Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jelibon iyi yapmışsın, bol bol uyu, uyudukça insan sakinleşir, bana da iyi gelir, tv falan izle, komik filmler izle, yada cemyılmazın showlarını falan, ben oturup günde 5-6 film izlediğimi bilirim...

kendini şımart, yani sevdiğin şeylerden ye, sevdiğin işleri yap, ben böyle geçirdim en zor günlerimi.

a.sa.sa.sa.s
Kesinlikle katiliyorum. Bu zor gunler baska turlu gecmiyo.
Bak slow sarkilari yasakladim kendime. Butun slow sarkilari sildim. Hareketli parcalarla doldurdum dosyalari. En iyisi boyle..
Ha ise yariyomu diyceksin. Yinede yaramiyo maleseff. Aksam olupta basini yastiga koydugunda sabah uyandiginda hicbisey degismiyo:delphin::delphin:

a.sa.sa.sa.s
Kesinlikle katiliyorum. Bu zor gunler baska turlu gecmiyo.
Bak slow sarkilari yasakladim kendime. Butun slow sarkilari sildim. Hareketli parcalarla doldurdum dosyalari. En iyisi boyle..
Ha ise yariyomu diyceksin. Yinede yaramiyo maleseff. Aksam olupta basini yastiga koydugunda sabah uyandiginda hicbisey degismiyo:delphin::delphin:

canım kıyamam yaa bende aynı durumdayım hepimiz öleyiz ama ben baska dertle ugrascam derken cokda dusunemıyom onu özluyom ama biliyom ya bana layık olmadıgını tek tesellim o sonu olmıcaktyı onu bılıyorum en azından

bu arada şasecim sana özelden yazdım cnm

önce günaydınımı diyeyim sabah şekerlerimee, sonra okuyayım geçmişi

günaydın amanbe,civcivim,monacım,prensesim,böcükçüm,umudum,şasem,fırtınam ve daha niceleri...
nasılsınız??? civcivim dün yoktun, merak ettim seni.

teeşkkür ederim canım dün izinliydim melekete gittim hafta sonu. sen neler yaptın nasılsın? son gelişmeler?

canım kıyamam yaa bende aynı durumdayım hepimiz öleyiz ama ben baska dertle ugrascam derken cokda dusunemıyom onu özluyom ama biliyom ya bana layık olmadıgını tek tesellim o sonu olmıcaktyı onu bılıyorum en azından

bu arada şasecim sana özelden yazdım cnm

Sen gene iyi durumdasin canim. Sana layik olmadigini, sonunuzun olmadigini biliyosun.
Benim oyle bi tesellimde yok. Ne ondan baskasini dusunebiliyorum nede onsuz bi son:1no2:. O da dusunmuyo biliyorum.
Hersey benim hatam yaa herseyyy:mymeka:

nilcim gördüm, cevabı aldın demi, o kadar dalgınlık var ki göndere bastımmı basmadımmı hatırlamıyorum yaa, nolcak halim :)))

jelibonum neden neden diye sorarsan o soruların cevaplarını bulamazsın... nedenleri ; niçinleri ; nasılları unuttun bir süre ...

offff :a015:bi arkadaş dedıkı ya sadece oturcaz yanı ıkı cay içerz konusrz falan
ben ilk basta hayr dedım ama bı kac arkadas benı ikna ettı
hüseyınle bı gelecegın yok yolunu cızmelısn sadce bı görüş dedıler
gittm ama malesef en basta kıyaslamalr basladı
ya benım hüseyınm o kadar efndı o kadar olgunkı
yanı bılmıyorum bunlar cocuk sankı hiç ısınmadm kalktm işim var dedım
akşam o kadar kötü oldummkı ben kimseyı sevemıcem kesınlıkle:1no2::çok üzgünüm:

canım aynı durummu bende ayaşdım karşımdakinden çıkardım acımı. aşağıladım bağırdım. ya en iyi adam çıksa biz o salaklarla kıyaslayacağız.

Sizinkide degisikmis canim. Acaba eskiden sevdigin insani aradan yillaar gectikten sonra gordugunde ayni duygulari hissetmiyo musun:uhm:
Bide o takiliyo kafama. Cunku o zamanki halleriyle simdiki bir olmuyo. En sonda o halleri kaliyo aklinda ve sevmeye devam ediyosun. Yillar sonra gordugunde de farkli olabiliyomu acaba sizinki gibi.

Neyse sacmaladim ben. Bende oyle bi durum olmaz sanmiyorum. Ki olmasinida istemiyorum:1no2:

canım sızınkı daha farklı
bızım ılkokul cocukluk askı
sızınkı orta okul yanı sımdıkı halıne yakındır ozamanda
ınternetten falan gormedınmı hıc

Sen gene iyi durumdasin canim. Sana layik olmadigini, sonunuzun olmadigini biliyosun.
Benim oyle bi tesellimde yok. Ne ondan baskasini dusunebiliyorum nede onsuz bi son:1no2:. O da dusunmuyo biliyorum.
Hersey benim hatam yaa herseyyy:mymeka:

insanın içinde umut olunca unutmak mumkun olmuyo nasılsa gelir dusuncesi oluyo ama benım ıcım umut yok bunuda zaten surekli arayarak yok ettim surekli aradım sordum dönüşü varmı diye yok dedi aslında bi nebze ıyı yaptım arayarak ama sakın siz aramayın kızlar ben bittigini bildigim ıcın aradım cunku biz iki kez denedik olmadıı

canım benim kendini suclamaa herkes hata yapar ama ask varsa affedilir eger sevıyorsa senı dusunmemesi elde değil elbet dusunur ama sen yinede herşeye kendini hazırlaa asla onsuz olmaz deme kendini herşeye hazırlamaya calıs güzelim ama adam akıllı da konusmanız lazım sizin ama sen arama yınede ortalık ıyıce durulsun bakarsın o ararr sıkma o guzel canını:1hug:

ebrucm hosgeldınn canımm nasılsn

bu arada nilim senın taş vardı böbreğnde sanırım
canım bende de tas var hatta 3 taş düşürdmmm:delphin:
canım korkulacak bısey yok booooolllll suuu sadecea.s.

nasılsın ebrucum ?

ben dün karıştırdım ya saç bakım sayfalarını ; ordan esinlendim sardım saçımı... çok sevimli oldum :))
bi arkadaşımı da aradım... inşallah akşam buluşucaz...

yoksa kendim dolancam valla çatlıcam yoksa evde durursam ...

sen de süslen bişiler yap ... iyi geliyor canım :))

canım aynı durummu bende ayaşdım karşımdakinden çıkardım acımı. aşağıladım bağırdım. ya en iyi adam çıksa biz o salaklarla kıyaslayacağız.

evet civcivm ya suankı duygularımm la sonumu göremıyorumm
kımseyı sevemem dıyorum
ve öylede olacak bılıyorum
ınsan bı kere bu duyguları yaşar
mutlaka evlilik falan baska duygular hanı olrsa ılerde güzel olur ama bu kadar sevemem sanırm:çok üzgünüm:

evet şase deyin de değiştirmesin nickini, ben çok seviyorum nickini, şaseemm, şahsına munhasırım...

dilini jelatinle nasıl kapladın şasem yasırnaşık şey

buyur kuşuuummm,,, şasen kurban olsun :)))
mecbur kalınca dilini jelatinle de kaplarsın daha neler neler yaparsın :bbo: iğrençti napayım, nil bilir...

bende platoniklerde anlatırken kendimi burda buldum prenses ve senin sayende :)

hoşgeldin, hoşbuldun canım...

evet şase seni bekledikti, nil burda ağlayıp duruyodu, nerdeydin bakim:mymeka:

canım bak şimdide sen yoksun, sen nerdesin bakimm:mymeka:

ilahi ya, ben kurtarıcam seni, muğlalıya yar olcaksın sengözlerimebaksanab

yok muğla uzak :)))

kıyamam ben sana ya, ama ağlamak iyidir, ağlayamayanlar utansın.

utanmaz onlar :(

nasılsın ebrucum ?

ben dün karıştırdım ya saç bakım sayfalarını ; ordan esinlendim sardım saçımı... çok sevimli oldum :))
bi arkadaşımı da aradım... inşallah akşam buluşucaz...

yoksa kendim dolancam valla çatlıcam yoksa evde durursam ...

sen de süslen bişiler yap ... iyi geliyor canım :))

dolan tabii canımm bak guzel oldum dıyorsun zaten guzelsindir de kısmetin açılırkaydirigubbakcemile3canım yaa hepimiz iyi olcaz inşallahh zaten bizim senle kaderlerimiz ilişkilerimiz cok benzıyodu gerçi benımki odundu delikafadulden

ay kızlar ben sizleri pek merak edıyorum yaa hiçbirinizi görmedim

canım sızınkı daha farklı
bızım ılkokul cocukluk askı
sızınkı orta okul yanı sımdıkı halıne yakındır ozamanda
ınternetten falan gormedınmı hıc

Resimlerini gordum. Ama degismisti baya. Ki gercekte daha da farkli olur.
Yok ya o ne kadar degisirse degissin ona karsi hislerimi hicbizaman degismez biliyorum bunu. Dedim ya canim degismesinide istemiyorum. Kimseyi sevmek istemiyorum cunku:1no2:

insanın içinde umut olunca unutmak mumkun olmuyo nasılsa gelir dusuncesi oluyo ama benım ıcım umut yok bunuda zaten surekli arayarak yok ettim surekli aradım sordum dönüşü varmı diye yok dedi aslında bi nebze ıyı yaptım arayarak ama sakın siz aramayın kızlar ben bittigini bildigim ıcın aradım cunku biz iki kez denedik olmadıı

canım benim kendini suclamaa herkes hata yapar ama ask varsa affedilir eger sevıyorsa senı dusunmemesi elde değil elbet dusunur ama sen yinede herşeye kendini hazırlaa asla onsuz olmaz deme kendini herşeye hazırlamaya calıs güzelim ama adam akıllı da konusmanız lazım sizin ama sen arama yınede ortalık ıyıce durulsun bakarsın o ararr sıkma o guzel canını:1hug:

Malesefki sucluyorum canim. Olayin bu noktaya geliceni dusunemedim cunku. Hani siz diyosunuz ya kiymetimi anlamadi diye. Iste bende onun kiymetini anlamadim...
Kendimi onsuzluga hicbizaman hazirlayamadim. Halada hazirlayamam.
Adamakilli konusamadik iste o cok uzuyo beni.
Gercek duygularimi, gercek hissettiklerimi bi turlu gosteremedim ona.
Aramiycam artik. Arayana kadar bekliycem. Eger inadini gururunu yenipde ararsa tabii...

dolan tabii canımm bak guzel oldum dıyorsun zaten guzelsindir de kısmetin açılırkaydirigubbakcemile3canım yaa hepimiz iyi olcaz inşallahh zaten bizim senle kaderlerimiz ilişkilerimiz cok benzıyodu gerçi benımki odundu delikafadulden

ay kızlar ben sizleri pek merak edıyorum yaa hiçbirinizi görmedim

ya bende merak ediyorum sizi :))

Back
X