Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hoşgeldin ebru iyiyim aslında içimde bir burukluk var kendimi suçlamakla meşgulum ((((::
neyse sen nasılsın ve diğerleri umarım iyisinizdir ben bugün kimseye yorum yapmıcam:)) sadece okucam burdakileri okudukça içimdeki acı katlanıyor artık kimse gelmesin kimsenin canı yanmasın offf içimdeki sıkıntı geçmaz bugün akşamki rüyanın etkisi var allahım ne olur sevenler ayrılmasın

allah bılsın fırtına
dogru belkı bende agladıgım zaman kendıme acıyarak aglıyorum bazen dusunuyorumda zaten kendımede cok uzuluyorum cok degısık bıse...

sana ne dıyımkı senınkı cok daha farklı bı duygu
allah kımseye yasatmasın
derler ya allah sevdıgı kuluna dert verırmıs
belkı bunlar bıze bı sınavdır
ve allah kımseye kaldıramayacagı yuku vermezmıs

benım aglamalarım aslında kendime acıdığım için ağladım dün......
artık onun için yada onu özlediğimiçin yada onun yokluğunu hissettığımiçin aglamadım...
dün kendime acımak istedim.....
üstelık onun için ağlamanında bir manası yokkı...
evli barklı bir insan için ağlanırmı yani........
düşünün aşk acısını bir ayrılık acısını bile yaşatmadı bana....
aşk acısı çekmek bile mübah olmadı sankı bana...
çünkü o evlendi...
o kutsal oldu....
o toplum tarafından kabul gördü...
o allah huzurunda bıle kabul göründü....
ben ağlasam zırlasam bana neden ağladın dıye sorsalar...
ben k..... için ağladım...
bana demezlermı aaaaaa çok ayıp o evli barklı adam onun karısı var dıye.......
ama kimse bilmiyorkı....
benle beraberken evlendiğini........
beni aldattığını
ama allah bılsın.....

canım off eger bu dünyada adalet varsa benim inandığım kimsenin ahı kimsede kalmaz bundada vardır bir hayır ağla ağlaki rahatla insan içindekileri atıyor ağlayınca
he birkere o kutsal değil belkide eşiuyle mutlu bile değildir içinde kimbilir ne pişmanlıklar var vicdanını hiç rahat ettiğini sanmıyorum

canım off eger bu dünyada adalet varsa benim inandığım kimsenin ahı kimsede kalmaz bundada vardır bir hayır ağla ağlaki rahatla insan içindekileri atıyor ağlayınca
he birkere o kutsal değil belkide eşiuyle mutlu bile değildir içinde kimbilir ne pişmanlıklar var vicdanını hiç rahat ettiğini sanmıyorum

umudum biliyormusun onun içinde dua edıyorum....
ayrılmasınlar mutlu olsunlar diye...
çünkü karısının hiç günahı yok...
ama o benımle oynadı....
resmen benımle oynadı...
o kendince vicdanını rahatlatacak sebebler buluyordur....
vicdan azabı çektiğinide sanmıyorum..
ama artık sadece 3 buçuk yılıma acıyorum...
ben nelerden feragat ettım onun için......
ne emekler verdım...

benimkinin yegenleri geliyor rüyamda bize hiç görmediğim yegenleri bizim köydeki birinin düğünü için bende yegenlerine benimki evlendimi diye soruyorum offff o kadar beynime yer ettiki son günlerdi üye olduğu siteye giriyorum evlendim diye yazarmıki diye bunu duymaya hazırlıyorum bir yanda istemiyorum duymak bir an önce duymak istiyorum duyayımki sınavlarıma kadar toparlayım duyunca bir kere daha yıkılacam sonra ağlıcam ve kendime başka yol çizcem sadece içinde benim olduğum içinde hiçbir erkeğin olmadı
ve böcük sana katılıyorum bu günleri hatılayıp gülmeyecez çünkü seven her zaman içinde yaşatıyor

canım fırtınam benim bende ayrılmalarını istiyorum ama nişanlısının hiç suçu yok ayrılmaları için bile dua edemiyorum o kızın benim çektiklerimi çekmesini istemeyemiyorum sadece benimkinin vicdanı içi yansın diye dua ediyorum
zaten canımızı en çok yakan yaptığımız fedakarlıkların karşılığını alamamk değil mi offf belkide böylesi daha hayılıdır rabbim kimseye çekemeyeceği acı vermez bu günlaerde geçcek

benimkinin yegenleri geliyor rüyamda bize hiç görmediğim yegenleri bizim köydeki birinin düğünü için bende yegenlerine benimki evlendimi diye soruyorum offff o kadar beynime yer ettiki son günlerdi üye olduğu siteye giriyorum evlendim diye yazarmıki diye bunu duymaya hazırlıyorum bir yanda istemiyorum duymak bir an önce duymak istiyorum duyayımki sınavlarıma kadar toparlayım duyunca bir kere daha yıkılacam sonra ağlıcam ve kendime başka yol çizcem sadece içinde benim olduğum içinde hiçbir erkeğin olmadı
ve böcük sana katılıyorum bu günleri hatılayıp gülmeyecez çünkü seven her zaman içinde yaşatıyor

canım benım allah ruyanı hayırlara getirsin....
düğün iyidir diye düşünüyorum...
hayırlı olsun dıyelım hayırlı çıksın...
oyle bilincine yer etmişki ruyalarında bile çıkıyor canım...
inşallah hakkında hayırlısı olsun...

