Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

gecelerin değişmez ismi egedenizi,sabahları kulübe girdiğimde geceki mesajlarını göremeyince çok meraklandım valla,sınavlar bittimi canım jelide yok nerelerde bilende yok heralde,buranın müdavimleri seyrek uğruyorlar artık,princess da seyrek giriyor,bende bi ara yoğunluktan uğrayamadım bikaç gün.

Canım princess le benim final dönemimiz olduğundan yokuz

Jeliden haber alıyorum ben,iyimiş abisi gelmiş yanlarına ziyarete,muhtemelen o yüzden yoktur

ne konustuysan hep basıma geldı
bı bennı aldatmadıgı kaldı ama
baskasıyla evlenmek ıcın benden ayrıldı
belkı buda aynı seydır

aldattıgını ogrenseydım kolay affedemezdım
cok zor karar vermesı
basına gelmeyen bılemez yasayan kadar ama kırgınlık kızgınlık cabuk gecmez guven belkı cabuk kazanılmaz
yanı suanda kesın bıse dıyemıcem ama yasayan onu tanıyan sensın
cok yanlıs yapmıs sana karsı
cok pısman oldugunu benı cok sevdıgını emın olarak bılırsem anlarsam blkı sans verebılırım

başkasıyla evlenmek içinmi ???

bi laf var biliyomusun,en iyisi tuvalette can versin diye, katılmadan edemicem :))) şuan affetmicem diyorum, hatta inadına günümü gün edicem, gıcık olduğu hoş iş arkadaşlarımla gezicem tozucam, görecek o gününü !!!

başkasıyla evlenmek içinmi ???

bi laf var biliyomusun,en iyisi tuvalette can versin diye, katılmadan edemicem :))) şuan affetmicem diyorum, hatta inadına günümü gün edicem, gıcık olduğu hoş iş arkadaşlarımla gezicem tozucam, görecek o gününü !!!

aslında o ısteklı degıl ama sonucta bana sahıp cıkamadı

yanı kısaca bız 5ay ayrı kaldık bırlestık hersey cok guzeldı
13.gun ayrıldık babası baska bı kızı ıstıyo dıye

hepsını alah bıldıgı gıbı yapsıın

dıyorum ya ıcınden geldıgı gıbı yaop kesken olmasın

demek daha iyisi geliyo ebrucum bekle, sabret, kendini yıpratma, bak ben bile bugün bi dinleneyim, yarına toparlanıcam, görürsün... sonra burnundan getiricemm... öptümmm

demek daha iyisi geliyo ebrucum bekle, sabret, kendini yıpratma, bak ben bile bugün bi dinleneyim, yarına toparlanıcam, görürsün... sonra burnundan getiricemm... öptümmm

saol canım

ne var bılıyomusun sımdı o pısman ve sen ısteyınce o hep senın
ama benım ole degıl onu kaybettım cok ıcım acıyo

kızlar ben cıkıyorum bı arkadasa gıdıcem
bakmayın bugun cok kotuyum hep agladım
yarın gorusuruz hepınızı sevıyorum kocaman optum

canlarım aşkın gözü kördür derler gerçekten doğru.aşıkken adamları öyle mükemmel, eşsiz, süper, beyaz atlı prens sanıp şımartıyoruz ki ''kraldan daha kralcı'' oluyoruz.E bu durumda adamlar nasıl olsa bana kul-köle, ben neyaparsam yapayım affeder havalarına giriyor, istedikleri gibi dvranıyorlar.Çünkü kız aşık, deli divane..nasıl olsa affeder , görmezden gelir..Herşeyin aşırısı fazla.Çok sevsen, çok güvensen bile akıllıca davrnmk gerekiyor.Bu devirde kimseye körkütük kaptırmamak lazım..Hayat devam ediyor..

su aılelerıne soz gecıremeyen pısırıklar sınır oluyorum.demekkı evlenden sana laf soylemelerıne ızın verecektı.hele bır yazıda elının kırısın dıye okudum.Allah buyuk o soyleyenı oyle bır yapar kı elın kırıne muhtac kalır.terbıyesızler vıcdansız kıtapsızlar.uzak olsunlar bosverın sonradan uzulmektense.

:))) peki canım, ama buaralar izin almak istiyorum bakalım inşallah ozamana denk gelmez...

ebrucum sağol okuduğun,dinlediğin için canım, sen olsan o bi şansı verirmiydin ???

:) Ben bu şansı vermiştim biliyor musun Minacım. Hayatımda ciddi yer etmiş 2 kişiye. İlkinde kaybeden ben oldum.

İkincisinde çok büyük bir riske girerek yaptım bunu evet, sonucu felaket olabilirdi çünkü. Bir defa affeden bir daha eder diyebilirdi. Ama çok seviyordum (ki halen seviyorum) ve verdim bu şansı. Ben yanılmadım çok şükür, girdiğim riske değdi ama bilmiyorum bunda yaşımızın, hayat tecrübelerimizin, konumlarımızın etkisi var mıydı.

Ama sen vermeli misin? Bilmiyorum. Buna sen karar vereceksin.
Çok seviyorsan, hayatında yanında taşımak istediğin biriyse o zaman herkes gibi o da 2. bir şansı hak eder.

Ama bunu yaptığın takdirde gönlünde hep 2. bir kapıyı açık bırakmak zorundasın.
Herhangi bir tekrarı halinde şu andaki gibi yıkılmayacağına ve ben elimden geleni yaptım, benden günah gitti, ayrılığın vebali benim değildir artık deyip önüne bakabileceğine kendini inandırman ve bunu yapman lazım.

Netekim otekim zor karar... riskli karar... ya kazanırsın ya kaybedersin.

:) Ben bu şansı vermiştim biliyor musun Minacım. Hayatımda ciddi yer etmiş 2 kişiye. İlkinde kaybeden ben oldum.

İkincisinde çok büyük bir riske girerek yaptım bunu evet, sonucu felaket olabilirdi çünkü. Bir defa affeden bir daha eder diyebilirdi. Ama çok seviyordum (ki halen seviyorum) ve verdim bu şansı. Ben yanılmadım çok şükür, girdiğim riske değdi ama bilmiyorum bunda yaşımızın, hayat tecrübelerimizin, konumlarımızın etkisi var mıydı.

Ama sen vermeli misin? Bilmiyorum. Buna sen karar vereceksin.
Çok seviyorsan, hayatında yanında taşımak istediğin biriyse o zaman herkes gibi o da 2. bir şansı hak eder.

Ama bunu yaptığın takdirde gönlünde hep 2. bir kapıyı açık bırakmak zorundasın.
Herhangi bir tekrarı halinde şu andaki gibi yıkılmayacağına ve ben elimden geleni yaptım, benden günah gitti, ayrılığın vebali benim değildir artık deyip önüne bakabileceğine kendini inandırman ve bunu yapman lazım.

Netekim otekim zor karar... riskli karar... ya kazanırsın ya kaybedersin.

monacım çok sağol canım, seninde bi rahatsızlığın varmış anladığım kadarıyla, geçmiş olsun canım, en yakın zamanda geçsin inşallah :Saruboceq:

dediklerini güzelce düşündüm...

ona inanıyorum, pişman, zaten kendisi de bidaha o kızı görmek istemiyodur, hem kendine hem kıza kızgın, maillerinde hep bunlar yazılı, bidaha o kızı görmicem dediyse görmez, onu biliyorum, onu affedersem melek olurum onun gözünde, bidaha beni böyle üzmez, onuda biliyorum, ama şu var, bu hareketini hazmedemiyorum, bunu ben de sevgimiz de haketmiyodu, sevgimiz lekelendi, bunu hazmetmek istemiyorum. sanırım affetmicem. yüreğime taş basıcam ama affetmicem.

yani negatif değilim şuanda, üstümden negatif enerjileri atıyorum, kimseye öfkem yok, adilik yapanların adi hayatları onların olsun(bu lafım da o kıza) onuda allaha havale ediyorum. kökten çözümler bulma yoluna gidiyorum, bisüre inzivaya çekilip dinlenmek, pozitif enerjiyle yüklenmek istiyorum, ailem muğlada benim, ordaki adliyeye aldırmaya çalışıyolar beni, zaten ne zamandır uğraşıyolardı ben zatı muhterem yüzünden hep engeller çıkarıyodum, şimdi gidicem, bunları unutucam, temiz bi sayfa açıcam, bulabildiğim çözüm bu :sm_confused:

Back
X