Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

prensesım cok agır geldı dünkü durum
çok kötü oldum
tamam hüseyin olacak demıyorum
ama baskası da sanırım baya uzun bi zamn olmayack
keşek sevmesydm
keşke aşık olmasydm:çok üzgünüm:senağlama

böcüğe katılıyorum amanbe'cik, araya zaman koy biraz, şu anda başkasıyla istesende olmaz,biraz kendini dinle,kafanı dinle kısacası ruhen dinlen biraz şu duygu yoğunluğunu bi atlat bakalım,sonra kendiliğinden olur bazı şeyler zaten,acelesi yok

evet böcüğüm zaman ihtiyacım var hemde coook uzun bı zamana

bır yerlerine bir şey olan erkeklerin popoları nasıl yere ıner yarın bunu anlatacam size..................

fırtınaaa !!! hocaam, sabırsızlıkla bekliyorum bu dersi...

arkadaşım aradı ... :)))
ayy aramaz benimki ya... ben öle heyecan olsun diye yaptım :))

böcük yaww, heveslenmiştikti.

umudum önce sınıfta kaldıydı ama sonra geçti....
umudumda notları var ona göre...
yarın sözlu yapacamseni

yandıkkkk !!!

3 de yetmez 7 kere arasın ... delikafadulden

1 kere bile aramadı :))

ben bile hala silebilmiş degilim.. kolay gelsin

sağol canım, sanada kolay gelsin.

evet şase deyin de değiştirmesin nickini, ben çok seviyorum nickini, şaseemm, şahsına munhasırım...

erkek müsveddeleri, kılıksızlar, tü kılığına hepsinin

süpersin, ben o ilaç içme işini vukuat haline getirmiştim, dilimi jelatinle kaplamaya bile çalıştım, ama ben şuruptan nefret ederim, sen süpersin.:içelim:

dilini jelatinle nasıl kapladın şasem yasırnaşık şey

hehee, bende 14 şubatta yalnız olacaklar topikinde anlatırken kendimi bu topikte bulmuştum umudumun davetiyle.

bende platoniklerde anlatırken kendimi burda buldum prenses ve senin sayende :)

evet şase seni bekledikti, nil burda ağlayıp duruyodu, nerdeydin bakim:mymeka:
ay ebrucum zıt kutuplar birbirini çekerrr !!!

kızlar galıba cıkıyorum
geldı bızımkıler
ısallah gelırım ozleyın benı:)))

ben özledim, gel hadi.

sizce benim kurtuluşum nasıl olur? asiye nasıl kurtulur diye bi film vardı kaydirigubbakcemile3

ilahi ya, ben kurtarıcam seni, muğlalıya yar olcaksın sengözlerimebaksanab

fırtınam felaketim hasretim, nolur nöbetleri başkasına teslim et, bak hocamızsın sen bizim. derse bekliyoruz buraya...:hooray:

BEN ŞUNU BİLİYORUM, EMİNİM, İNANIYORUM, ALLAH CANI YANAN KULLARINI MUKAFATLANDIRACAK... HALA AĞLIYORUM:a015:

kıyamam ben sana ya, ama ağlamak iyidir, ağlayamayanlar utansın.

evet işte aranacak şahıs aranmış,,, hayırlı olsun...:içelim:

olsun da prensesim, tabik umudun olsun:1hug: ilk değiller, son değiller

minacım nasılsın canım benim,gitmek iyi geldi değilmi,bazen bende o kadar bunalıyorumki ardıma bakmadan kaçmak gitmek istiyorum ama benim öle bi şansım yok ne yazıkki,değişiklik değişik bir mekan sevdiğin insanlarla birlikte olmak herzaman çok iyi gelir.

evet öyle oldu prensesim, ara ara daralıyorum tabi ama, yalnız olmayla bir değil, sende bize kaç gel prensesim, hava değişikliği, gezeriz tozarız :)))

tatlım kendine sınırlar koyma... bırak düşünme bu kısımları... hazır olduğunda zaten taaa yüreğinde hissedeceksin... yani ben bile hazır değilim şu an... dşünsene adam başkası için acı çekiyor... ben saftirik onun için ...

ama elbette hazır olacağım... hazır olacağız... üzülme tamam mı ... unut hadi o buluşmayı... :teselli:

aah ah nerdeee yaz olmadan izin kullanmam gibi bişi söz konusu deilkiii canım benim davetine teşekkür ederimmm arıyormu seninki bakmıyormusun hala maillerine biliyomu gittiğini

aman be ılk baslarda ...unutamadıgın ıcın kıyaslama olur ama...boylede yaparak ancak sen acı cekersın ınan kı....
hem belkı o huseyınden cok daha ıyı bırıdır...
o nu begenmedın karsına cıkacak her erkekgede aynısını yaparsan ...olmaz...

