Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ege dnızı hastamısın gecmıs olsun
kız valla yoklugun bellı oluyo nerdesın sen
Geldim geldim
hala sınavlarım var ama o çılgın koşuşturma bitti gibi buralardayım artık![]()
gecelerin değişmez ismi egedenizi,sabahları kulübe girdiğimde geceki mesajlarını göremeyince çok meraklandım valla,sınavlar bittimi canım jelide yok nerelerde bilende yok heralde,buranın müdavimleri seyrek uğruyorlar artık,princess da seyrek giriyor,bende bi ara yoğunluktan uğrayamadım bikaç gün.
ne konustuysan hep basıma geldı
bı bennı aldatmadıgı kaldı ama
baskasıyla evlenmek ıcın benden ayrıldı
belkı buda aynı seydır
aldattıgını ogrenseydım kolay affedemezdım
cok zor karar vermesı
basına gelmeyen bılemez yasayan kadar ama kırgınlık kızgınlık cabuk gecmez guven belkı cabuk kazanılmaz
yanı suanda kesın bıse dıyemıcem ama yasayan onu tanıyan sensın
cok yanlıs yapmıs sana karsı
cok pısman oldugunu benı cok sevdıgını emın olarak bılırsem anlarsam blkı sans verebılırım
ayyy ben nihayet yerime oturdum yine... ya bacaklarım ; kollarım ağrıdı çalışmaktan...
başkasıyla evlenmek içinmi ???
bi laf var biliyomusun,en iyisi tuvalette can versin diye, katılmadan edemicem :))) şuan affetmicem diyorum, hatta inadına günümü gün edicem, gıcık olduğu hoş iş arkadaşlarımla gezicem tozucam, görecek o gününü !!!
demek daha iyisi geliyo ebrucum bekle, sabret, kendini yıpratma, bak ben bile bugün bi dinleneyim, yarına toparlanıcam, görürsün... sonra burnundan getiricemm... öptümmm
:))) peki canım, ama buaralar izin almak istiyorum bakalım inşallah ozamana denk gelmez...
ebrucum sağol okuduğun,dinlediğin için canım, sen olsan o bi şansı verirmiydin ???
:) Ben bu şansı vermiştim biliyor musun Minacım. Hayatımda ciddi yer etmiş 2 kişiye. İlkinde kaybeden ben oldum.
İkincisinde çok büyük bir riske girerek yaptım bunu evet, sonucu felaket olabilirdi çünkü. Bir defa affeden bir daha eder diyebilirdi. Ama çok seviyordum (ki halen seviyorum) ve verdim bu şansı. Ben yanılmadım çok şükür, girdiğim riske değdi ama bilmiyorum bunda yaşımızın, hayat tecrübelerimizin, konumlarımızın etkisi var mıydı.
Ama sen vermeli misin? Bilmiyorum. Buna sen karar vereceksin.
Çok seviyorsan, hayatında yanında taşımak istediğin biriyse o zaman herkes gibi o da 2. bir şansı hak eder.
Ama bunu yaptığın takdirde gönlünde hep 2. bir kapıyı açık bırakmak zorundasın.
Herhangi bir tekrarı halinde şu andaki gibi yıkılmayacağına ve ben elimden geleni yaptım, benden günah gitti, ayrılığın vebali benim değildir artık deyip önüne bakabileceğine kendini inandırman ve bunu yapman lazım.
Netekim otekim zor karar... riskli karar... ya kazanırsın ya kaybedersin.