Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlarrrrrrr
en kıdemli ilişki benimki sanırm zaman olarak
ve bugun iş başvurusu yaptım bol
suan kendime narile ısmarladım
çok canımız yanıcak acıycak biliyorum ama
biraz uzaklaşırsak daha iyi gelebilir
saçımı bile toplamaya şendim sabah ama suan daha iyiyim
kendinize iyilik yapmayı unutmayın
bu kadar üzülmek çok acıtır çünkü
ben hastalık sahibi olduma

dikkat edina

Kazulet kaç ay oldu ayrılalı anlatmak istermisin inş iş başvurun olur neden iş benim en rahat ettiğim yer inş huzurlu bir yere girersin::):)))

haber alma,haber gönderme,senden hiçbi haber alamasın,sende ondan alma,arama sorma unutuluyo tecrübeyle sabit 5 yıl sonra yani sanırım bu sefer oldu :roflol: ha bide kendine birini bul,onla oyalanıp öbürünü düşünmüyosun

Son düzenleme:
Civciv kaç ay oldu ayrılalı zaman zaman geçtikçe acın azalıyor ilk başta kaldıramıyorsun duygusal şarkılarda bile ağlıyon hoş duygusal olmasada ağlıyorsun sonra zamanla bakıyorsun şarkılar acını artırmıyor sakince dinliyorsun sonra sadece boş kaldığın zaman aklına geliyo unutluyormu ben altı aydır unutmadım ama ilk günkü gibi değilim sakinim çok özlemekdikçe ağlamıyorum

oooh adamdaki keyfe bak yaa,bana diyodu o konuştğumzda gitcem diye,demek cidden gitti,tel.kapatcam diyodu msn.i de açmıyo.ooofff bi hafta izinli keyfi keyif bi cevap yazmadan gitti yaa Çok üzgünüm çoook insan o maile bi cevap yazıp öle gider,tabi kafasınıdinlemeye gidiyo ya beyfendi,orda benim için de kararlar alıp gelir artıkkkk offfff ! .......lalesiiii kötükedihüso

oooh adamdaki keyfe bak yaa,bana diyodu o konuştğumzda gitcem diye,demek cidden gitti,tel.kapatcam diyodu msn.i de açmıyo.ooofff bi hafta izinli keyfi keyif bi cevap yazmadan gitti yaa Çok üzgünüm çoook insan o maile bi cevap yazıp öle gider,tabi kafasınıdinlemeye gidiyo ya beyfendi,orda benim için de kararlar alıp gelir artıkkkk offfff ! .......lalesiiii kötükedihüso

offffffffff 006.. bacımmm bırak gitsin ya ne yaparsa yapsın.. o suan senı düşünüp kahroluomu sanıyorsun.. gününü gün edip tatilin keyfini çıkarıodur:delphin: değermi bacım ya..:1hug:

merhaba kizlar bir gecenin sabahindan sonra yeni bi günle selamliyorum sizi...yazdiklarinizi okudum...tesekkür ederim anlayisiniz icin...üzülmüyorum o konuda...sevdigim insanla oldu bunun icin cok sevinmistim...severek isteyerek arzulayarak olan bisey...pisman degilim...o is olduktan sonra sadece bunlarin yasanmasina biraz üzgünüm...sanki sirf onun icin sevilmis onun icin elde tutulmus gibi hissediyorum kendimi...ama takmiorum...

merhaba kizlar bir gecenin sabahindan sonra yeni bi günle selamliyorum sizi...yazdiklarinizi okudum...tesekkür ederim anlayisiniz icin...üzülmüyorum o konuda...sevdigim insanla oldu bunun icin cok sevinmistim...severek isteyerek arzulayarak olan bisey...pisman degilim...o is olduktan sonra sadece bunlarin yasanmasina biraz üzgünüm...sanki sirf onun icin sevilmis onun icin elde tutulmus gibi hissediyorum kendimi...ama takmiorum...

boşver salla gitsin....:teytey::teytey::teytey:

sagol firtinam salliyorum takmamaya calisiyorum bi yerlerde yine karsima cikio aklima gelio...bu yüzden bana o......bile demisti bana o....

Beni üzen aslında
Üzüldüğüm için değil
Bazen sözle anlatılmaz ya
Kelimeler şikayetlenir
Yıllara meydan savaşı ilan edince
O cesaret, kin koca bir volkan olur
Sonra da önünde eğiliverir

Sahici her şeyin asıl rengi
Kalbime kaç kere sorduysam
Hep bana ismini heceledi
Ben de inanıp ona uyduysam
Eğer bir gün farketmeden, istemeden, seni kırdıysam
Özrün efendisi en yakınım olur
Diler yoluma devam ederim

Güzel yazmışsın kazulet ama ben sorumum cevabını alamadım neyse:))))

silam67
seni o kadar iyi anlıyorum ki
bizde yanlızca evlenmeyi bekliyorduk
yaşamadığımız tek o zaman kalmıştı (yani cinsellik yoktu)
hayatımda kimseden duymadığım hakaretleri duydum
her anda,her yerde o var..
kurataramıyorum kendimi
bataklığa düşmüş gibiyim
yanlış oldugunu bile bile dayanamadım hep evet dedim
ama bir nihayeti olsun istiyorummm
allahtan tek dilediğim herkes hak ettiğini alsın,yaşattıklarını görsün..
o kadar haksızlık etti ki bana
rabbim hepsini yaşatsın,bende kulağına küpe olayım
son efesinde bile helalliğimi almadan uyuyamasın
o kadar acıyor ki içim..
ben ayrıldım ,senin gibi terkedilmedim ama her an ağlar her an kendimi kanıtlama çabası içine girer olmuştum
o kadar canavarlaştım ki,kendim utanıyorum söylediğim kötü sözlerden..
allah hayırlısı ile bu işi sonlardırsın artık
rabbimden tek dileğim bu..
ben o kadar yanlzı büyüdüm ki..bile bile bu sözleri söyledi bile bile bunları yaptı bana..
onu rabbime havale ediyorumm..

Back
X