bole okadar ornek verdılerkı
gercekten umudum var
aynılarını dusunuyorum
gercek seven bıldugumuzda bugunlerı unutucagımızı bılıyorum ama benım ılkımdı
belkı ondan hep onunla evlenmek ıstedım
ben zaten hep su dusuncedeydım
allahım ılk cıktıgım sevdıgım kısıyle evlenıyım dedım
ve bu cıktı karsıma tesaduflerle dolu degısık basladık bu yola
hep aılemın gonlune gore olsun bende sevıyım dedım ama ben sevdım aılemın gonlune gore oladı
sımdı unutmakta zorlanıyorum
evlencegım adam dedım
ayrıykende onu bekledım
ama alısıcahımı bılıyorum kendıme guvenıyorum ama bazen degısık dusunceler alıyo benı ısate
değişik düşünceler alıyo insanı evet zaten kotu yanıda bu iştee ama umut olunca ınsanın ıcınde ve enınde sonunda unutcanı bilince rahatlıyo ınsan şimdi bazen unutmak banada imkansız gibi gelıyo ama biliyorum yasadım önceden dıyorum
ilk oldugu ıcın bu kadar özel ve guzel ama degen biri olsaymış gercekten yanında olurdu bu laflar hep sölenmiştir sana ama insan baska türlü düşünemıyor işte ben yeni cözumler uretıyorum kendimce değişik dusunceler aldıgı andaa oyun oynuyorum dans edıyorum ve o an aklımdan silmeye calısıyorum bazen mumkun oluyo bazen olmuyor er ya da gec gececek iştee dıyorum bide senın daha uzun süreli alışkanlık daha fazla
ama hep şöle dusunuyorum bir yandanda kendim için daha önce o yoktu dıyorum onsuz nasıl yuruyosa şimdide yuruyebilir hiç karşıma cıkmayabılır sıradan biride olabilirdi dıyorum onu özel kılan ne diye dusunuyorum bakıyorum ki benım sevgim onu özel kılan ben aşık diilsem onunla diilsem o gozumde buyutttugum kadarda degerli diil aslında bunu goruyorum cunku aşık oldugum adam olmaktan cıkıyor,belki biraz karışık anlattım ama kendisi bile dıyordu ben hiçbişeyim en buyuk hatan benı sevmen dıyodu ben şaka yapıyo sanardım anladım ki gercekmiş ve şimdi niye arıyorum niye gozumde buyutuyorum cok mu mukemmel oldugundan ,hayırr kesınlıkle hayırr sadece kactıgı ıcın benden kactıgı ıcın erişilmez olarak goruyorum hırs yapıyorum ,biraz uzunca oldu ama hem fikir vermek adına hemde ıcımı dökmek adına yazdım canlarım umarım okursunuz:1hug: