ben baslıyorum
ailesinin bir evı yazlıgı bır arabası vardı, kendıne aıt de bır seyı yoktu ama sreklı bızım yazlıgımız var evımız var dıye kasınıp dururdu sureklı evınle yazlıgıyla ovunup dururdu
benden de aynılarını beklerdı, bızde onlar yok ama durmadan soyleyıp dururdu bızde yok derdım yıne de soylerdı aynılarını sonradan gorme desem pek degıldı annesı 6 sene evvel almıstı yazlıgı sureklı havasını atardı ama arabaları da eskıydı ama yıne de durmadan hava atardı gorgusuzdu yanii... daha malı mulku oturmamıs kafasında onları öyyyle bır abartıyordu kı ..
sonra bır hedye almıstı m haala onla havasını atıp duruyor saga sola facebokdda resımlerde onu etıketlıyor ustune gıyıp gıyıp duruyor herkes hakkında yorum yapıyor yani ne hedıyeymıs arkadas nası bı gorgusuzluktur bu bırı bana mnt almıs düşünün ben sureklı montum da var ooh dıyorum gıbı gorgusuz işte daha neler alınabılırdı ama kacırdı onla ovunedursun. o resımlere pıs bı yazı yazmamak ıcın kendımı zor tutuyorum sahsen.
herneyse sonra kendı işi yok gucu yok ama bana krıyer karıyer dıye basımın etını yerdı kendı karıyerı yok işi yok arabası yok bana araba iş karıyer para deyıp dururdu kendınde yok daha a akılsız benden nası beklersın zengın düşkünü senı,
eskı kızlara da bana yaptıgını yapmıstı soylemıstı bır de guzel ben de aa ne kadar ayıp ne yaptı kı o kız sana sen ona oyle yaptın adam gıbı soyleseydın ya ayrıldıgınızı dedım, soylemedım sonra 5 ay daha cıktık demıstı yalan sahı bılmıyorum, sonra kıza okadar ezıyet cektırmıs anlatmıstı ve arkadas kaldık demıstı cok yadırgamıstım ne yapıyor kı kız bunu affettı demıstım içim içim, bana yaptıgı gıbı arkadas kalmıstı işte cok bellıydı cok serefsız adi yaratık. nasıl dalga gecıyor kızlarla.
sureklı yururken kendıne bakar baktırırdı mukemmelım kuckk dagları ben yarattım der gıbı yururdu havaya bakın dagları sen falan yaratmadın cicim ama evet bız ona hasta olduk . ınsan normal sevgılısıne de böle seyler yaparsa hakıkaten bı kademe ustunmus gıbı gorunuyor onun gozunde senden bır seyler ogrendım serefsız bey.
evet onun sayesınde sevdıgıme sadık olmayı baska erkeklerle gorusmemeyı de ogrendım bu da yalan degıl, paranın karıyerın gucunu ogrendım para onemlıymıs
zayıfla dıyordu sımdı zayıfım zayıflıgın guzellıgını gordum onemlı degerlıymıs
seven ınsanın aslında karsısındakını surundurmemesı gerektıgını hep yanında olması gerektıgını gordum, o ben yanlıs yaptıkca kacıyor yanlıs yapmam ıcın pozısyon ayarlıyor yapamazsam bır baska hata yapmam ıcın sevkedıyordu asla hata yapmadım onu bıle kaldıramadı dyecek bır seyı kalmadı bana kılolusun yaslısın karıyersızsın dedı onlara bıle ses etmedım
seven ınsan bunları demezmiş onu bıldım..
o benden oncekı kızlara da bunu yapan bır serefsızdı, sımdı eskı kıza yanasıyor ona iş bulur dıye cıkarı oldugu ıcın yaklasıyor o tamamen bı serefsızdı
bılıyorum kı kızlar kımın pesınden kosuyorsa onla beraber olamıyor aslında sonra da kızların gururları kırılıyor daha sert kızlar daha kalpsız kızlar oluyor etrafta bır yıgın leyla var ama mecnun yok cunku mecnun sıfatına hep bu gıbı kişilerı adfedıyoruz mecnun bunlara dıyoruz ama aslında gercekten yanımızda olan parasıyla bızı dvmeyen sureklı para pra param var sende de olsun demeyen duzgun yetısmıs sereflı ınsanlarla olmamız ıcın bıze dogru yolu gosterıyorlar bunları gorup bılıp duzgun sonradan gorme olmayan kısılere gıdıyoruz gercek sevgı neymıs onu anlıyoruz
kızlar aslında kötu gorunen bu basımıza gelen kötulukler ıyılıge yol acıyor olabılır
bır musıbet bın nasıhattan ıyıdır
kötu ev sahıbı, kendımızı ev sahıbı edermıs demısler.
ıste hep bunlar yuzunden gercegı gorup bılıp sobra dogruyu goruyoruz
ve ıyı kı eskısı gıbı gorucu usulu artık pek yok tanısıp gprusup evlenıyoruz bakın bunlara bunlardan bırıyle ewlenıyo olsaydık hayat boyu yanlıs kısıyle olucaktık belkıde ıyıkı tanısıyoruz goruyoruz olmadı mı hadı yollarımıza dıyoruz işte bu ıyı olan aslında. :) cok yazdım aylar gectı lanet olasıca ayrıldık dıyemedı bana yemedıgı nane kalmadı kontorum yok bıle dedı ayrıldık dememek ıcın, herkesı avcunda tutucak akıllı, kolaydı aah ah serefsız ınsan. uzak dursun boylelerı . :1closedeyes: