amanbecim insan ilk başlarda öle düşünüyo kötü oluyosun yanında başka birine oturup konuşmak için bile tahammül edemiyosun, ben ağlıyodum başka biriyle görüşünce çok kötü oluyodum sonra yavaş yavaş taşlar yerine oturmaya başlıyo bende uzun sürmüştü ama bu süreç herkese göre değişir.
çıkacak canım merak etme... sadece doğru zamanı bekle... :)
canım benim çok normal böyle hissetmen... sen henüz kafanda bitiremedin çünkü.. kafanda bitir sonra sıra kalbine gelecek sıra... ama karar ver... sanırım duygu daha detaylı biliyor durumu... ben sanki hüseyinle işler yoluna giriyor gibi hatırlıyorum.... neyse yani umut yoksa yolunu çizmeye başla... kimseyle görüşme istemiyorsan bu ara... önce içinde bitir... sonra zaten hüseyinin eksiklerini de görebileceksin... bu sefer yeni tanıştığın kişide belki de o eksiklerin olmadığını farkedeceksin... elbet kimse mükemmel değil...
ama herkesin mutlaka güzel özellikleri var eksiklerini telafi eden... onları görmeye çalışırsın... tabii göremiyorsan da zorlamayacaksın...
ama bence kendine biraz zaman ver tatlım... :teselli:
bır yerlerine bir şey olan erkeklerin popoları nasıl yere ıner yarın bunu anlatacam size..................
arkadaşım aradı ... :)))
ayy aramaz benimki ya... ben öle heyecan olsun diye yaptım :))
umudum önce sınıfta kaldıydı ama sonra geçti....
umudumda notları var ona göre...
yarın sözlu yapacamseni
3 de yetmez 7 kere arasın ... delikafadulden
ben bile hala silebilmiş degilim.. kolay gelsin
selam,sağol fırtınacımmm :))) ama uzun ayol, bak cımla biten bişey demeye kalkışınca çok zor oluyo :)) mesela de, şahsıma münhasırcığım, kim uğraşır yaa, ondan değiştirmek istiyorum :)))
yada mina gibi şase de diyebilirsiniz
tabi canım:)benım 6 aylık bi ilişkim vardı 2 sene boyunca platonik hoşlandıgım cocuk bana aşık olmuştu rüya gibiydi cok baglanmıştım hayatımın merkezi olmuştu ama son 1-2 ay uzaklaşmıştı ben monotonlaştı diye dusunurken bigun pat diyee askım azaldı dedi ben biraz msjlarının azalmasını sorguladım ardından bunu dedi ve bitirmek ıstedı sevıyorum ama bitsin dedii aşık diilim dedi aynı gun bulustuk ben şoktaydım tam 1 ay önceydı buluştugumuz an geri dönmek ıstedı aglamama dayanamadı o da agladı sevdıgı ıcın döndu sandım meger uzulmeyı diye dönmüş bunuda 10 gun sora anlayıp ben onu bıraktım sen sevmıyorsun zorla benlesın dedim kabul etti artık yürümesi zor dedii sorada arayıp sormadı bende kudurdum öfkelendim ben aradım hep sonunda arama benı uzuluyoruz dedi aşkının azalma sebebine gelince 2 hafta içinde aşkı azalmış kafası karışmış ıssız adam gibiondan soraa ailesine uzakmış sorunları varmış arkadaslarındna soguyomuş ınsanlardan durup dururken sogup sıkılıyomuş bide 2 sene boyunca eskiden uyuşturucu kullanmış sorunluydu yani bikez bile kavga etmemiştik oysaa cok uzdu şaşırttı beni oduncuk
süpersin, ben o ilaç içme işini vukuat haline getirmiştim, dilimi jelatinle kaplamaya bile çalıştım, ama ben şuruptan nefret ederim, sen süpersin.:içelim:
hehee, bende 14 şubatta yalnız olacaklar topikinde anlatırken kendimi bu topikte bulmuştum umudumun davetiyle.
evet bugun bekledık sen yoktun
sen geldıgınde ben oluyorum genelde
evet bende sase dıcem canım olurmu
benım ılk okul arkadasım vardı aynı mahallede otutruduk
sonra bunlar tasındı bıdaha hber almadık bunlardan
bı komsumuzu gorup benı sormus
bana hep ılgı gosterırdı daha ılkokul 1 2 .ncı sınıfta
herkez derdı hanı cocuklar derler ya su sunu sevıyo dıye
ole yanı
onra bu cocuk benı lıse bıtıkten sonra buldu
evı aradı
ve bızım kıracımız cıkmadılarmı
annesı teyzesı falan bıze geldıler
cok degısmıstı ya
hıc eskıden hoslandıgım gıbı degıldı
uzun saclı falandı tarzım degıl
bende hanım hanımcık
bende onun tarzı degıl
ole bı bulusma oldu yanı cok degısık
sımdı aklıma geldı yazıyım dedım
kızlar galıba cıkıyorum
geldı bızımkıler
ısallah gelırım ozleyın benı:)))
sizce benim kurtuluşum nasıl olur? asiye nasıl kurtulur diye bi film vardı kaydirigubbakcemile3
kızlarrr çok kotu gunler geçirdim....
başıma neler geldı benım...
ben odamdan 2 hafta çıkmadım...
6 kılo bırden verdım....
annemgılın yatak odasına 1 hafta gıremedım...
allahım akşamlarrrrrrrrr olmasınnnnnnnnnnnnnn akşamlar olmasınnnnnnnnnnnnn
dıye dualar edıyordum
çünkü akşam olunca karı koca evlerınde buluşacaktı....
ona bır tek kelıme bıle edemedım....
ama hepsı burada yazılı neler çektım neler.................