canım fırtınam benim bende ayrılmalarını istiyorum ama nişanlısının hiç suçu yok ayrılmaları için bile dua edemiyorum o kızın benim çektiklerimi çekmesini istemeyemiyorum sadece benimkinin vicdanı içi yansın diye dua ediyorum
zaten canımızı en çok yakan yaptığımız fedakarlıkların karşılığını alamamk değil mi offf belkide böylesi daha hayılıdır rabbim kimseye çekemeyeceği acı vermez bu günlaerde geçcek

vicdanı umarım sızım sızım sızlar....
bızlerın vıcdanı rahat ya önemli olan o aslında...
demekkı bizimde kaderimiz böyleynmiş....
ama ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....
birde ben baya bir araştırma yaptım...
büyüklerimede sordum...
özellikle sevenın ahı tutarmış
ve allah hiç bir kulunun hakkını öbüründe bırakmazmış....
ama umudum çok kötü....
umarım en son kurban ben olurum...
başka hiçbir bayanın başına gelmesin...

canım yaa 4 gün ne ki ... ama elbet geçecek...
ne şanslısın ki ; yaptığı terbiyesizliğin üstüne giderken bile seni seviyorum gibi bir saçma cümleyi de ekleme gafletinde bulunmamış...

o zaman " neden" diye sorgulayacaktın... affetmek için kendinle savaşacaktın belki...

bırak gitsin canım... inan sana bu acıları yaşatmayacak biri elbet var... sen sevginin bitişine ağla ; üzül ama o adam için ağlama.... nedenleri ; nasılları ; eskileri düşünme...
kendini iyi hissetmek için ne geliyorsa elinden yap... seni ne mutlu ediyorsa onu yap... evet ilk günler onsuz hiç mutlu olduğun birşey yokmuş gibi gelir ama sen inadına ; gerekirse ağlaya ağlaya kendini mutlu etmeye çalış ... :teselli:

canımsın teşekkür ederm yazıkların için ama çok ihtiyacım var seni seviyorum demesine senağlama senağlama

umudum ruyan hayır olsun
gercekten belkı evlenme haberını duyman senın ıcın ıyı olur
cunku umut hıc bıtmıyo ya bıtmıyo bı kapı acık bırakıyo hep ınsan
allah en hayırı olanı gostersın sana

selam citirlarim benim...
haftasonunuz cok güzel gecsin insallah...
nasil bakem moraller?

vicdanı umarım sızım sızım sızlar....
bızlerın vıcdanı rahat ya önemli olan o aslında...
demekkı bizimde kaderimiz böyleynmiş....
ama ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....
birde ben baya bir araştırma yaptım...
büyüklerimede sordum...
özellikle sevenın ahı tutarmış
ve allah hiç bir kulunun hakkını öbüründe bırakmazmış....
ama umudum çok kötü....
umarım en son kurban ben olurum...
başka hiçbir bayanın başına gelmesin...

bazen dusunuyorum
acaba bızdemı ahh aldık
neden bole bıse yasadık
bazen dıyorumkı bu bı sınav bı sınavdayız
ve tek ıcımı rahat ettıren
dedıgın gıbı bızım vıcdanımız rahat
alaha hep ettıgım dau suydu beraberken
allahım onu yarı yolda bırakmayı nasıp etme bana dıyodum
duam kabul oldu

Nereus aman bacım...Seni seviyorum dese ne olacak,demese ne olacak bu saatten sonra...

Diyelim ki dedi...Pişmanım bilmemne vs vs...

İyi de,bundan sonra sen nasıl güveneceksin ona???

Aklından nasıl çıkarıp atacaksın?

bazen dusunuyorum
acaba bızdemı ahh aldık
neden bole bıse yasadık
bazen dıyorumkı bu bı sınav bı sınavdayız
ve tek ıcımı rahat ettıren
dedıgın gıbı bızım vıcdanımız rahat
alaha hep ettıgım dau suydu beraberken
allahım onu yarı yolda bırakmayı nasıp etme bana dıyodum
duam kabul oldu

yok canım sınavdayız...
bundan emın olabilrisin

hoşgeldin ege denizi
ya kızlar ben sizleri seviyorum hepiniz çok iyisiniz umarım hayatınızda tüm dilekleriniz gerçek olur

Back
X