Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

boş ver canım ya inşallah güleriz bu günlere. hele senin kazanma umudun var. tamamen kaybetmedin bence yeterki ikna ol bi daha yapmayacağına yada özürü yeteri kadar inandırıcı olsun. seviyosan 1 kerelik afdebilirsin alışkanlık yapmadıysa o kızla duygusal bir bağı yoksa.

kıssslarrr meraba yazıklarınızı okuyodum öyle salak salak bakıyorum ekrana yazacak bişeyde bulamıyorum artık.kelin ilacı olsa başına sürer misali

bana seni seven bi kalp bile bırakmadın
senden bu acının hesabını hiç sormadım
eğer senin için bir intikam peşindeysem
tanrım beni cehennemde cayır cayır yaksın

yeter sana gücüm yok demiştim inanmadın
affen beni deseydin kollarında ağlardım
oysa bana yalan söylemiştin hatalıydın
geçer demek inan zor çünkü aşk senin adın

hepimize gelsin kızlar...

kızlar ya sabah açtım ama daha yeni okuyabildim ... hatta yeni oturabildim... çok yoruldum yaaa...

fırtınacım ; ebrucum dün akşam ne güzel dertleşmişsiniz yaa...
ikinizi de kıyamam ben... kimseye kıyamam da...

egedenizim ; monam sağlam bir grip var ona yakalanmışlar... aman herkes dikkat etsin kendine... gerçekten yatırıyormuş 40derece ateşlerde...

mina hoşgeldin aramıza...
civcivim artık dinleme o şarkıları yaaaa...

ya kardelen dinleme lütfen o şarkıları git güle yi dinle sen olmazsa gel beni dinle ama şarkı dinleme ya insanı bunalıma sokuyor inan çok kötü oluyor

ya kardelen dinleme lütfen o şarkıları git güle yi dinle sen olmazsa gel beni dinle ama şarkı dinleme ya insanı bunalıma sokuyor inan çok kötü oluyor

doğru söylüyosun canım benim ama ne biliyim işte geliyo aklıma:çok üzgünüm:

tamam şunu yazıyım bundan sonra

geldin bak gördün şimdi
topladım dağılan kalbimin her köşesini
ardından ağlayan o zavallı kız nerede şimdi
gel gör beni sevenlere vereceği kalbimi:teytey:

sen iste yeterki:lepi:

bencede oldu bak ben kaça yadır yeni yeni şarkı dinlemeye başladım senin acın taze dinleme şarkı tamam mı arkadaşlarının yanına falan git tek kalma

ankaarlılar buluşuyomuyuz bugün mina diye bir ankaralı daha katıldı aramıza.

Hoşbulduk kızçeler.

Ya geliyorum arada bakıyorum ama inanın yazacak halim yok. Bir türlü düzelemedim. Bugün 5. gün halen çok fenayım. Ağrımayan kemiğim yok. Yoksa size katılmayı çok istiyorum ama ı-ıh.. beynim yerinde değil şu anda.

Bu arada Ankaralılar buluşsun bence de, biz zaten Princess'le, prenses006!yla çok yakınız. Ama noolursunuz beni bekleyin, az düzeleyim de öyle buluşalım. Tunalıda kumpir yemeye gideriz beraberce inşallah.

tamam canım sen iyileş bekleriz seni. şeytan taşlama yapalım yani bizimkilerin resimlerini asıp taşlayalım. neyse ben öveçlerdeyim evim ankarada. iyileş buluşur dertleşiriz. hatat bigün belki müzikli bi yere gider kader diyemezsin sen kendin ettin ve sana neler edeceğimi söyleriz hep bir ağızdan. yoo yoo en güzeli sil baştan.senağlama

evet ne çok ankaralı arkadaş varmış burda :)))

kızlar buluşalım kesinlikle,ama monayı bekleyelim iyileşsin öyle buluşalım,haklısınız bu ankaranın erkeklerinde bişi var kesinlikle,bitanesi mi adam çıkmaz yaa,minacım da ankaradan o da çok tatlı bi arkadaş,geçen ankaralılar buluşmuş öğretmenevinde ama bizden yaşça büyükler bayağı,bizde toplanınca resimlerimizi ekleriz sevgilisinden ayrılanlar kulübü ankara buluştu diye,kk'nın içinde ayrıca başlı başına bi site olcaz nerdeyse sengözlerimebaksanab monacım kumpirimiziyeriz sonrada biyere demlenmeye gideriz kulübümüzün adına da bu yakışır :içelim:

kızlar buluşalım kesinlikle,ama monayı bekleyelim iyileşsin öyle buluşalım,haklısınız bu ankaranın erkeklerinde bişi var kesinlikle,bitanesi mi adam çıkmaz yaa,minacım da ankaradan o da çok tatlı bi arkadaş,geçen ankaralılar buluşmuş öğretmenevinde ama bizden yaşça büyükler bayağı,bizde toplanınca resimlerimizi ekleriz sevgilisinden ayrılanlar kulübü ankara buluştu diye,kk'nın içinde ayrıca başlı başına bi site olcaz nerdeyse sengözlerimebaksanab monacım kumpirimiziyeriz sonrada biyere demlenmeye gideriz kulübümüzün adına da bu yakışır :içelim:

ohhhh buluşun buluşun ... :)

egedeniziiiii ; senden başka izmirli varmıydı yaaaa ? biz de buluşalım ; bizim neyimiz var ...
bak mesela bizim de sevgilimiz yok ... :)

hep beraberce buluşmayı istiyo gönül yaaa,böcükle ege deniziyle,suprensesiyle black artık aramızda pek yok ama onunla,selinle herkeslee keşke böle bi fırsat olsaa bu arada kızlar black dün yaramazlık yaparken yakalandı eniştesinin bilgisayarından nete girmiş girdiğm siteleri nasıl silcem diye panik halindeydi delikafadulden çok tatlı yaaa

bencede oldu bak ben kaça yadır yeni yeni şarkı dinlemeye başladım senin acın taze dinleme şarkı tamam mı arkadaşlarının yanına falan git tek kalma

canım sen benim yaşadığım yeri bi bilsen.liseden kalma arkadaşlardan başka kimse yok onlarda evlenmiş evlenmeyende şehir dışında.ben oluyoki 10 gün gün yüzü görmeden evde oluyorum.annemle babamda çalıştığı için onlarda yok.anlıyacağın bütün gün evde tek başına...:çok üzgünüm:

tamam kızlar BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK yapalım. bizimkilere inat olsun onlar yalnızlar ne olursa olsun. bak biz burda dertleşebiliyoruz onlar asla bunu yapmazlar sadece oyalarlar kendilerini günlük ilişkilerle.delikafadulden

canım sen benim yaşadığım yeri bi bilsen.liseden kalma arkadaşlardan başka kimse yok onlarda evlenmiş evlenmeyende şehir dışında.ben oluyoki 10 gün gün yüzü görmeden evde oluyorum.annemle babamda çalıştığı için onlarda yok.anlıyacağın bütün gün evde tek başına...:çok üzgünüm:

buraya takıl sende,burası çok ii geliyo insana,yalnız hissetmiyosun kendini hiç,bisürü arkadaşın oluyo burdaa kaydirigubbakcemile5 bu arada jeli nerelerde yaa gören bilen varmı

Back
X