Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya kızlar karşı komşu teyze dün rahatsızlanmıştı... makineye bağlı şimdi... pek ümit yok... az önce eşiyle kapıda konuştu annemler yazık adam ağlıyordu yaa... dayanamadım kaçtım içeri :(

kılzar bugun ben neler yaptım neler.........
kendımı kozmetıkcıye attım.........
200 tl ye yakın alışveriş yaptım.........
sonra kilo vermeye karar verdım........
4 kılo verecegım........
inat ettım.........
sonra sac bakımı yaptırmak için kuaföre gittim......
yarın için randevu aldım......
sonra takım elbıse aldım.........
kendime...........
toka küpe falan aldım................
ve şu anda faturaya bakmak istemıyorum.........

ve şimdide maydonoz ve lahana kaynattım onu içiyorummmmmmmm
yarım saat falanda spor yaptım.......
ve şu anda suratımda kil maskesi var........
yuzum dondu resmennnnnnnn

kıslar benim işim var çok çok sonra gelirim.sis dedikodu yapın.bi yazı yolluyom keyiflenin diea.s.
Mehmet ile Handan öğrenci olup aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Mehmet Mehmet`in annesini yemeğe davet ederler.
Mehmet`in annesi akşam yemeği boyunca Handan`ı uzun uzun süzer ve aslında Handan`ın çok alımlı ve güzel bir kız oldugunu, acaba aralarında ev arkadaslığından ileri bir boyutta bir ilişkinin olup, olmadığını merak eder.
Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki;
-Ne düşündügünü biliyorum, ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız , ötesi yok.
Akşam yemeğinden sonra Mehmet'in annesi evine döner.
Aradan iki gün sonra Handan der ki:
-Mehmet annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum.
Mehmet yanıtlar;
-Annemin almış olabilecegini tahmin ediyorum, ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım. Der ve yazar
'Annecigim, Gümüş corba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum. Fakat konu su ki; sen bize yemege geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp. Sevgiler oğlun Mehmet.'
Bi hafta sonra annesinden mektup gelir.
'Sevgili oğlum, Handan'la yatıyosun demiyorum, ama yatmıyosun da demiyorum. Fakat konu şu ki; Handan kendi yatağında yatmış olsaydı, gümüş çorba kasesini çcoktan bulmuş olurdu. Sevgiler Annen '
---------------------------------------------------:roflol:

kılzar bugun ben neler yaptım neler.........
kendımı kozmetıkcıye attım.........
200 tl ye yakın alışveriş yaptım.........
sonra kilo vermeye karar verdım........
4 kılo verecegım........
inat ettım.........
sonra sac bakımı yaptırmak için kuaföre gittim......
yarın için randevu aldım......
sonra takım elbıse aldım.........
kendime...........
toka küpe falan aldım................
ve şu anda faturaya bakmak istemıyorum.........

ve şimdide maydonoz ve lahana kaynattım onu içiyorummmmmmmm
yarım saat falanda spor yaptım.......
ve şu anda suratımda kil maskesi var........
yuzum dondu resmennnnnnnn

çok iyi yapmışsın canım... evet bence de bakma faturaya sengözlerimebaksanab

kil maskesi keşke ben de alsaydım... güzel oluyor... ama çok da komik oluyor... yeşil yeşil bir de kaskatı kesiliyor kaydirigubbakcemile3

İki komşu kadın hafta sonu kocaları olmadan yemeğe çıkmışlar.
Yemekten sonra bara falan derken sabaha doğru iyice sarhoş eve yürümeye başlamışlar. Iyice sıkıştıklarını farketmişler AMA etrafta tuvalet falan bulamamışlar. Bir mezarlığın yanından geçerken biri

- Hadi şurada yapalım kimse görmeden!

Başka çare de yok, korka korka girip bir kenarda işlerini bitirmişler.