çok uzun hepsi
BEN ŞUNU BİLİYORUM, EMİNİM, İNANIYORUM, ALLAH CANI YANAN KULLARINI MUKAFATLANDIRACAK... HALA AĞLIYORUM:a015:
KIZLARRR BARISTIKKKKK. SEN YANLIS ANLADIN DEDİ... be sefer sıra bende faceden ve iş yerinden bana takılan 2-3 kişi vardı. senden ayrıldıgımızı duyunca hepsi üsüstü bak yazdıklarına dedim yolladım. kudurduu. :)))) ohhhhhhhhhhh
yemekteyiz topiğine bakıyodum canım benim,hergün aynı hergün boş boş geçip gidiooo nerde bu adamlarr (doğru adamlar) ya hala umudum var karşıma çıkcağına dair ,kiziyorum kendime kızım prenses006 karşına birr sürü adam çıktııı hangisi adamdı ki bundan sonra çıksın doğru kişi diyorum ama hala çıkmasına dair umudum var :mymeka:
evet böcüğüm zaman ihtiyacım var hemde coook uzun bı zamana
aah ah nerdeee yaz olmadan izin kullanmam gibi bişi söz konusu deilkiii canım benim davetine teşekkür ederimmm arıyormu seninki bakmıyormusun hala maillerine biliyomu gittiğini
tatlım kendine sınırlar koyma... bırak düşünme bu kısımları... hazır olduğunda zaten taaa yüreğinde hissedeceksin... yani ben bile hazır değilim şu an... dşünsene adam başkası için acı çekiyor... ben saftirik onun için ...
ama elbette hazır olacağım... hazır olacağız... üzülme tamam mı ... unut hadi o buluşmayı... :teselli:
evet böcüğüm zaman ihtiyacım var hemde coook uzun bı zamana
hiç aramadı canım, dün bi mail atmış, çöp kutusundan çıkardım okudum, dayanamadım, ama dedim kendi kendime oturup ağlamıcam, ne yazdığını merak ettim.
bunları okumuyosan bile ben okuyomuşsun gibi atmaya devam edicem, ben inanıyorum ilerde beni affedeceksin, ve affettiğinde ben beni affetmen için elimden geleni yapmış olucam, şuan öfkelisin anlıyorum, üstüne gelmiyorum, ama beni affettiğinde bunun bidaha yaşanmayacağını bileceksin
böyle şeyler
daha gittiğimden haberi yok, beni kendi halime bıraktığı için, öfkemin dinmesini beklediği için eve falan da gitmemiş anlaşılan.
mina,ebru e,küçük böcük çok teşekkür ederim sizlere:1hug: yorumlarınız için gerçekten dışım gülsede içimdeki fırtınayı ancak sizler anlarsınız hani derler ya damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye yine şu 14 şubat yaklaşıyo insan daha beter oluyo keşke olmasa böyle bi gün :bbo:
ya o şoku yaşamadan sakın affetme delikafadulden
yok şasecim bana arada gelirler..
ben sizlerle konuşunca rahatlıyorum...
sizlerle bir ilgisi yok canım enım uzulme
duaların için teşekkurler hep...
kızlar merhabalarröyle kotuyumkii filmi cektiremedim sinirden ve stresten kızcaksınız belki amma da abarttı diceksiniz ama hele bi dinleyin öncesenağlamayaa gittim orda bi kız vardı filmi cekecek olan öle azarlar gibi konusuyodu ki önce bi kötu oldum genelde böle durumlarda doktorlardan cesaret alırım cunkuu ondan sonra pantolunu cıkar dediler iyice tuhaf oldum diğer kız cıkarmasın sıyırsın örtü örtelim dedi saolsun bu sefer öteki kız azarlıyo benı resmen dedimm ya sabıırrrrrr,bi kız dışarda anneme yarım saat sürer demiiiş bu kıza sordum saatler bile surebılır dedi ama öle bi ses tonuyla dıyoki dövecek sanki
sonra koluma iğneyi batırdılarr bişe taktılar,sonra bi kız geldi bu damar yolu olmadı ince damar bu sevmedim deedi cart diye cıkardı allahım iyice stres oldumdelikafaduldensonraa öteki koluma geldi hiç damar bulamadı bileğimden yapmaya kalktı cok acır dişini sık dedi ben dedimm kesın gidiyom öteki tarafa ve dayanamadım cıktımm hem o stres hem azarlaması dayanamadım kızlarr içtiğim müsil boşa gittti senağlama
kızlar merhabalarröyle kotuyumkii filmi cektiremedim sinirden ve stresten kızcaksınız belki amma da abarttı diceksiniz ama hele bi dinleyin öncesenağlamayaa gittim orda bi kız vardı filmi cekecek olan öle azarlar gibi konusuyodu ki önce bi kötu oldum genelde böle durumlarda doktorlardan cesaret alırım cunkuu ondan sonra pantolunu cıkar dediler iyice tuhaf oldum diğer kız cıkarmasın sıyırsın örtü örtelim dedi saolsun bu sefer öteki kız azarlıyo benı resmen dedimm ya sabıırrrrrr,bi kız dışarda anneme yarım saat sürer demiiiş bu kıza sordum saatler bile surebılır dedi ama öle bi ses tonuyla dıyoki dövecek sanki
sonra koluma iğneyi batırdılarr bişe taktılar,sonra bi kız geldi bu damar yolu olmadı ince damar bu sevmedim deedi cart diye cıkardı allahım iyice stres oldumdelikafaduldensonraa öteki koluma geldi hiç damar bulamadı bileğimden yapmaya kalktı cok acır dişini sık dedi ben dedimm kesın gidiyom öteki tarafa ve dayanamadım cıktımm hem o stres hem azarlaması dayanamadım kızlarr içtiğim müsil boşa gittti senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?