Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu durumu yaşamış ve atlatmış bir arkadaşımız yok mu yahuu
az biraz akıl versin
bu dönem nasıl gecer, ortalık nasıl düzelir,ne zaman sağlıklı düşünmeye başlarız..
var mı bunların cevabını bilen..

valla arkadaşım çok zor bir durum ama bir meşkale bul hiç kendinle başbaşa kalma sürekli birşeylerle uğraş işin varsa iş okuyorsan kurslar arkadaşlarınla buluş hep oyalan.yoksa kendinle başbaşa kalır düşünürsen çok ama çok kötü olur.vede kötü yönlerini düşün kahretsin ki ayrıldıktan sonrada hep iyilikleri gelir aklına ama getirme.ok öpüldün.

selam kızlar ben geldım kusura bakmnayın giremiyorum çünkü hastane yoğun ve girmeye vakıtım olmuyor.offffffffffffff yoruldum birde gireyim kızlar napıo baklım bir dedim var mı değişiklikler anlatın bakımmm....

bu durumu yaşamış ve atlatmış bir arkadaşımız yok mu yahuu
az biraz akıl versin
bu dönem nasıl gecer, ortalık nasıl düzelir,ne zaman sağlıklı düşünmeye başlarız..
var mı bunların cevabını bilen..

Kazuletcim, henüz geçmiş sayfaları okuyamadım dolayısıyla senin öykünü bilmiyorum ama bahsettiğin şey ayrılık acısıysa (ki bu topicte ne olabilir zaten de mi?) bunu geçirecek bir formül maalesef yok.

Zaman zaman zaman...

Başka yolu yok... zaman, irade, destek.. buralarda ol, inan bana iyi gelecektir.
Kimler toparlandı kimler bilsen...

vayssssssss birüsür yenı arkadas gelmıs kimse ayrılmasın yaaaa..........
biz eskıdık artık burda... :((((((((((((((

ESKI AŞKIN ÖMRÜ YENİSİNİ BULANA KADAR MIŞŞŞŞŞŞŞŞ.......
bunu unutmayınnnn..sakın.........kimseiçin kendınızı ümzeyin....lütfen bunu kendınız için yapın....

selam kızlar ben geldım kusura bakmnayın giremiyorum çünkü hastane yoğun ve girmeye vakıtım olmuyor.offffffffffffff yoruldum birde gireyim kızlar napıo baklım bir dedim var mı değişiklikler anlatın bakımmm....

Kız Selin kaçağı ohooooo neler neler oluyo bilsen burada, her gün başka bir macera, hangi birini anlatayım ki sana... borsa gibiyiz şekerim, sağımız solumuz belli olmuyor valla.. sen iyisin de mi? Aşk meşk sorun yoktur inşallah...

yok kuşum yok problem yok allahıma şükür çok iyiyizz tık tık tık vurayım dedim:)))))))))))varya okusam sabah olcak kısa kısa bakcam olaylara....valla öslüom heee burayı ben çok pis:))))))))

ESKI AŞKIN ÖMRÜ YENİSİNİ BULANA KADAR MIŞŞŞŞŞŞŞŞ.......
bunu unutmayınnnn..sakın.........kimseiçin kendınızı ümzeyin....lütfen bunu kendınız için yapın....

Hah yen gelen arkadaşlara hemen örnek vereyim kız seni.

Arkadaşlar bu Selin cadusu da ağlıyordu zırlıyordu, hee nooldu?
Çok şükür şimdi yeni bir aşka yelken açtı ohhh ağzı kulaklarında geziyo baksanıza Allah bozmasın.
Hepimiz böyle olucaz işte, yeter ki inanın buna.
Kız nazara gelecen boncuk takayım sana hele... :nazar:

yok kuşum yok problem yok allahıma şükür çok iyiyizz tık tık tık vurayım dedim:)))))))))))varya okusam sabah olcak kısa kısa bakcam olaylara....valla öslüom heee burayı ben çok pis:))))))))

Yok bacım okumakla baş edemezsin.
Kaba taslak bildiklerimi sayayım.
Böcüğün,Princess'in, Fırtına'nın durum aynı, Prenses006 ajanı yılbaşından evvel ortalığı karıştırdı biraz mesajlar falan attı, kavgalar ettiler, şimdi sükunet yine, Zavanam kuşum bildiğin gibi, arada bol bol saydırıyo, Jelibon dersen anam anam derim.
Paşa neler etti kıza biliyosun, soğudum dedi, bitti dedi, şimdi de dolanıyo yine etrafında, halen seviyorum falan diyomuş. Benim son bildiklerim bunlar.. birilerini unuttum ya, kafa o kadar çalıştı şu anda ancak... kendimi unuttum zaar :roflol:

Back
X