Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kolumu morartmışşş şişko kadınkaydirigubbakcemile3gerçi şişko diildi ama gıcık oldum işte

amanbe bu arada bende taş var evett 5 tane hemde bol su ıcıyorum umarım kendiliginden düşer dıyorum sende hala taş varmı su an bana böbrekte kalmasın cok zararlı olur dedi doktor gozumu korkuttu ıyıce:1no2:

kolumu morartmışşş şişko kadınkaydirigubbakcemile3gerçi şişko diildi ama gıcık oldum işte

amanbe bu arada bende taş var evett 5 tane hemde bol su ıcıyorum umarım kendiliginden düşer dıyorum sende hala taş varmı su an bana böbrekte kalmasın cok zararlı olur dedi doktor gozumu korkuttu ıyıce:1no2:

Ya merak ettim. Bu bobrek tasi sikayetin nasil basladi canim. Yani nerden anladin bobreklerinde tas oldugunu?

canım suan sag böbreğmde kum halınde bı kac tane varms
doktorum merak edılecek bırsey yok dedı
bol su ıle rahat düşer dedı
canım korkma düşürürken sancı gerçekten daynılmaz şiddette oluo ama
korkulacak bişey yok
3 taş doğurmuşlugum var suan:delphin:

Resimlerini gordum. Ama degismisti baya. Ki gercekte daha da farkli olur.
Yok ya o ne kadar degisirse degissin ona karsi hislerimi hicbizaman degismez biliyorum bunu. Dedim ya canim degismesinide istemiyorum. Kimseyi sevmek istemiyorum cunku:1no2:

Malesefki sucluyorum canim. Olayin bu noktaya geliceni dusunemedim cunku. Hani siz diyosunuz ya kiymetimi anlamadi diye. Iste bende onun kiymetini anlamadim...
Kendimi onsuzluga hicbizaman hazirlayamadim. Halada hazirlayamam.
Adamakilli konusamadik iste o cok uzuyo beni.
Gercek duygularimi, gercek hissettiklerimi bi turlu gosteremedim ona.
Aramiycam artik. Arayana kadar bekliycem. Eger inadini gururunu yenipde ararsa tabii...

canım benim eger suc senınse bi sakin ol öncee olaylar bi durulsun olmazsa sonra sen ararsın cunku eger sucu kendinde goruyosa o da aramaz belki gurur yapıp ama önce bi kafanızı dinleyin ama sizinki duzelir gibime gelıyor yaa içimde buyuk umut varr egr barışırsanız sendee birazz daha anlayışlı olursun biraz daha gösterırsın ıcındeki sevgini bak o zaman hersey dahada yoluna girer

ebrucum nasılsınn canım? iyisindir umarıma.s.

hoşgeldin canım, güzel bişey dün senem barıştı, fırtınanın içine doğan his gerçekleşti, senemmiş :)))

ebrucm hosgeldınn canımm nasılsn

bu arada nilim senın taş vardı böbreğnde sanırım
canım bende de tas var hatta 3 taş düşürdmmm:delphin:
canım korkulacak bısey yok booooolllll suuu sadecea.s.

nasılsın ebrucum ?

ben dün karıştırdım ya saç bakım sayfalarını ; ordan esinlendim sardım saçımı... çok sevimli oldum :))
bi arkadaşımı da aradım... inşallah akşam buluşucaz...

yoksa kendim dolancam valla çatlıcam yoksa evde durursam ...

sen de süslen bişiler yap ... iyi geliyor canım :))

ıyıyım kızlar
kardesımı ugurladımda oyuzden gec yazdım kusura bakmayın

bende sclarımı sarıyorum bocuk guzel oluyo gercekten bende sac bolumunu okumustun
nasıl yaptın sen

nılım sen nasılsın tasın ne alem
seneme sevındım
darısı topıktekı herkezın basına ısallah:)))

Ya merak ettim. Bu bobrek tasi sikayetin nasil basladi canim. Yani nerden anladin bobreklerinde tas oldugunu?

canım benim bigün birden kasıklarımda agrı başladı baktım idrarım kanlı gelıyo ertesı gun böbregımde agrı oldu gaz sancısı falan sandım ertesı gunde gittim doktoraa idrar tahlilinde bişe cıkmadı ultrasonda 5 tane taş gorundu ama bazen belirti bile vermeyebılıyomuş canım benımki yenı belirti vermiş meselaa işte ilaçlı filmdede yerını görcekti ona göre karar vercekti ameliyat olup olmıycanaa amaa ben kaçtımm filmdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dolan tabii canımm bak guzel oldum dıyorsun zaten guzelsindir de kısmetin açılırkaydirigubbakcemile3canım yaa hepimiz iyi olcaz inşallahh zaten bizim senle kaderlerimiz ilişkilerimiz cok benzıyodu gerçi benımki odundu delikafadulden
ay kızlar ben sizleri pek merak edıyorum yaa hiçbirinizi görmedim

bende merak edıyorum kızlar ya napsakkısengözlerimebaksanab

Resimlerini gordum. Ama degismisti baya. Ki gercekte daha da farkli olur.
Yok ya o ne kadar degisirse degissin ona karsi hislerimi hicbizaman degismez biliyorum bunu. Dedim ya canim degismesinide istemiyorum. Kimseyi sevmek istemiyorum cunku:1no2:

evet sevgı ole fızıkle degısmez goruntuyle alakalı olmaz
ısalah duzelır ya

offff durun bi fıkra anlatıyım su bunalımlı anımzda ne kadar iii olur bılmem:delphin:

