Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

öldürür sevdan sarkisini dinliyorum bende sürekli gökhan özenden

jeli senin durumunda zor..
dengesizlik insanı mahvediyor.
ben ayrılma aşamasındayken b.. ile, başta böyleydik..
oda zaman istiyorum falan demişti.
ben hatta o zaman hep diyordum.
sevmiyorum desin bitsin ama boyle olmasın diyordum.
kararsızlık kotu.

bu gidişle en sonunda yaşatmaz beni. öldürür sevdan..

Hangi yönünü cok seviyorum,
Biliyormusun sevgilim.
Biraz icince, basin dönünce,
Anlatinca bana o halini.
Sonra dalinca, derin bakisinca,
Gözlerindeki o sevinc.
Bana sarilinca, sonra sorunca,
Ne kadar Seni Sevdigimi?

İlginç birşey gerçekten 5 yıl...O kadar süre içinde, o kişinin yerine koyabileceği biri çıkmamış sanırım..

su an son mektubun elimde
gozyaslarin da var uzerinde....
,
aklimda son veda gunu
durusun.. bana bakislarin
gozlerinden dudaklarindan operim
seni operim...

ben iki kere ayni seyi yasiyorum ve halen bu insani cok seviyorum belkide o beni sevmiyor ÖYLESINE yine barisalim dedi bugün sinavi vardi bitti rahatlamistir belki gelir dedim ama yok sonra mail atim dedim vazgectim bugün yine bitirdikten sonra disari atmistim kendimi dolastim agladim bugün yine oraya gittim ne komik sanki bi filmi geri sararsinda bakarsin ayni sahneyi iki kere yasadim yine ayni yerde agladim ayni yerde yürdüm

hani cikar hayatindan gitsin diyor insan sen bitir artik düsünme olmuyor iste yapamiyorum halen iyi olalim diyorum diyorumda kendi kendime diyorum

Arkadaşlar her ayrılık yeni bir başlangıcın habercisidir...umarım hepiniz engüzel en heyacanlı duyguları layikıyla yaşarsınız.Sevgiler...a.s.

Buda benim size hediyem olsun...

Hasretler ayrılıkla başlar
Yanar yürek sessizce ağlar
Bütün anılar canlanıverir
Sanki hiç bitmemişler gibi
Yolu gözlenen giden sevgili
Geri dönecekmiş gibi

İçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bir garip olursun bunun ardından
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrlık yeli
Giden sevgilinin ardından

İçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli

Önceleri sessizdir ayrılanlar
Mutluluğu başka yerde ararlar
Oysa geçen günlere yakınırlar
Ayrılıktır bu çeken anlar

İçin için har gibi
Kaplar bütün benliğimi
Bazı bir rüzgar gibi
Eser ayrılık yeli
Ahhh ayrılık ahhh ayrılık

aynı filmi tekrar yaşıyorsun jelibon doğru...
yine gelir bence.. yani ne bilim..
ama işte nası güven verir bu adam tekrardan onu bilemiyorum..
ama seviyo olması hatta varya sana karşı ufacık duygum var demesi bile yeter ya..
ben bin kere seni sevmiyorum lafını duydum. bide üstüne inanmadım:)

ne zaman normal olucam ben yaaa ne zaman

bende senin gibi dayanamayıp arıyodum,10 gundur falan aramıyorum durup döndüğümdee yaa artık hiç arayasım gelmıyo umut kalmadı boşuna aramışım niye aramışım tüh dıyorum sende böle olcaksın yavas yavas umrunda olmamaya baslıcak ama şimdi denilenler teselliler cok bi anlam ifade etmicek senın içinn günü gelince anlıcaksın maaleseff ve diceksin bunun ıcınmı acı cekmişimm

belirsizlik senı mahvedıyo ınsan nasıl kızıyo bölesine yaa ne hakkı varkı bunu yapmayaa benımkide aynı böleydi offf

nilim sen ayrılalı ne kadar oldu?
yani jelininde baya oldu da ondan..
ki ben kendimi düşündüm. üç aydan fazla oldu.
aramıyorum ama zamanlada geçmiyor.
yani tamam kapattım üzerini. böyle sabitledim. değiştiremeyeceğim için savaşmayıda bıraktım ama.. canım hala çok yanıyor.. nasıl oluyorki umrumda olmamaya ne zaman başlarki..

valla bir ay oldu canım ama saolsun kendisi öle bi nefret ettirdiki kendınden o yuzden sogudum hala özluyorum hala cok canım yanıyo ama tanıdıgım adamdan bambaska biriyle karşılaştım o yuzdende sogudum sadece onun eski halini özluyorum eski anıları özluyorum o kadar canımın yandıgı zamanlarda oluyo ama cok aradım en sonunda arama benı dedi benle sevgiliyken sitelere uye oldugunu falan gördum dengesız oldugunu gordum uyuşturucu kullandıgını duydum sogudum

bütün gün sunu düsünüyorum seviyor ya arayacak
sonra sevmiyor iste beni kabullensene aptal diyorum yani sonra gece degisik rüyalar görüyorum
sonra gidiyorum iceri tv izlemeye geliyorum hani mail gelmismidir telimde bisey varmidir diye
ama yok yok yok bisey yani böyle oldum artik surati asik mutsuz bugün sürekli biseyler yedim
COK CANIM ACIYOR COOK

yanliz olmakta cok dokunuyor insana cift görmeye dayanamiyorum dahada icim aciyor en basiti dizide bile görsem kötü oluyorum mesela arkadasimla konusuyorum msnde sevgilisiyle konusuyor eski günler aklima geliyor onunla konustugumuz aksamlari sonra ne arayan ne soran var telefon öyle

ne bilim cok garip kücük emrah gibi oldum ama napim

hala iki lafımdan biri o meselaa msnde yazışırken milletin slm demesıyle baslıyorum onu anlatmaya hem öfke hemde eski halina duydugum ask varr eski halini ozleyıp neden değişti diye uzuntum kahrolmam varr burdaa guclu gorunuyorum belki ama benımde dayanamadıgım noktalar varr ama yapacak bişee yok kokusunu özluyorum ellerini özluyorum yerı gelınce aglıyorum ama yalancıymış işte umursama dıyıp baska seyle dusunmeye baslıyorum

hımm anladım canım..
off cok sıkıılyorum bugun ya..

bir sürü msjlar attim niye ayni seyi iki kere yaptin niye ya niye iyi olacaktik hani hic cvp alamadim hani biraktim demiyor su an iyi degilim diyor tamam dedim sinavin var gecince stresin biter benden biseyler bekleme üzülme diyor ben iyi degilim benim psikolojim bozuk diyor en son iste sogukta dondum cok kötüyüm dedim lütfen eve git filan dedi grs dedi o günden beri tik yok üc gün olucak iste bugünde sinavi vardi

ben şahsen artık o ismi anmıyorum.
arkadaşlarıma da b.. ismi yok.
onlar söz etsede ay kapat şekerim o konuyu falan diyorum geçmeye çalışıyorum.
yada çok zaman geçti ya biz ayrılalı bitti coktan diyorum..

bana koyan şey şu sanırım.. benim b.. değişmedi.
yani b.. böyle bi insan zaten.. ilişkimde hatasızdı.
ya şurdada şu yanlışı yaptı diyebileceğim bir şey olmadı.
ama bittikten sonra benden öyle bi nefret ettiki
en ufak kaale almadı hayatından tamamen cıkardı.
e si bi adım bile yaklaşamıyorum uzaklaşamıyorum.
o mutlu ben boyle arada kalmış..
kızlar cirkinde değilim aptalda değilim. taptım ben bu adama ya.

jeli bende hastayım ölüyorum dediğimde ilşikimiz biterken, nolur bi doktora git diye yalvarıyordu.
intihar ettim dediğimde yıllardır küs olduğu arkadaşını aradı, princesse gidip bi bak diye. (ortak arkadaşımızdı, onlar görüşmüyorlardı)
çok fedakar bi insandır
ölmemi asla istemez..
üşümemide istemez.
hepsi numara varya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…