Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zaten öle yapıcam cnm baska hastaneye gidicem ,gercekten haklısın benı rahatlatan hep doktorum oldu film cektirmeye ikna edende o oldu ama doktor bile mütevazi nasıl davranıyor birdee o kız nasıl davranıyor cok kızdım cok

nilim yaaa,,, tüh valla fena oldum şimdi, ayy ben o duyarsız insanlara ne diyeyim, insanı nefret ettiriyolar :mymeka::mymeka::mymeka:
sinir oldum, canım ya, ay ne fena bunlar, gıcıklar

Hata yapmisin iste canim. Sirf sevdigin insani unutmak icin baskasina yonelmek daha da aci verir insana. Hem karsi tarafinda duygulariyla oynamis olursun.
2 ay kisa bi sure. Unutursun insallah zamanla.. Hep unutmaya calisiyoruz ama hic kolay olmuyo:çok üzgünüm:

kızlar ya az önce arkadaşımla konuşurken aklıma geldi... akşam babama sinirlendim ya size de anlatayım... ben hani sürekli diyorum ya ben küçücük bir böcüğüm diye :)

evde de ben küçücük bi kızım diye dolanıyorum...

akşam babam bana al bak diye katalog verdi... elime aldım bi de baktım gelinlik kataloğu ... :1shok:

elime almamla atmam bir oldu... neyine bakayım bunun diye...

ya önceden sallamazdım ama bu aralar her akraba konuşması ; annemin arkadaş muhabbetlerinin konusu olmaktan sıkıntı geldi... hayır evlenmek isteyen biri olsam valla bunalıma sokarlar ... bu halimle bile bunalıma giricem o derece yani... Çok üzgünüm çoook

nilim yaaa,,, tüh valla fena oldum şimdi, ayy ben o duyarsız insanlara ne diyeyim, insanı nefret ettiriyolar :mymeka::mymeka::mymeka:
sinir oldum, canım ya, ay ne fena bunlar, gıcıklar

hepinis cok saolun kızlarrr:1hug:a.s.dıyorum yaa zaten stresli gittim dedımki doktor iyiyse rahatlatır benı bide kıza kusura bakmayın cok stresliyim dedim gulerek öle bi bakışı vardıki sanki bogacak benı hala hiçbişe yemedim müsilin etkiside gecmedii off o kız yuzundenn cektigime bakın rahatlatıcagı yerdee ne dıyor

Kizilmiycak gibi deyil ki. O kadar haplari iciyosun. Zar zor hazirlaniyosun bugune. Bununla karsilasiyosun.Çok üzgünüm çoook..
Napicaksin peki canim. Tekrar ilaclara bastan baslayip gerimi gideceksin doktora?

ayy al bendende okadar bücüküm ya, annem de habire çeyizleri burnuma dayayıp duruyo, ay öfff, ben ilişkim varken bile düşünmüyodum daha öyle şeyler, şimdi en az 5 yıl var, unutucam, başkası gelecek, sevecem, evliliğe inanıcam, ki artık kime nasıl inanacağımı da bilmiyorum...

hepsi aynı ya takma :)

ayy allah cezalarını versin, bütün hudubetlerinkötükedihüso

Bu evlilik baskilari, muhabbetleride cok sIkar insani bilirimm..
Ahh bi neler yasadigimizi bilseleerkaydirigubbakcemile3

canlarım tekrar gidicem ama baska hastaneye baska doktor bi 2 hafta sonra falan gidicem ama sakinleşmem lazım şimdi yeni gidicegim hastane umarım daha iyi olur daha guleryuzluydu en azından personeli ve doktorlarıı umarım ıyı olur bu kez vardır bundada bi hayır dıyorum

ben yemek yiyim kızlar malum içim bomboşkaydirigubbakcemile3şasem gelince ne dicek bana bakalım kızcagız da o kadar yardımcı olmuştu neyse cok saolsun yinede hepinis saolun grszzz:1hug:

ay ben bu anlayışsız insanlara ne diyeyim bilmemki nilcim, o kadar da hazırlandın, o müsili içmenin ne olduğunu benden iyi kim bilir, bi kan almayı bile beceremeyen bisürü insan var, benimde başıma bişey gelmişti bi film sırasında, ama anlatmayayım neyse, hepsi öyle olacak değil.

canım ben sana hastane tavsiye edebilirim, sen hangisine gittin, istersen özelden yaz.

Bu evlilik baskilari, muhabbetleride cok sIkar insani bilirimm..
Ahh bi neler yasadigimizi bilseleerkaydirigubbakcemile3

ayy evet yaa... yani bi gün tepem atıcak ... dicem zaten sevgilimden ayrıldım bi huzur verin diye ... :1closedeyes:

selam kizlar bende geldim :a015:

hoşgeldin canım... ayy gelirken ne diye el sallıosun ... şöle bi gülümse bakıım jelicim...
hadi bonbon şekerim yerimseniben

böcügüm iki gündür böyleyim yaaa ben iki kere yasiyorumm ayni seyleri dün erkenden yattim düsünmim bisey yapmim diye ..... karisik karisik rüyalar gördüm

simdi giyinip dis doktoruna gidecegim bende acaba beni yine ararmi diye düsünüyorum yarin önemli sinavi var ona calisiyordur hep aklimda hic cikmiyor en kötüsü bu keske umursamaz olabilsem

jelibon iyi yapmışsın, bol bol uyu, uyudukça insan sakinleşir, bana da iyi gelir, tv falan izle, komik filmler izle, yada cemyılmazın showlarını falan, ben oturup günde 5-6 film izlediğimi bilirim...

kendini şımart, yani sevdiğin şeylerden ye, sevdiğin işleri yap, ben böyle geçirdim en zor günlerimi.

Insallah bu kez umdugun gibi olur canim da yasamazsin bidaha ayni seyi...

öyle yapicam yine bi ara cok güclüydüm ilk ayrildigimda sonra yine böyle oldum

umarim bu seferde yine ayaga kalkarim mecburum yani yoksa böyle olamam ama su an o güc yok neden neden bana bunu yapti ya neden hic aklim almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…