Hz.Havva Hz. Ademe sormuş.benı seviyormusn die.Hz Adem cevap vermş....
kızzz Allah canını almasın senden başka kimim var bu alemdedelikafadulden

canım benim eger suc senınse bi sakin ol öncee olaylar bi durulsun olmazsa sonra sen ararsın cunku eger sucu kendinde goruyosa o da aramaz belki gurur yapıp ama önce bi kafanızı dinleyin ama sizinki duzelir gibime gelıyor yaa içimde buyuk umut varr egr barışırsanız sendee birazz daha anlayışlı olursun biraz daha gösterırsın ıcındeki sevgini bak o zaman hersey dahada yoluna girer

Yok aklim basima geldi zaten. Onsuzlugun ne demek oldugunu bi kez daha anladim.
Eger donerse anlayisli olucam, daha farkli olucak hersey biliyorum.
Hatalarimizin farkina yasayarak variyoruz cunku. O hatalari anlayinca sonuclarinida gorunce bidahaki seferinde daha temkinli davraniyoruz.

Insallah dedigin gibi olur canim.. Insallah duzelir aramiz...

offff durun bi fıkra anlatıyım su bunalımlı anımzda ne kadar iii olur bılmem:delphin:

Hz.Havva Hz. Ademe sormuş.benı seviyormusn die.Hz Adem cevap vermş....
kızzz Allah canını almasın senden başka kimim var bu alemdedelikafadulden

:lepi:
eee bızım alemde erkek dolu ama bız nıye boleyız:delphin:

nasıldı memleket, iyi gelmiştir...
otobüs hariç haftasonundan beri iyiyim, ama ara ara yokluyo kriz !!! sen nasılsın?

yaa o krizz ne gıcık bi olayy bigun dıyosunkı tamam abi unuttum işte buraya kadarmış sora bi an gelıyoo yav napacam ben onsuz dıye aglamaya baslıyosun ufff en zoruda bu işte ondan sonra insan nasıl toparlıycanı her an napıcanı şaşırıyo gelgitler yoruyo ınsanı

Yok aklim basima geldi zaten. Onsuzlugun ne demek oldugunu bi kez daha anladim.
Eger donerse anlayisli olucam, daha farkli olucak hersey biliyorum.
Hatalarimizin farkina yasayarak variyoruz cunku. O hatalari anlayinca sonuclarinida gorunce bidahaki seferinde daha temkinli davraniyoruz.

Insallah dedigin gibi olur canim.. Insallah duzelir aramiz...

olur canım inşallah sıkma canını herkes ikinci bi şansı hakeder yeterki kullanmasını bil allaha dua et şimdilik sakince bekle ortalık durulsun napcanı o zaman dusun cokta yıpratma ama kendini olur mu?

yaa o krizz ne gıcık bi olayy bigun dıyosunkı tamam abi unuttum işte buraya kadarmış sora bi an gelıyoo yav napacam ben onsuz dıye aglamaya baslıyosun ufff en zoruda bu işte ondan sonra insan nasıl toparlıycanı her an napıcanı şaşırıyo gelgitler yoruyo ınsanı

ben öyle zamanlarda kendimi şahika gibi hissediyorum, hani rejim yaparken krizi gelince millete "oyala beni" diye bi şarkı söylüyodu ya, ayy çok komikti, bende öyle oluyorum, anneme dalaşıyorum falan, kardeşimin saçını çekiyorum, babmın gazetesine çarpıyorum :))) sağlığınızı tehlikeye atmadan tavsiye ederim.

ebrucum bende okuyodum biraz, arada kaçırıyorsam kusura bakmayın :)
iyiyim canımcım, sen nasılsınŞeniz

bende ıyıyım saol
krızın ucundayım bugun vurdu aklıma ::)))))
gcer ama cok surmuyo benımkıÇok üzgünüm çoook

aynen
gece bıttı ya sukur dıyorum
rahat uyuyorym
sabah aklımda delı oluyorum
nasıl bı kavram bu yaaaaaaaaaaaaaşakkıdı

ben öyle zamanlarda kendimi şahika gibi hissediyorum, hani rejim yaparken krizi gelince millete "oyala beni" diye bi şarkı söylüyodu ya, ayy çok komikti, bende öyle oluyorum, anneme dalaşıyorum falan, kardeşimin saçını çekiyorum, babmın gazetesine çarpıyorum :))) sağlığınızı tehlikeye atmadan tavsiye ederim.

sırnaşık şey
ben kımseye bıse yapmıyorum
olece sınıyorum
kendı kendıme dusunuyorum

çok şekersin ya cok guldummkaydirigubbakcemile3anneme dalaşma ve ablamın saçını cekme fikrini sevdim ben öle durumlardaa arasammı napsam diyom sorada manyak mısın kızımm ne arıycan odunu dıyom zaten bu ikilimler arasında uykuya dalıyom sabahta bişeyim kalmıyo soraaa gece oluyo ben yıne baslıyorum vee kısır döngü böyleee devam ediyookaydirigubbakcemile3

bende ıyıyım saol
krızın ucundayım bugun vurdu aklıma ::)))))
gcer ama cok surmuyo benımkıÇok üzgünüm çoook

aynen
gece bıttı ya sukur dıyorum
rahat uyuyorym
sabah aklımda delı oluyorum
nasıl bı kavram bu yaaaaaaaaaaaaaşakkıdı

sırnaşık şey
ben kımseye bıse yapmıyorum
olece sınıyorum
kendı kendıme dusunuyorum

biz burdayız sen hiç merak etme, geldikleri gibi gider o krizler
köşene çekilmekuşum benim, kimseyi bulamıyosan bana dalaş, istersen telimi vereyim :))) sapıklık bile yapabilirsin :))) 24 saat açığımdelikafadulden

Back
X