Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

off ya ICIM DARALIYOR BENDE BITTIMI BITMEDIMI BILMIYORUMKI AYNI BELIRSIZLIK DEVAM EDIYOR MELEKLER KORUSUNU IZLIYORUM ARADA BURAYA GELIYORUM BUGÜN COK AZ BISEY YEDIM BASIM DÖNÜYOR SANKI IYI DEGILIM ISTAH FILAN KALMADI BENDE NE OLUCAK BU SEFER MERAK EDIYORUM YAA

SORUNLARINI ANLATSALAR BIZDE BÖYLE KAFAYI YEMESEK SEFER BITTIMI NE VAR ANLAMADIM GITTI

ebrum aslında atlatırım ama
sorun şu, çok bağırdık birbirimize, şimdi düşününce fena oluyorum, ben hiç öyle biri değilim yani aslında, hatta hayatımda başka kimseye sesimi yükselttiğim görülmemiştir, şimdide elimde değil, çokmu bağırdım dedim
bide canım aslında hissetmediğin şeyleri söylemek insana çok dokunuyo, telefonu kapamasın istiyorum ama kapat hadi diyorum, unutmadım ama unuttum diyorum,

off yaa...

jelibon bugün bende kötüyüm ya, sana talkımı verirken kendim yuttum salkımı gibi oldu ama
ama şimdi önlemlerimi alıcam, böyle oturursam kendimi yicem sanırım.

bılıyorum mınam
suan soledıklerını tartıyosun aklında
bazen demesemıydım dıyosun
bende ona senı sevmıyorum demıstım en son cok pısamn olmustum sonra

ama sole dusun
sen suclu degılsın hatalı o ve hala haklı olmaya ugrasıyo
sonucta ıkınızde sesınızı yukseltmıssınız bunda bısey yok takılma
o zaten senın masus dedıgını anlamıstır canım ıcını acıtma bosyre

insan sonra pisman oluyor o kizginlikla söylenen laflara ben kizginlikla evlenicem beni isteyen var dedim agladi kamera acikti hani sevmiyor diyorum demeki ondan aramiyor ama sevmese nasil aglar insan kizgin olunca kaybediyor kendini acaba diyorum onu demesemiydim ondanmi böyle olduk yine ya bu iliskiyi kurtarmak istiyorum bi arasa vazgecmesin benden ya dua edicem seviyorum iste bi tek onu istiyorum arasin beni gecsin günler gelsin bana ama bu sefer gitmesin

Ben çok kötüyüm kızlar...
Biri durdursun şu yaşları, kaybettim kendimi, yoruldum ağlamaktan.. yeter yaa...

sağol ebrucum, yoksa sen melekmisin,
bıkmadan usanmadan uğraşıyosun benlea.s.

canım burda paylasmak ne kadar onemlı bılıyorum ve elımden geldıgınce kımseyı yalnız bırakmak ıstemıyorum
ıyı ol hep cnım arkadasım

Ama ben aramım dımı kızlar ben aramayınca belkı merak eder arar ay bana bısey söyleyınnn

ARAMA jelı ARAMA
canım bak sen bıkere daha bekledın dondu
sımdı yıne bakle bakalım
hepımız soledıgımız laflatdan pısmanlık duyuyoru<z emın ol
ama sevev ınsan o lafları duymaz duysada daha cok hırslanıp dsahıp cıkmak ıster sevıdgıne
sabret jelıcım allaha bırak canım kendıne ezıyet etme

keşke yapabileceğim bişey olsaydı,
olsaydı da senin de kendimin de yaşlarını silebilseydim monacım,
sonra da hepimizin.

kendine iyi bak ebrum, öpüyorum,
bende çıkayım kızlar,
herkes gibi amaçsız tvye bakayım
belki kafam uyuşur biraz da bişey düşünmem
mona nolur iyi ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…