Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla ben hatirlamiyorum nasil üye oldugumu ama hemen olmustum sanirsam galiba..

Aman kızlar ya buna mı takıyorsunuz..Boşverin kim misafir olursa olsun..Çoğunuzun içinden acaba benimki beni mi izliyor düşüncesi var demi..Burası sanal ortam ve gerçek isimlerimiz değil nicklerimiz var...Siz olduğunu kim ispat edebilir ki? Hepimiz burada sarı çizmeli Mehmetağayızdelikafadulden

ayyyyy bu sarkilar beni boguyor artikkkkkkkkk:(

Seveceğim,gezeceğim görürsün sana neler edeceğimi dinle...kaydirigubbakcemile3

Sonra sevgilin seni terketmiş oh olsun diye şarkı var onu dinle...

Sonra unut sevme beni yi dinle...a.s

Seni üzen ve onu hatırlatan şarkıları neden dinliyorsun ki...Çok mu hoşuna gidiyor kendine eziyet etmek..Sen böyle şarkı dinlerken,üzülürken o kimbilir kaçıncı uykusundadır..Boşverrr..değmez..:1hug:

napim canim egem yaa canim SIKILIYORRR:((((((( bendede hic oynak sarki yokmus ya farkettim hep slow falan

Seveceğim,gezeceğim görürsün sana neler edeceğimi dinle...kaydirigubbakcemile3

Sonra sevgilin seni terketmiş oh olsun diye şarkı var onu dinle...

Sonra unut sevme beni yi dinle...a.s

Seni üzen ve onu hatırlatan şarkıları neden dinliyorsun ki...Çok mu hoşuna gidiyor kendine eziyet etmek..Sen böyle şarkı dinlerken,üzülürken o kimbilir kaçıncı uykusundadır..Boşverrr..değmez..:1hug:

ayyy yok aci vermiyorlarda biraz daraltiolar valla biraz dogus gioden gideri dinleyeyim bari bitek o var oynakdelikafadulden:dance::a015:

bana bazı şarkılar çok koyuyordu ya..
bu aralar çok etkilenmiyorum ama..
ebru gündeşin tamamı nerdeyse mahvediyordu..
ve işin kotüsü arabamda sadece onla dinlediğimiz cdler vardı.
eğlenceli şarkılar bile (ki bas gaza aşkım bas gaza gibi şarkılarda duygusallaştığım oluyordu) etkiliyordu..
ben bu aralar hep şeyi dinliyorum
ya hadisenin eurovizyon şarkısını. ya da world is mine dım dım dım :))

bana bazı şarkılar çok koyuyordu ya..
bu aralar çok etkilenmiyorum ama..
ebru gündeşin tamamı nerdeyse mahvediyordu..
ve işin kotüsü arabamda sadece onla dinlediğimiz cdler vardı.
eğlenceli şarkılar bile (ki bas gaza aşkım bas gaza gibi şarkılarda duygusallaştığım oluyordu) etkiliyordu..
ben bu aralar hep şeyi dinliyorum
ya hadisenin eurovizyon şarkısını. ya da world is mine dım dım dım :))

ben bayadir sarki dinlemiyorum yaa fazla dinlersem youtube den deli oglani dinliomhihoyyythosuma gidio sarki haha

Boşverin gitsin işte yaa..Giden gitsin..xxxx saçların lüle lüle hadi canım sana güle güle,kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık deyin...Ne halleri varsa görsünler....yerimseniben

vur vur vur vur yüregime...
beter bitik bir halde...
derinlerde bir yerde...
nasilsa sende varsin...
seninde canin yanacak...
KALBIN ACILARLA DOLSUN...
SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNÜRSEN...
BELKI HUZUR BULURUM...

yok yok burdayız:)
ben öyle bi yazı okuyordum.. birazdan yatmayı düşünüyorum güya ama uykum hiç yok..

horon.gif

hadi horon tepelim

ben kaçıncı gün olduğunu cidden saymıyordum.
yani artık saymayım demiştim ama şimdi hesaplayım hemen

Back
X