Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlarr cok saolun hepinizz ya ben dayanamadım eski erkek arkıma msj attım taş varmış die üzülsün istedim işte:( ama ses cıkmadı ben daha cok uzuldum kızmayın sakın msj attım die yapmasam daha iyiydi ama bundan soraa cvp yazmazsa hiç ses etmeyim dimi

üzülmezler canım sanki mübarekler taştan yapılma ben bu kadar duygusuz hissiz olunabilirmi hiç anlam veremiyorum,bende zamanında hasta olunca hemen mesaj atardım hastayım diye hemen arardı neyin var diye,üstelik o zaman da yine ayrı olduğumuz halde dayanamazdı,artık ölsem umurlamaz heralde:delphin: sen bidaha bişi yapma artık

üzülmezler canım sanki mübarekler taştan yapılma ben bu kadar duygusuz hissiz olunabilirmi hiç anlam veremiyorum,bende zamanında hasta olunca hemen mesaj atardım hastayım diye hemen arardı neyin var diye,üstelik o zaman da yine ayrı olduğumuz halde dayanamazdı,artık ölsem umurlamaz heralde:delphin: sen bidaha bişi yapma artık

tşk ederim cnm hepinis cok saolun ya benı sert bi dille uyarın kızın bana arama diyinn odun resmen ya resmen ıssız adamın aynısı filmi izlediyseniz aynı hikaye kızlar benımkide tek farkla benim odunun bana olan aşkı bitmiş

iyidir canim.... sen nasilsin...
sayfalari okumaya korkuyorum bu topice girdigimde hep hüzün hep gözyasi...
allah hepimize hayirlisi versin... yolumuzu acik, aydinlik etsin...

burası olmasa napardık bılmeem
ben ıyıyım saol
jelı uzulmus ona uzuldum ama oda artık umudunu yıtırrır ıyı olur nun ıcın

kızlarr cok saolun hepinizz ya ben dayanamadım eski erkek arkıma msj attım taş varmış die üzülsün istedim işte:( ama ses cıkmadı ben daha cok uzuldum kızmayın sakın msj attım die yapmasam daha iyiydi ama bundan soraa cvp yazmazsa hiç ses etmeyim dimi

canım ıcınden geldıgı ıcın yapmıssın
kızamayız
ama onlardan bıse beklemek yanlıs
yapcak olsalar sımdıye kadar yapardı zaten
hıc uzme canını
artık ses etme tabı nılcım

evet bencede hepsı odun
odun olmasalar dayanamazlar acıtmaya bızı

nasıl bi yapıları var bu erkeklerin incelemeyi isterdim valla tıp okusam onların beyinleri üzerine bi tez yazardım yahu onlarlada olmuyo onlarsızdaa herşeyin bi ilacı var bide bu erkeklerın yapılarını değiştircek bi ilaç bulsalar az anlayışlı ,kibar,fedakar,sevecen duyarlı olsalarrrrrrr:1rolleyes:

nasıl bi yapıları var bu erkeklerin incelemeyi isterdim valla tıp okusam onların beyinleri üzerine bi tez yazardım yahu onlarlada olmuyo onlarsızdaa herşeyin bi ilacı var bide bu erkeklerın yapılarını değiştircek bi ilaç bulsalar az anlayışlı ,kibar,fedakar,sevecen duyarlı olsalarrrrrrr:1rolleyes:

nerde bu bolluk
sole hepsını uyustursak
herseye evet askım evet askım deseler
kafamçokkarıştı:roflol:

valla yaa herşeye evet demesinide geçtim ama bu erkeklerde odunluk üst seviyede oldugu için onun dozunu bi ayarlasak ya harbiden ne yüreksiz ne duyarsız oluyo bazıları yaa erkeğiz dıyolarr laf söyletmıyolarr ama bu nasıl erkeklik ki korkarak kaçarak yaşıyolar

kızlar burda acayip yağmur var sabahtan beri ,onun geldiği günde böyle yağıyordu havaalanından almıştım onu,yol boyu bana sarılıydı...
öğlen aklıma geldi işten izin aldım çıktım dışarı o gelince gittiğimiz yere gittim deniz kenarıydı oturdum ağladım ıslandım üşüdüm bağırdım sesimi duymadıki,çok özledim ben onu nasıl yapabildi bunu bana deli gibi ağladım,aynı böyle bir havaydı o son geldiğinde...,ben yapamıyorum onsuz 2 ay oldu bana bu acıları neden yaşatıyor

selam kızlar nasılsınız...
valla ben açık bıraktım kk oylece gıtmışım
hepiniz umarım iyisinizdir...
bıraz yukarda oyalanıyordum...
bır onu vardıda kapatılsın kapatılmasın diye ordaydım öyle işte...