aah ah nerdeee yaz olmadan izin kullanmam gibi bişi söz konusu deilkiii canım benim davetine teşekkür ederimmm arıyormu seninki bakmıyormusun hala maillerine biliyomu gittiğini

hiç aramadı canım, dün bi mail atmış, çöp kutusundan çıkardım okudum, dayanamadım, ama dedim kendi kendime oturup ağlamıcam, ne yazdığını merak ettim.

bunları okumuyosan bile ben okuyomuşsun gibi atmaya devam edicem, ben inanıyorum ilerde beni affedeceksin, ve affettiğinde ben beni affetmen için elimden geleni yapmış olucam, şuan öfkelisin anlıyorum, üstüne gelmiyorum, ama beni affettiğinde bunun bidaha yaşanmayacağını bileceksin

böyle şeyler

daha gittiğimden haberi yok, beni kendi halime bıraktığı için, öfkemin dinmesini beklediği için eve falan da gitmemiş anlaşılan.

canım benım cok saol yyaa
duygucm sende canım

ii olacm inş :çok üzgünüm:

mina,ebru e,küçük böcük çok teşekkür ederim sizlere:1hug: yorumlarınız için gerçekten dışım gülsede içimdeki fırtınayı ancak sizler anlarsınız hani derler ya damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye yine şu 14 şubat yaklaşıyo insan daha beter oluyo keşke olmasa böyle bi gün :bbo:

ya o şoku yaşamadan sakın affetme delikafadulden

ayy ne yazdım ki ben hatırlayamadım
neydi canım senin hikayen ?

ama bişi söylicem ya unutun 14 şubatı takılmayın... bence çok manasız bir gün... hani derler ya hep para tuzağı diye... ben o günü gerçekten öyle görüyorum... babalar günü de öle biraz... ama anneler gününe sözüm yok...

üzülmeye gerek yok... o gün de sıradan bir gün işte... anlaştık mı ? yerimseniben

Selam kizlara.s.
Gecmis sayfalari okudumda acayip karisti kafam:bbo:. Hikayeler aklimda kaldi ama kimlere ait oldugu kalmadi:mymeka:. Keske daha once gelseydim araniza....

yok şasecim bana arada gelirler..
ben sizlerle konuşunca rahatlıyorum...
sizlerle bir ilgisi yok canım enım uzulme
duaların için teşekkurler hep...

Bu durumuna bende alindim sanki ustume biraz dun geceden sonra.:mymeka:. Umarim iyisindir simdi canim..
Yazin acayip dokundu. (
En kisa zamanda unutursun insallah yasamazsin bi daha bu nobetleri...

kızlar merhabalarröyle kotuyumkii filmi cektiremedim sinirden ve stresten kızcaksınız belki amma da abarttı diceksiniz ama hele bi dinleyin öncesenağlamayaa gittim orda bi kız vardı filmi cekecek olan öle azarlar gibi konusuyodu ki önce bi kötu oldum genelde böle durumlarda doktorlardan cesaret alırım cunkuu ondan sonra pantolunu cıkar dediler iyice tuhaf oldum diğer kız cıkarmasın sıyırsın örtü örtelim dedi saolsun bu sefer öteki kız azarlıyo benı resmen dedimm ya sabıırrrrrr,bi kız dışarda anneme yarım saat sürer demiiiş bu kıza sordum saatler bile surebılır dedi ama öle bi ses tonuyla dıyoki dövecek sanki

sonra koluma iğneyi batırdılarr bişe taktılar,sonra bi kız geldi bu damar yolu olmadı ince damar bu sevmedim deedi cart diye cıkardı allahım iyice stres oldumdelikafaduldensonraa öteki koluma geldi hiç damar bulamadı bileğimden yapmaya kalktı cok acır dişini sık dedi ben dedimm kesın gidiyom öteki tarafa ve dayanamadım cıktımm hem o stres hem azarlaması dayanamadım kızlarr içtiğim müsil boşa gittti senağlama

keşke bırakmasaydın ya o kadar uğraşmıştın canım... şimdi bi daha aynı stresi yaşayacaksın... :sm_confused:

kızlar ben geldim şöyle bir okudum önce
senemin adına sevindim yazık kız nasıl üzülmüştü ama senemcim bence tedbiri elden bırakma bır kere gitti,üzdü seni bunu aklından çıkarma,
fırtınnanınkızı ne yaptın sen oyle canım benim ya çok duygulandım ne yazıydı o oyle
amanbe aynı sorun bendede var artık kimseyi istemiyorum hayatımda 2 ay oldu ayrılalı unutmak için birilerini denedim daha da fazla acı verdi,ondan önceki erkek arkadaşım aradıki ben onunla 3 yıl beraberdim ve severek ayrılmıştım onunlada olmayınca...öyle işte(

Yuh diyorum baskada bisey demiyorum bu insanlara.kötükedihüso
Zaten millet doktora korkarak stres icinde gidiyo bide onlarin bu davranisi dahada strese sokuyo insani resmen. Sinir oluyorum boylelerine...Çok üzgünüm çoook

Baska hastaneye gitseydin canim sende. O hastane sart mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…