Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Valla üzüldüm mü noldu anlamadım ki garip bir ruh halindeyim şu anda

Kızlar bizim imzalar yine gitmiş ya :bbo:

erkek gibi kızsın valla,sen onlara pabuç bırakırmısın burda hepimize de güç veriyorsun,bunu çok rahat aşacaksın hissediyorum,mona ve sen bizim güç kaynaklarımızsınız, eğer bugün azıcık daha az canım yanıyosa bunu buraya borçluyum,bunuda atlatıcaz ve bigün aşığımmmmmmmm :sm_cool: diye gelicez buraya

son zamanlarda zaten kötüydük,tartışıp duruyorduk.haftasonu görüşmedik ne ben ne o aradı.en son pazar aradı sni seviyorum vs neden böyle yapıyorsun dedi içimden gelmiyor dedim.-güya kaçayım az demiştim-- dün yine arama olmadı.bugün eve geldim msn e girdim çevrimdışı sonra bir baktımki beni silmiş.aradım açmadı,tekrar aradım meşgule düşürdü-ondan beklenmeycek davranışlar-sonra meşgul müsün diye sms gönderdim ki gelen cvp hayatımda istemiyorum seni artık!

şu an yediremiyorum... ben desem neyse bu sözü ya. zaten ayrılmayı düşünüyordum ama seviyordum da güya mayısta evlenecektik birde

şu an yediremiyorum... ben desem neyse bu sözü ya. zaten ayrılmayı düşünüyordum ama seviyordum da güya mayısta evlenecektik birde

canım erkeklere sana içimden senı sevıyorum demek gelmıo lafı çoooook ağır gelıoo. sanırım bunu yedıremedı kandıne.. e sen hem sanırım pekte bu ilişkının yürütülmesnı istemıyordun. ya bı saat için ne denılebılrkı suan..çook yenı ..:teselli:

:sm_confused:aramak görüşmek içimden gelmiyor dedim ama ben.

canım ben benımkıne öle demıstımde :jeyyar: ama düşünsene aramak görüşmek istemıyorum da o anlama gelmıomu
ınsan sevdıgını arar özler konusr dimifisfisfis
pekı ne yapmayı düşünuyrsun bitcekmı gercekten ne bılım aramıcakmısnmirmirmirmir

canım ya ne yapacağımı şaşırdım.az önce arkadaşımı arayıp konuştum anlattım sakın arama diyor.. ama ben arıyorum sürkli de teli kapattı az önce.belki de böyle daha iyi çünkü bağırmamı engellemiş oldu... şimdi ben terkdilmiş oldum ya! oda öyle diyordu senin sevgine inanmıyorum diyordu aramıyorsun görüşemiyoruz diyordu... ya ben aslında biraz kaçayım diye düşünmüştüm şimdi bu kaçtı

kaçan kovalanır teorisi sanırım burda suya düştü::)::) bencede dur bıraz suan hırslısın. hırsının sinirinin esırı olma. bagırp cagırma.onun karsısına cıktıgında dımdık ve sakın olmaslısnkı o şaşırmalı bu duruma

selamlar..
ya benim içim kötü, bakıyorum herkes daha kötü şeyler yazmış..
oluyorum daha kötü..
az neşelenelim ama ya:(

niye biz üzülüyoruz bırakalım az da onlar ah vah yapsın ağlasınlar ya...

demek her kaçtığında kovalayan olmuyormuş tatlım:) zaten teli kapalı kendi kendime arayıp duruyorum işte.... facebooktan da silmiş beni merak edip baktıp az önce.ona aynen şöyle yapmak içimden geldi şimdiÇok üzgünüm çoook

selamlar..
ya benim içim kötü, bakıyorum herkes daha kötü şeyler yazmış..
oluyorum daha kötü..
az neşelenelim ama ya:(

niye biz üzülüyoruz bırakalım az da onlar ah vah yapsın ağlasınlar ya...

hoşgeldın canım. haklısın hadi neşelnelımmhihoyyyt:teytey::dance:

emınınm oda suan senı düşünüp şöyle yapmak istiyordurŞeniz skaydirigubbakcemile3anırım onun sevgısı daha fazlaydı kı sana senın sevgısız olduguunu düşünerek ayrıldı yedıremedı kendıne

Back
X