Temizlenmek için bir şey bulamadıklarından biri külodunu çıkarıp kullanmış, diğeri eve böyle dönemem diye oradaki çelenklerden düşmüş bir bandı alıp kullanmış.

Sabah kocalardan biri uyanıp karısını donsuz olarak sızmış görünce telefona sarılıp öbürünü aramış:

- Yahu biz fena boynuzlandık galiba. Karım eve sabaha karşı ve donsuz olarak dönmüş...

- Sen gene iyisin , bizimkinin kıçına 'seni asla unutmayacağız' diye bir de kart yapıştırmışlar..:roflol::roflol::roflol:

bana evde alsın arabada alsın............................
kredı kartınıda versınnnnnnnnn
varsa çevrenızde ben talıbım.........
artık görücü usulu olacak

şöyle bana kredı kartını vercek bır sevgılı bulacam artıkkkkkkkkk

ya ben en çok şuna sinir oluyorum... bana hiç hediye almamış benim lale... 2 sene boyunca... hani elbet bi yerlere gittiğimizde hesap öderdi... bazen ben öderdim... ama ben hep onun hoşuna gidecek sürprizler yapardım ... mesela hastası olduğu basketbol takımının logosunun olduğu polar bir atkı yaptırmıştım... dünyada tek yani ... hani böyle şeyler yapardım... ama o yapmadı hiç ... bikaç kere bişiler almak istedi ama ben kıyamadım ; vazgeçirdim ... ya da beğenmemiş ; anlamamış gibi yaptım... ama o da alıp sürpriz yapabilirdi değil mi ...

neyse bundan sonrakinin gözünün yaşına bakmıcam valla... sürekli hediye aldırıcam kendime... ayrılırsam da hepsini seve seve kullanmaya devam edicem kaydirigubbakcemile3

İki komşu kadın ....
- Yahu biz fena boynuzlandık galiba. Karım eve sabaha karşı ve donsuz olarak dönmüş...

- Sen gene iyisin , bizimkinin kıçına 'seni asla unutmayacağız' diye bir de kart yapıştırmışlar..:roflol::roflol::roflol:

süpermiş bu yaaa ... delikafadulden

ya ben en çok şuna sinir oluyorum... bana hiç hediye almamış benim lale... 2 sene boyunca... hani elbet bi yerlere gittiğimizde hesap öderdi... bazen ben öderdim... ama ben hep onun hoşuna gidecek sürprizler yapardım ... mesela hastası olduğu basketbol takımının logosunun olduğu polar bir atkı yaptırmıştım... dünyada tek yani ... hani böyle şeyler yapardım... ama o yapmadı hiç ... bikaç kere bişiler almak istedi ama ben kıyamadım ; vazgeçirdim ... ya da beğenmemiş ; anlamamış gibi yaptım... ama o da alıp sürpriz yapabilirdi değil mi ...

neyse bundan sonrakinin gözünün yaşına bakmıcam valla... sürekli hediye aldırıcam kendime... ayrılırsam da hepsini seve seve kullanmaya devam edicem kaydirigubbakcemile3

siz lale dıyonuz ya ben lale demıyecem....
ben benımkıne kaktus dıyecem yada deve tabanı kaydirigubbakcemile3
evet ya en azından ilişki bitince dıyelımkı ohhhhhhhhhh beeeeeeeee en azından yedık içtik deriz.............

ay töbe töbe neler düşünüyoz ama hayat işte: küçük emrah simileyi
delphin:kötükedihüso

siz lale dıyonuz ya ben lale demıyecem....
ben benımkıne kaktus dıyecem yada deve tabanı kaydirigubbakcemile3
evet ya en azından ilişki bitince dıyelımkı ohhhhhhhhhh beeeeeeeee en azından yedık içtik deriz.............

ay töbe töbe neler düşünüyoz ama hayat işte: küçük emrah simileyi
delphin:kötükedihüso

bence de yaaa biraz keyfini çıkaralım... gezelim ; tozalım... kaydirigubbakcemile3

Back
X