bence de beş yıl aşırı.
ama insanda bağımlılık olur. artık canı yanmaz ya:S
öldürür sevdan sarkisini dinliyorum bende sürekli gökhan özenden
öldürür sevdan sarkisini dinliyorum bende sürekli gökhan özenden
ne zaman normal olucam ben yaaa ne zaman
bende senin gibi dayanamayıp arıyodum,10 gundur falan aramıyorum durup döndüğümdee yaa artık hiç arayasım gelmıyo umut kalmadı boşuna aramışım niye aramışım tüh dıyorum sende böle olcaksın yavas yavas umrunda olmamaya baslıcak ama şimdi denilenler teselliler cok bi anlam ifade etmicek senın içinn günü gelince anlıcaksın maaleseff ve diceksin bunun ıcınmı acı cekmişimm
belirsizlik senı mahvedıyo ınsan nasıl kızıyo bölesine yaa ne hakkı varkı bunu yapmayaa benımkide aynı böleydi offf
nilim sen ayrılalı ne kadar oldu?
yani jelininde baya oldu da ondan..
ki ben kendimi düşündüm. üç aydan fazla oldu.
aramıyorum ama zamanlada geçmiyor.
yani tamam kapattım üzerini. böyle sabitledim. değiştiremeyeceğim için savaşmayıda bıraktım ama.. canım hala çok yanıyor.. nasıl oluyorki umrumda olmamaya ne zaman başlarki..
valla bir ay oldu canım ama saolsun kendisi öle bi nefret ettirdiki kendınden o yuzden sogudum hala özluyorum hala cok canım yanıyo ama tanıdıgım adamdan bambaska biriyle karşılaştım o yuzdende sogudum sadece onun eski halini özluyorum eski anıları özluyorum o kadar canımın yandıgı zamanlarda oluyo ama cok aradım en sonunda arama benı dedi benle sevgiliyken sitelere uye oldugunu falan gördum dengesız oldugunu gordum uyuşturucu kullandıgını duydum sogudum
bir sürü msjlar attim niye ayni seyi iki kere yaptin niye ya niye iyi olacaktik hani hic cvp alamadim hani biraktim demiyor su an iyi degilim diyor tamam dedim sinavin var gecince stresin biter benden biseyler bekleme üzülme diyor ben iyi degilim benim psikolojim bozuk diyor en son iste sogukta dondum cok kötüyüm dedim lütfen eve git filan dedi grs dedi o günden beri tik yok üc gün olucak iste bugünde sinavi vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?