- 6 Eylül 2008
- 1.160
- 3
- 116
- 36
Senı allah af etsın de :)
büyüyünce unutursun bebiskom dicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senı allah af etsın de :)
Yapmıyorum kızlar ısteee yapmıyorummmmm
aptalll doktor doktor doktorrr baska bısey bılmıyor yaaaaaaa
gıtsın klınıkte hayvanlarla ıletısımı kursunnnnnnnnn
sakin sakin sakiinn saaakkiinnnn sakiiiinnnnnnn...........
Ya kızlar... ben uyumayı deneyeceğim olmayacak bu böyle.
Yüreğim daraldı.
Şimdi ciddi ciddi tansiyonum fırlarsa çok zorlanırım kimse de yok yanımda...
Artık ağlayacaksam da ağlarım naapim.. uyuyayım yeter ki..
kızlar merhaba
bu sabah bir tuhaf uyandım ben gerçi belkide bunda dünkü telefon konuşmamızın da etkisi vardır zat-ı muhteremle..evet bu sabah güçlü uyandım çünkü dün gece kendimi tutamayıp aradım ve bize bir şans daha ver dedim ulu insanda düşüneyim dedi :)))) yani ben onu fasulye gibi nimetten saydım ya 1 aydır içim dışım çıktı ağlamaktan ben ne yapıyorum yaa bu kadar onursuz olamam dedim.vee bu gün ağlamadım arkadaşlar..akşam üzeri aradım hani düşünecektin yaa dedim artık gerek yok düşünmene benden kurtuldun bi daha aramıycakmısın dedi hayır dedim çünkü yeterince egonu tatmin ettim dedim ve bize bir şans daha ver diye senin sorman gerekirdi dedim şu anda konuşamıcam dedi.farketmez ben çok değer verdim ona demekki haketmemiş Allahın adaletine güveniyorum.kendim toparlıycam hatta bunu yaptım sayılabilir o kaybetti ne kadar özenli davranır gözünün içine bakardım telefonda hepsini söyledim.şimdi hayat devam ediyor.tayin isteyip bu şehirden gitcem onu burada kendi dünyasında bırakarak.ben önemliyim ben iyiyim en azından ondan daha iyiyim ne söylemeli darısı bütüüün üzülenlerin başına...haa bu arada unutmam mümkün değil sevdiğim,canım o benim ama yanyana olamıyosak yapacak birşey yok hepiniziçok çok çok öpüyorum yanımdaydınız çok teşekkürler
kızlar merhaba
bu sabah bir tuhaf uyandım ben gerçi belkide bunda dünkü telefon konuşmamızın da etkisi vardır zat-ı muhteremle..evet bu sabah güçlü uyandım çünkü dün gece kendimi tutamayıp aradım ve bize bir şans daha ver dedim ulu insanda düşüneyim dedi :)))) yani ben onu fasulye gibi nimetten saydım ya 1 aydır içim dışım çıktı ağlamaktan ben ne yapıyorum yaa bu kadar onursuz olamam dedim.vee bu gün ağlamadım arkadaşlar..akşam üzeri aradım hani düşünecektin yaa dedim artık gerek yok düşünmene benden kurtuldun bi daha aramıycakmısın dedi hayır dedim çünkü yeterince egonu tatmin ettim dedim ve bize bir şans daha ver diye senin sorman gerekirdi dedim şu anda konuşamıcam dedi.farketmez ben çok değer verdim ona demekki haketmemiş Allahın adaletine güveniyorum.kendim toparlıycam hatta bunu yaptım sayılabilir o kaybetti ne kadar özenli davranır gözünün içine bakardım telefonda hepsini söyledim.şimdi hayat devam ediyor.tayin isteyip bu şehirden gitcem onu burada kendi dünyasında bırakarak.ben önemliyim ben iyiyim en azından ondan daha iyiyim ne söylemeli darısı bütüüün üzülenlerin başına...haa bu arada unutmam mümkün değil sevdiğim,canım o benim ama yanyana olamıyosak yapacak birşey yok hepiniziçok çok çok öpüyorum yanımdaydınız çok teşekkürler
kederim ucar gider
yokluguna aldirmam...
bulurum bir bahar daha
güllerimi sana soldurtmam...
sudan sebeblere inat hic bir zaman ayrilmam...
sen beni böyle üz bakalim
düsünme beni ez bakalim...
TENINDE ASKIN KIYAMETI KOPSUN
BENIM YOKLUGUMLA GEZ BAKALIM......
SILLLAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM BAK ŞİMDİ GELİOM YANINA..BEN AYRILDIĞIM GÜN SABAHA KADAR BUNU DİNLEMİŞTİM.........klava:
klava:
SILLLAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMM BAK ŞİMDİ GELİOM YANINA..BEN AYRILDIĞIM GÜN SABAHA KADAR BUNU DİNLEMİŞTİM.........klava:
klava:
oyyyyyy gülüm bende simdi dinliyorum nerden bileyimki cnm yaaasenağlama
yahuu ben bu şarkıları hiç duymadım bile... nerdeyse 3 ay olacak... daha yeni yeni gözüm dolmadan şarkı dinliyorum o da mecbur kalınca... yoksa ayy açayım da bir şarkı dinleyeyim demiyorum... hele acılı bişiler koyayım da ağlayayım demedim...
szi de yapmayın beee :mymeka:
Allahım..... sen nereye sürüklersen ben ona razıyım....
kapat canım yaaa... başka bişi dinle... hareketli olsun...
Allahın adaletine güveniyorum.