Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bocukcum ve sasecım okudum gunlugunuzu
bende yazmıstım ama sızınkı dıger sayfada kalmıs oyuzden gormemısım
ne guzel yazmıssın bocukcum
ne guzel anlatmıssın ıcınden gelenlerı
canım benım sen cok guclusun bılıyorum
allah heresyı gonlune gore versın

hosgeldın ıyımısın canıkom
bende acıktım aslında

iyiyim canım, yüzümde safımsı bi gülümseme var, ama gözlerim kızarmış durumda, yüzüm kendiyle çelişiyo :uhm:
canım ya siz nasılsınız sizi sormalı, dün herkes biraz dertliydi, aklım hep burda kaldı ama nete giremedim.

ya cok umutsuz bakiyorum herseye ben bir kere güclüydüm ikinci kez yok iste gücüm
bilgisayari kapatim öyle uzandim düsün düsün düsün ........

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bıraz şöyle geçmişe baktımda....
jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım bu sözler harıka valla helal olsunnnnnnnnnn
jeli temizlik yapıyor güçlü bir süperwoman oluyor..ona temizlik yarıyor..hihoyyyt

platonik aşkta çok beter ya..öyle böyle değil bide aynı ortamdaysan amann çektiriyor valla..
bikere üniversitede ben birinden hoşlanıyordum aynı sınıftaydık..
yazın kamp stajındaydık 2 haftalığına gitmiştik sınıfça..çocuk 2 klatta rapor yazıyordu içeri girdim dedimki ben seni seviyorum pat diye ama...o sırada pencere açıktı kapıda açıktı elektirik yaptı kapı pat diye kapandı...delikafadulden delikafadulden
eeeeeee ne var bunda demeyin kapının kolu yoktu.....:roflol: :roflol:
içerde sadece ikimiz çocuğa aşkı ilan yaptım kapı çarptı açılmıyoo..bulunduğumuz katta kimse yok haydaaaaaaaa:roflol:
aşağıya seslendik pencereyi açtık biz burda kaldık çıkarın bizi dedik..hay salak kafam aşkı ilana mı yanayım içerde çocukla dımdızlak kalıpta sınıftakilerin bizi çıkarmasına mı....hay allah beni kahretmeye emi...rezil olmuştum..ondan dolayı platonik aşıksan aşkı teklif edeceğin yeri-mekanı ve zamanı iyi seçin..:mymeka:

merhaba bende sevdıgım kısıden ayrıldım.aranıza katılabilirmiyim?

tabi canım ne demek gelin buranın girişi var çıkışı yok......hihoyyythihoyyyt

monacığım insanoğlu çiğ süt emmiş yaparlar canım demekki sen o kişiye iyilik yapmışsın oda karşılığında böle bir nankörlük diyeyim artık yapmış..insan bazen düşünmeden hareket ediyor umarım hatasını anlar ama sen kırılmışsın.

ıyı ol canım
dun bende hıc gıremedım
okuyamadımda ne oldu ne bıttı bugun yakaldıgım yerden devan edıyorum

monam ya kıyamam ben sana...
senin canın yanınca benim ki de yanıyor yaa...

offf bitsin artık bu acılı günler... sen rahatla dön aramıza ...

amin... hepimizin canım... :Saruboceq:

akşam sinemaya gidicem ben ... mr. yes ... jim carrey'nin filmi.. gülerim umarım...
zatı muhterem hastasıydı jim carrey nin :)))

kızlar şimdi onların hakkında kötu olan seylerı düşünüp yazalım ben bunu buldum bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…