kızlar burda acayip yağmur var sabahtan beri ,onun geldiği günde böyle yağıyordu havaalanından almıştım onu,yol boyu bana sarılıydı...
öğlen aklıma geldi işten izin aldım çıktım dışarı o gelince gittiğimiz yere gittim deniz kenarıydı oturdum ağladım ıslandım üşüdüm bağırdım sesimi duymadıki,çok özledim ben onu nasıl yapabildi bunu bana deli gibi ağladım,aynı böyle bir havaydı o son geldiğinde...,ben yapamıyorum onsuz 2 ay oldu bana bu acıları neden yaşatıyor

canım ya off
anlıyom senı ama degmıyo
o napıyo sımdı bılıyomuyuz belkı sırıtarak gununu gun edıyo
bız neden aglıyoruz
bılıyorum bazen ole doluyokı ınsan ahlamak super oluyo ama bılmıyorum gecıcek ısallah

valla yaa herşeye evet demesinide geçtim ama bu erkeklerde odunluk üst seviyede oldugu için onun dozunu bi ayarlasak ya harbiden ne yüreksiz ne duyarsız oluyo bazıları yaa erkeğiz dıyolarr laf söyletmıyolarr ama bu nasıl erkeklik ki korkarak kaçarak yaşıyolar

yok hepsı aynı hıc bırı yureklı degıl bıde erkegız dıye ortaıkta dolanıyolar
bız daha yurelşıyız valla buna sonsuz ınanıyorum

selam kızlar nasılsınız...
valla ben açık bıraktım kk oylece gıtmışım
hepiniz umarım iyisinizdir...
bıraz yukarda oyalanıyordum...
bır onu vardıda kapatılsın kapatılmasın diye ordaydım öyle işte...

hosgeldın fırtınam nasılsın ıyımısın
ugramadın buara rastlamadık
ben karın agrısı cekıyorum suan
bı bu eksıkmıs gıbı cok karnım agrıyo malum sebepten

ben onu çok sevdim,bebek gibi davrandım neden böyle oldu,ya hasta olcam bide öyle üşüyorumki hala orda öylece kalmak isterdim ölene kadar,

ebrum geçmiş olsun canım ya kızlar onlarla yaptığınız şeyleri düşünüp oralra giderseniz üzülürsünüz yapmayın lütfen kendinize eziyet etmeyin

bide şimdiye kadar birinin acısı hep başkasıyla sindi bende kocamdan ayrıldım bu kadar yıkılmadım 2 ay oldu geçmiyor zaman dinmiyor acım keşke biri olsa önceden oyuna chate felan girerdim artık onuda yapmıyorum sanırım ben acıyı yaşamayı hakettim,acı tazeyken acı değil acı katmerliyken acıymış...

ben onu çok sevdim,bebek gibi davrandım neden böyle oldu,ya hasta olcam bide öyle üşüyorumki hala orda öylece kalmak isterdim ölene kadar,
canım ya kendine eziyet etme lütfen sen hafta olsan inan onun umrunda olmaz erkek işte en duygusalı bile odun oluyor

ebrum geçmiş olsun canım ya kızlar onlarla yaptığınız şeyleri düşünüp oralra giderseniz üzülürsünüz yapmayın lütfen kendinize eziyet etmeyin

saol canım
evet onlarla gıdılen yapılan hersey ezıyet oluyo ınsana
ama ıcınden geldıgı gıbı yasamazsa ınsan o bıgun mutlaka onu bulur
yasayıp tuketmek daha ıyı dıye dusunuyorum

bide şimdiye kadar birinin acısı hep başkasıyla sindi bende kocamdan ayrıldım bu kadar yıkılmadım 2 ay oldu geçmiyor zaman dinmiyor acım keşke biri olsa önceden oyuna chate felan girerdim artık onuda yapmıyorum sanırım ben acıyı yaşamayı hakettim,acı tazeyken acı değil acı katmerliyken acıymış...

umudu bıtmeden ınsan bırının yerıne bırını koymamalı
ama artık hepımız ıcın bırısı sart
ısallah en kıza zamanda onları artmayan bırıleeı gırer hayatımıza kızlar
ne dıyım

Back
X