C
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kardelen dinleme lütfen o şarkıları git güle yi dinle sen olmazsa gel beni dinle ama şarkı dinleme ya insanı bunalıma sokuyor inan çok kötü oluyor
ankaarlılar buluşuyomuyuz bugün mina diye bir ankaralı daha katıldı aramıza.
Hoşbulduk kızçeler.
Ya geliyorum arada bakıyorum ama inanın yazacak halim yok. Bir türlü düzelemedim. Bugün 5. gün halen çok fenayım. Ağrımayan kemiğim yok. Yoksa size katılmayı çok istiyorum ama ı-ıh.. beynim yerinde değil şu anda.
Bu arada Ankaralılar buluşsun bence de, biz zaten Princess'le, prenses006!yla çok yakınız. Ama noolursunuz beni bekleyin, az düzeleyim de öyle buluşalım. Tunalıda kumpir yemeye gideriz beraberce inşallah.
tamam canım sen iyileş bekleriz seni. şeytan taşlama yapalım yani bizimkilerin resimlerini asıp taşlayalım. neyse ben öveçlerdeyim evim ankarada. iyileş buluşur dertleşiriz. hatat bigün belki müzikli bi yere gider kader diyemezsin sen kendin ettin ve sana neler edeceğimi söyleriz hep bir ağızdan. yoo yoo en güzeli sil baştan.senağlama
evet ne çok ankaralı arkadaş varmış burda :)))
kızlar buluşalım kesinlikle,ama monayı bekleyelim iyileşsin öyle buluşalım,haklısınız bu ankaranın erkeklerinde bişi var kesinlikle,bitanesi mi adam çıkmaz yaa,minacım da ankaradan o da çok tatlı bi arkadaş,geçen ankaralılar buluşmuş öğretmenevinde ama bizden yaşça büyükler bayağı,bizde toplanınca resimlerimizi ekleriz sevgilisinden ayrılanlar kulübü ankara buluştu diye,kk'nın içinde ayrıca başlı başına bi site olcaz nerdeyse sengözlerimebaksanab monacım kumpirimiziyeriz sonrada biyere demlenmeye gideriz kulübümüzün adına da bu yakışır :içelim:
bu oldu bence ...
bencede oldu bak ben kaça yadır yeni yeni şarkı dinlemeye başladım senin acın taze dinleme şarkı tamam mı arkadaşlarının yanına falan git tek kalma
kızlar buluşalım kesinlikle,ama monayı bekleyelim iyileşsin öyle buluşalım,haklısınız bu ankaranın erkeklerinde bişi var kesinlikle,bitanesi mi adam çıkmaz yaa,minacım da ankaradan o da çok tatlı bi arkadaş,geçen ankaralılar buluşmuş öğretmenevinde ama bizden yaşça büyükler bayağı,bizde toplanınca resimlerimizi ekleriz sevgilisinden ayrılanlar kulübü ankara buluştu diye,kk'nın içinde ayrıca başlı başına bi site olcaz nerdeyse sengözlerimebaksanab monacım kumpirimiziyeriz sonrada biyere demlenmeye gideriz kulübümüzün adına da bu yakışır :içelim:
canım sen benim yaşadığım yeri bi bilsen.liseden kalma arkadaşlardan başka kimse yok onlarda evlenmiş evlenmeyende şehir dışında.ben oluyoki 10 gün gün yüzü görmeden evde oluyorum.annemle babamda çalıştığı için onlarda yok.anlıyacağın bütün gün evde tek başına...:çok üzgünüm: