Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya kızlar ben ondan ayrıdım diye söylemiyorum napıyım hiç bişey yolunda gitmiyor işyeri bi acayip,annem köye gitmişti,hasta vaziyette döndü,nerde bi sıkıntı var benim başımda off ya hani böyle mutlu olarak yaptığım bişey yok bi burası var cidden böyle beraber olupta zevk aldığım bir arkadaşım bi ortamım yok eve gitcem annem hata işyerinde dünya kadar iş var,artık zaten kimseyi hayatımda istemiyorum bilmiyorum bana çok yabancı bu söz ama öyle olacak sanırım kimse olmasın istemiyorum kimseyi

benım kuzende war tas ve cok kotu bır yerde zarın ıcınde o cektırırdı.damar yolu acıp ordan verılıyo ılac ve bıldıgın ultrason gıbı cekılıyo dıye bılıyorum.ıgne kocaman falan olamaz.ılac verecek sonucta baska bısey deıl.kokma canım

bız 6ay once aglayark ayrılmıstık telde:mymeka:
allahın belası
5ay beklettı kendını bana
hep acıdım hep sevdım onu
ne oldu olan bana oldu yıne
bosverın ya hepsı odun
rahmetlı oldu benımkı:jeyyar:

valla bencede boşverin kendi kıymetinizi bilin bakın ölmek istiyom dedim,hani kucukken derler ya karşı gelme allah taş yapar diyee valla o duruma düştüm yaa:(

yaa böbregımdeki taşı kırcaklarınaaa benım odunun kafasını kırsalarrr olmazmı bende 5 taş varsa onun heryeri taştır bence böbreği bile taştan oluşmuştur gecmiş olsun yazmadıı kazma kardeşş:jeyyar:

ya kızlar ben ondan ayrıdım diye söylemiyorum napıyım hiç bişey yolunda gitmiyor işyeri bi acayip,annem köye gitmişti,hasta vaziyette döndü,nerde bi sıkıntı var benim başımda off ya hani böyle mutlu olarak yaptığım bişey yok bi burası var cidden böyle beraber olupta zevk aldığım bir arkadaşım bi ortamım yok eve gitcem annem hata işyerinde dünya kadar iş var,artık zaten kimseyi hayatımda istemiyorum bilmiyorum bana çok yabancı bu söz ama öyle olacak sanırım kimse olmasın istemiyorum kimseyi

canım benim emin ol çoğunluğun hayatı böyle, iş güç sıkıntı ayrılık acı geldimi üstüste gelir, ama şükrediceksin ve bu günler geçicek, bugünü aramayalım inşallah :Saruboceq:

bu arada hepnize tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz içinn,allah daha buyuk dert vermesin dıyorum bunun cözümü kolay diil mi kızlarr kendimi öle rahatlatıyorum hastalık bile sayılmazki bu

bu arada odun arkadasıma gelince cok sevmiş olsaydıı sevgisi 2 haftada bitmezdii sadece benım gibi iyi bı kızı üzmek onu cok yıkmış vah vahh cnm yaa cok acıklıı odun ama acıklı odunn yaş odun yaşşş

evet canım
hastalık baska bıse
allah beterınden dermansız dertlerden saklasın
bazen sole bakıyorum trafıma bunlar hıc bıse dıyorum gıdene uzuluyorz mılletın ne dertlerı var halbukı

rahmetli kaydirigubbakcemile3 ruhuna fatiha bile kurtarmaz günahlarını kötükedihüso

artık rahmetlı kendı bılır
bı okuma duzenlesın bıseler yapsın
yoksa yanıcak obur taraftakötükedihüso
:roflol:

kesinlikle, sağlığın kıymeti biraz elinden gider gibi olmadan anlaşılmıyo, sağlık varsa herşeyin çözümü var, yapmayın böyle canlarım, gerçekten allahın gücüne gider bu laflar...

allahın gucune gıtmesın gercekten
allah hayırlı seyler yazsın hepmıze:Saruboceq:

valla bencede boşverin kendi kıymetinizi bilin bakın ölmek istiyom dedim,hani kucukken derler ya karşı gelme allah taş yapar diyee valla o duruma düştüm yaa:(

yaa böbregımdeki taşı kırcaklarınaaa benım odunun kafasını kırsalarrr olmazmı bende 5 taş varsa onun heryeri taştır bence böbreği bile taştan oluşmuştur gecmiş olsun yazmadıı kazma kardeşş:jeyyar:

sana ne sıkayetın var dedıklerınde bende bı tas var de
onun adresı var
onu halletsınlerkaydirigubbakcemilelülülülülülü:lepi:sırnaşık şey:roflol:

benım kuzende war tas ve cok kotu bır yerde zarın ıcınde o cektırırdı.damar yolu acıp ordan verılıyo ılac ve bıldıgın ultrason gıbı cekılıyo dıye bılıyorum.ıgne kocaman falan olamaz.ılac verecek sonucta baska bısey deıl.kokma canım

bayanlarda daha nadir goruluyomuşş benimi buldu dıyorum bazen kuzenin erkek mi cnm? damar yolu acıyolar derken nasıl yanii normal igne diildee serum gibi önce damar yolumu acıyolarr off anam ne korkagım bendelikafadulden

suprensesı
hayat hep guzel degıl
bazen hersey ustuste gelıyo bu bole hepımız ıcın ama of deme
bunlarda bı sınav emın ol
hepsını basarcaksın
sadece zaman var sonucu gormen ıcın

bana sevgilini göster sana hastalığını söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 odunsa taş vardır, mikropsa enfeksiyon vardır :)))

sana ne sıkayetın var dedıklerınde bende bı tas var de
onun adresı var
onu halletsınlerkaydirigubbakcemilelülülülülülü:lepi:sırnaşık şey:roflol:

taş kalpli adamm laelaelaelaelaeneyse ben doktor gidicem kızlar buradanda cıkasım yok ilaçlı film ıcın gun alıcamm gorusuruz kendinize iyi bakın...

