ooooooooo dışarda ne babayıgıtler var
seçmece secenın elınde kalıyor...
boy boy
oooooooooooooooooo bır suru erkek var
onlaramı kaldık yanı pehhhhhhhhhhh

benimkide cok üzüldüm cok agladım artık üzülmek istemiyrum diyordu. sonra beni üzdüü... simdide umursamazca faceden yeni kızları ekliyor. fitil oluyorummmmmmmm. daha ayrılalı 3 gün olmasına ragmen hemen eski hayatına geri döndü cok kötü oldum yaaa:çok üzgünüm::a015:

bendede o korku var. kendime olan güvenimi kaybettim ((((((((((

benım hıkayemde
4 yıllık bır aşk var
delıce sevdığım aşık olduğum bır ınsan..
ona kıyamadıgım ona ne emekler verdıgım insan....
ailemin arkadaşlarımın bıldıgı biriydi...
aylar öncesınde toplantım var dedı gıttı...
arıyordum tellerı kapalıydı....
ulaşamıyordum...
son konuşmamızın ardından 2 gun geçti....
bir gun eve dondugumde arkadaşım aradı...
sana bır şey dıyecem dedı..
soyle dedım...
k....... nın yarın nıkahı varmış dedı...
hava buz gıbıydı...
oldugum yere yıgıldım...
ben çeyızımı hazırlarken o evlenmiş...
onun dogum gunuymuş dugun tarıhlerı...
çokkkk çokkk uzaktan kokteyın yapıldıgı yere gıttım...
ınanamadım....
ona dogumgununde belkı veremem dedıgım kıgılıdan aldığım gomlegı gıymış...
karı koca ferhat gocerın şarkısında dans edıyordu....
sonra saatlerce caddelerde yurudum....
saatlerce..........
saatlerce duşun altında kaldım
bana kadınım karım dıyen ınsan artık başkasınındı
ben neler çektım neler............................
sakınlestırıcıler ayaktaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…