Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sende eğlen, aç mezdeke falan, senin neyin eksik ???
ya dalgamı geçiyosun diceksin şimdi, ama kendini iyice kötüymüş gibi düşünme, hayattaki en kötü acı değilki, hayat onlamı başladı onlamı bitiyo, sana iyi gelecek ne var şimdi, meslea ben yemek yapınca iyi olurum, öyle bişeyler yapsan !!!

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz?ben bugun tuhafım öff ondan haber almak ıstıyorum ama alırsam kötu oluam bılıyorum yaaa nie bu kadar önemli bu yaa öfff

canim bisey istemiyorki ya belki bi kac gün sonra daha iyi olurum ama su an hic moral yok ya

tabii ki iyi olcaksın canım sen de şimdi aşk acısını geçtim hayal kırıklıgı var birde aynı seyı yasaadıgım ıcın bılıyorum bende öfkelıydım arar kızardım cok aradım cok öfkemi kustum ama kendimi yıprattım sadece gelgitler olacak elbet ama iyi olacagız ve önemsemicez onları inşallah

iyi akşamlar kızlarr nasılsınızz?ben bugun tuhafım öff ondan haber almak ıstıyorum ama alırsam kötu oluam bılıyorum yaaa nie bu kadar önemli bu yaa öfff

bende suan ne yapıyor diye düşünüp duruyorum. ondan haber almaktan cok hayatında baska biri var mı onu daha cok merak ediyorum

tabii ki iyi olcaksın canım sen de şimdi aşk acısını geçtim hayal kırıklıgı var birde aynı seyı yasaadıgım ıcın bılıyorum bende öfkelıydım arar kızardım cok aradım cok öfkemi kustum ama kendimi yıprattım sadece gelgitler olacak elbet ama iyi olacagız ve önemsemicez onları inşallah

arayıp kendine güveninin artmasını istemiyorum. sırf bunun için sabretmeliyiz kızlar.

bende suan ne yapıyor diye düşünüp duruyorum. ondan haber almaktan cok hayatında baska biri var mı onu daha cok merak ediyorum

hayatındaa biri olup olmamasınıda merak edıyoruz evet ama cok ilginç ya bisüre sora cidden önemsemicez bunu bile bilee acı cekıyoruz ama elde değil onu umursamadıgım zamanların gelmesini cok ıstıyorum yıllar sorada onu umursamak gordugumdee yenıden umutlanmak ıstemıyorum

ben zaten yeterınce aradım ama öfkemi kusmak ıcımdekileri sölemek ıcın aradım değmezmiş gerçi:(

benimde hep içimden geciyor. söylemek istediğim söyleyemediğim o kadar cok sey var ki ona. eger ben onun yerinde olsaydım beni sevdiğini söyleyen onun için göz yası döken kız benle ilgilenmeseydi o zman merak ederdim... bende bunu yapmaya caslıyorum. beni tekrar sevmesede merak etsin niye aramadı diye düşünsün......

BENDE SEVIYORUM ÖZLÜYORUM bi tek onu istiyorum eski günleri özlüyorum onu istiyorum onu istiyorum ama olmuyo iste tek tarafli ne kadar aci ya O KADAR ACIYORKI CANIM

HICMI MUTLU OLAMICAM YA HICMI HICMI NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR YA

Back
X