canım unutursun...
şu anda hepimiz kuyruk acısı çektıgımız için unutmamız bıraz daha zaman alıyor....
ınan oda gececek
cukulata canım bıraz sen hıkayenden bahsetsene
ozet olsada geç..........
Benim ki orta1 de basladi canim. Ilk askimdi. Platonik oldugunu saniyodum ama megerse oda seviyomus beni o zamanlar. Ortaokul bittikten sonra ben Hollandaya gelmek zorunda kaldim. Yollarimiz ayrldi tabi hic gorusmedik bi daha. 6 yil aradan sonra 3 ay once facebook da bulduk birbirimizi. Konustuk filan ikimizde hala birbirimizi unutamadigimizi gorunce yeniden basladik. Aslinda baslamamam gerekiyodu cunku cook sorunlar yasiyorum burda. Bunlarda baskalarina soguk davranmama herkesle surekli tartismama neden oluyo. Piskolojim cok bozuk yani. O da bundan fazlasiyla nasibini aldi. Onu cok sevmeme ragmen hissettiremedim sevdigimi. Surekli tartisiyoduk. En son 2 hafta once tartistik. sinirle erteleyelim iliskimizi bi sure dedim. Surekli sevdigini, kaybetmek istemedigini soyelmesine ragmen hala durmus istemiyorum dedim. Askindan geberdigim halde nasil bunlari soyledim bilmiyorum. Aradim sonra baristik. Ama 2 hafta oldu ne aradu ne konustuk...
Daha uzun ama elimden geldigince kisalttim canim...
ay ebrum bıldığın gibi degıl çok yogunum
çalışıyorum habire..
birde hastalandım falan derken giremıyorum...
ama arada bakıp okuyorum yazdıklarınızı sen nasılsın ebrucum....
nöbetler gelıyormu sana
bu konuda hislerini bi anlayabilsem, acaba öyle bi kız mı istiyo, yani herşeyi rahatlıkla yaşayabileceği.
yoksa dedikleri doğru mu, yani 2 durumda da affetme gibi bi niyetim yok ama sürekli kafamı kurcalayıp duruyo:bbo:
ebru sen neler yapıyorsun anlat bakayım.............
benimkinin aramıycagı kesin aman aramasın zatenn
ay hastanede danışmada gordugum cocugu gördum bugun yınee guldu bana geçmiş olsun dedi ay bir şeker sıpaa,tamam tamam yumuşamak yokkk erkeklereee acımak yokkk ama belkii dıyorum hani neden olmasınn
yaaa niye ben geldiğimde herkesler gitmiş oluyooo:çok üzgünüm:
selam,sağol fırtınacımmm :))) ama uzun ayol, bak cımla biten bişey demeye kalkışınca çok zor oluyo :)) mesela de, şahsıma münhasırcığım, kim uğraşır yaa, ondan değiştirmek istiyorum :)))
yada mina gibi şase de diyebilirsiniz
Benim ki orta1 de basladi canim. Ilk askimdi. Platonik oldugunu saniyodum ama megerse oda seviyomus beni o zamanlar. Ortaokul bittikten sonra ben Hollandaya gelmek zorunda kaldim. Yollarimiz ayrldi tabi hic gorusmedik bi daha. 6 yil aradan sonra 3 ay once facebook da bulduk birbirimizi. Konustuk filan ikimizde hala birbirimizi unutamadigimizi gorunce yeniden basladik. Aslinda baslamamam gerekiyodu cunku cook sorunlar yasiyorum burda. Bunlarda baskalarina soguk davranmama herkesle surekli tartismama neden oluyo. Piskolojim cok bozuk yani. O da bundan fazlasiyla nasibini aldi. Onu cok sevmeme ragmen hissettiremedim sevdigimi. Surekli tartisiyoduk. En son 2 hafta once tartistik. sinirle erteleyelim iliskimizi bi sure dedim. Surekli sevdigini, kaybetmek istemedigini soyelmesine ragmen hala durmus istemiyorum dedim. Askindan geberdigim halde nasil bunlari soyledim bilmiyorum. Aradim sonra baristik. Ama 2 hafta oldu ne aradu ne konustuk...
Daha uzun ama elimden geldigince kisalttim canim...
aferim bak helal olsun....
bir şekerı hak ettsın sen...
aferim umarım herkes senın gibi olur....
onun şimdi içi içini yıyordur...
bu hıkayenı sevdimmm.
oda gurur yaptıgı için aramıyordur seni...
işte kızlar örnek bir davranış.....
arama kuyrugun hep dık olmalı...
biz aradıkta ne oldu...
ya 6 yıl vaybe
ne aşkmış yahu sizinki....
ama senınkı dönecek aha buraya yazıyorum....
sana ulaşır muhakkak
ay şase dogurusun ya....
evet bılıyordum hıkayenı ama unuttum işte.
kusura bakma ne olur...
ayyyy senınkıde tam fecı bır durum ya.....
offfffffffffff çok acı be kardeş....
nasıl durabılıyorsun ben o kızı çoktan bogazladıydım galıba....
ya nasıl senle beraber olup sevgılısı oluyor anlamış degılım.........
aha kızlar boşuna burda k..... yırtmıyorum...
bu erkeklerden herşey beklenır
saman altından su yurutur bunlar....
aman uyanık olun gözünüzek hıssetnıyorum açın....
ama o kızla bır gelecek hıssetmıyorum nedense....
onla evlenmez o adam olacak musvette...
insan aşk ogruna şehır bıle degıştırıyor
bende degıltırdım ama ne fayda...
kafada olduktan sonra...
senın en azından ilişkileri konusunda haber alma servısın ıyımış...
acaba bende benımkının karıylamı kankı olsam..ne dersınız
canlarım sağolun yorumlarınız için, böyle işte, kafayı çizmemeye uğraşıyorum, allah hepimize yardım etsin.
inşallah nilim, hepimiz için inşallah, hiçbişey kolay değil, taze olmamasına rağmen hala acı çekiyorum, hala o ayıcıkla uyuyorum
benım ılk okul arkadasım vardı aynı mahallede otutruduk
sonra bunlar tasındı bıdaha hber almadık bunlardan
bı komsumuzu gorup benı sormus
bana hep ılgı gosterırdı daha ılkokul 1 2 .ncı sınıfta
herkez derdı hanı cocuklar derler ya su sunu sevıyo dıye
ole yanı
onra bu cocuk benı lıse bıtıkten sonra buldu
evı aradı
ve bızım kıracımız cıkmadılarmı
annesı teyzesı falan bıze geldıler
cok degısmıstı ya
hıc eskıden hoslandıgım gıbı degıldı
uzun saclı falandı tarzım degıl
bende hanım hanımcık
bende onun tarzı degıl
ole bı bulusma oldu yanı cok degısık
sımdı aklıma geldı yazıyım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?