Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlamadim aklim almiyor anlat bana mona
ya beni sevmiyor yada dengesiz psikopat yada öylesine benimle konusuyor ama daha iki gün önce msnde agliyordu yine seni seviyorum diye dünde benim psikolojim seni üzüyorum hep baksana dedi ve uzak ol dedi ben iyi olunca ararim dedi oldu dedim ya üzmek istemiyosan yanimda ol dedim ben sana destek olim kötüysen anlat derdini dedim off yaa offfffffff![]()
evet cok dengesiz yada bilmiyorum korktu iste barisalim dedi nasil sana inanicam ciddiysen bunun adi konulsun dedim ailemle konuscam dedi sonrada ne oldu böyle oldu demeki benimle ciddi degilmis
![]()
belkide korkmustur. malesef kadınların korkması gerekirken biz herseyi göze alıp evlenmek istiyoruz. onlar tek kişiye baglanmaktan korktukları için her zman kacıyorlar. sadece gercekten asık olan kaybetmek istemeyn evlilik istiyor malesefff
senemcim sen de hoşgelmişsin inşallah tez zamanda halimizi hatrımızı sormak için uğrarsın sadece...
onlar da bizi bulamıyor işte... ya da biz onları bulamıyoruz...
ben bu sefer buldum sanmıstım yine hüsrana ugradım. ve ortada bisey yokken... bi insan sevip sevmediğini bilmez mi hiç... bana emin deilim demişti
hic bisey yapmak istemiyor canim![]()
hic nesem yok icimde bir hüzün bir bosluk dokunsalar aglarim kimseyle konusmak istemiyorum
beni mutlu edecek su an tek o var ama oda istemiyor iste![]()
ne kadar sürecek bu durum
hayatan koptum yine ruh gibiyim
hic bisey yapmak istemiyor canim![]()
hic nesem yok icimde bir hüzün bir bosluk dokunsalar aglarim kimseyle konusmak istemiyorum
beni mutlu edecek su an tek o var ama oda istemiyor iste![]()
ne kadar sürecek bu durum
hayatan koptum yine ruh gibiyim
bi yandan simdi okey oynuyorum facede hiç bitemezdim. askda kaybettiğim için mi sürekli bitiyorum