Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

benimde 2 ay oldu ben taşıyamıyorum bu acıyı çekemiyorum ya öyle canımı acıtıyorki hala

iştee sorunsuz oldugu ıcın unutamıyosun canım fark buu maaleseff

ya tamamda neden bitirdin hayatindan cikariyorum seni deyipte yine karsima ciktin ben seni hic bitirmedim resimlerine hep baktim kizgindim iyi olalim dedin neden ya nedennnn aklim almiyorrr halen ikinci ayni seyi bana yapiyorsun dedigimde ben ikinci kez bisey yapmiyorum seni hic bitirmedim dedi

Keşke ilişkilerindeki seviyeyi ayrılırken de tutsalardı...Hatta ayrılığın sonrasında...

Jelicim bişi yapma artık...Hem daha ne yapacaksın ki??Bu ilişki için hep üzülen, alttan alan,düzelmesi için uğraşan sen oldun...Bırak da biraz o uğraşsın...

Tabii eğer seni kaybetmek istemiyorsa...

Jeli ben senin yerinde olsam zor ama, hiç ilgilenmemeye çalışırdım..Böyle ne yapıyor ki yani..İlerde ne yapacaksın ki böyle biriyle..Benim şahsi fikrim sadece...

Bir daha yaz Princess im...

daha önce bi arkadaş vardı. yıllar once..
sevgilisinden ayrıldı.. ama kızı en ufak konuşmadan bıraktı.
kız konuşmaya çalıştıkca bu kaçtı. sadece bitti dedi.
başka bi arkadaşımızda ona şey demişti:
"erkek gibi başladın erkek gibi bitir"
bizimkiler bunu yapamadı yazmıştım.

evet ne dogru dürüst bitirebildi ne su an benimle
olan bana oluyor
allah bana sabir güc versin
maf etti beni
halende seviyorum
iyi olsun istiyorum

Jeli ben senin yerinde olsam zor ama, hiç ilgilenmemeye çalışırdım..Böyle ne yapıyor ki yani..İlerde ne yapacaksın ki böyle biriyle..Benim şahsi fikrim sadece...

lacivertcim benim yerimde olsan napardın??

bide kızlar biraz umut verici konuşalım mı yoksa ben bugün çökücem iyicedelikafadulden
yani ne biliyim eskileri anlatın. nasıl unuttuğunuzu.. yada nasıl geri döndüklerini..
yani güzel şeylerden söz edelim..

ok canım

Vay beee...Kim söylediyse çok güzel söylemiş...

Evet,maalesef yapamadılar...

Lafa gelince ama hepsi erkek

Erkeklermiş...

pehhh...

soğan erkeği bunlar...

zaman ilerliyor.. 4 aya yakın oldu.
zamanla geçmiyor.
ben hep şey derdim onsuz bi dakika geçmezken nası yaşarım bi ömür derdim
e yaşıyorum da yaşadığımdan bişi anlamıyorumki.

2 ay oldu ama dinmiyorki benim acım,hani zaman ilaçtı peki egedenizi nerde benim içim daha çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…