bu arada suprensesi cidden bunları bi sınav dayanmamız lazım isyan etmemek lazım sonra allah bi dert verıyo kendi kıymetimizi anlıyoruzz sıkma canını olur muu bak burası var burası bile iyi gelıyo bizleree bizler varız azcık konusmak bile rahatlatıyo sıkma o guzel canını gun gelecek elbet bizde guzel gunler görecegızzzzz

gorusurz kızlarrr:1hug:a.s.

bayanlarda daha nadir goruluyomuşş benimi buldu dıyorum bazen kuzenin erkek mi cnm? damar yolu acıyolar derken nasıl yanii normal igne diildee serum gibi önce damar yolumu acıyolarr off anam ne korkagım bendelikafadulden

ya sen koca odunla baş etmiş insansın, iğnedenmi korkacaksın :))

bana sevgilini göster sana hastalığını söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 odunsa taş vardır, mikropsa enfeksiyon vardır :)))

yav düşünuyorumda harbi odun haa ulen insan bi msj atar geçmiş olsun diyee yok yok kesin bu numara yapıyom sandı sırf msj atsın diye hikaye yazıyom sandı ee o zaman dahada odunmuş oduna kol ayak tak al sana benım eeski erkek arkadasım olsundelikafadulden

ya sen koca odunla baş etmiş insansın, iğnedenmi korkacaksın :))

zaten 5 sene boyunca penicilin ignesi vurulmuş biri olarak igneden korkmam ne derece mantıklı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

fobi oluştu sanırım doktor amcaları görunce boğasım geliyoodelikafaduldenaman doktor varsa alınmasın ben doktorumun yuzune bile söledim sevmıyom sizi diye adam kendimi pencereden atarım öyle deme dediikaydirigubbakcemile3

kızlar bişi anlatıcam size... :)
iş yerime işle ilgili gelen bir çocuk vardı... bizim çalıştığımız firmalardan... işi de benle oluyor ama satış işi olduğu için müşteri ziyareti genelde muhabbetle geçer ya... patron da taktı buna... seninki geldi ; gitti diye... sever bizim patron öyle muhabbetleri... ben de kızıyordum... nerden biliyorsunuz belki benim sevgilim var diye... neyse bu arada çocuk da güzel bir çocuk ; işi de iyi filan... şimdi ben benimkinden umudu kesmek durumundayım ya... şöle düşündüm neden olmasın diye ...

bugün gene geldi çocuk... aaa bi baktım parmağında yüzük var ... daha önce bakmamıştım tabii :)
valla ya gülesim geldi... çünkü ister istemez stres oluyordum patron şimdi bişey diyecek diye...
rahatladım yani yaaa :))

zaten 5 sene boyunca penicilin ignesi vurulmuş biri olarak igneden korkmam ne derece mantıklı bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

fobi oluştu sanırım doktor amcaları görunce boğasım geliyoodelikafaduldenaman doktor varsa alınmasın ben doktorumun yuzune bile söledim sevmıyom sizi diye adam kendimi pencereden atarım öyle deme dediikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 aramızda doktor yok ama selin hemşire ... bilmem alınır mı :))

ay böcük güldürdün beni hım demekki seninkini unutmaya başlamışsın başkasını düşünebildiğine göre bu iyi bence

korkma canım benim, benim çocukluğum penicilinle geçti, serum merum ne varsa yedim, alıştım artık, ver ver iğnesini ver diyorum :))) kola giren şey nekadar büyük olabilirki, büyük olsa bile büyüklüğü korkutmasın, hepsinin verdiğihis aynı, bakmazsın olur biter;) mucuk git bakim doktoruna :)))

kızlar bişi anlatıcam size... :)
iş yerime işle ilgili gelen bir çocuk vardı... bizim çalıştığımız firmalardan... işi de benle oluyor ama satış işi olduğu için müşteri ziyareti genelde muhabbetle geçer ya... patron da taktı buna... seninki geldi ; gitti diye... sever bizim patron öyle muhabbetleri... ben de kızıyordum... nerden biliyorsunuz belki benim sevgilim var diye... neyse bu arada çocuk da güzel bir çocuk ; işi de iyi filan... şimdi ben benimkinden umudu kesmek durumundayım ya... şöle düşündüm neden olmasın diye ...

bugün gene geldi çocuk... aaa bi baktım parmağında yüzük var ... daha önce bakmamıştım tabii :)
valla ya gülesim geldi... çünkü ister istemez stres oluyordum patron şimdi bişey diyecek diye...
rahatladım yani yaaa :))

kaydirigubbakcemile3 niye rahatladığını anlamadım :))) yani anladım da o komik geldi, bahane bulmuş gibi hissettin, ooh dedin neyse nişanlıymış ben yine talihime kızayımbu daha kolay, böyle bişeymi acaba senin durum ???

canım kuzen bayan.ve tehlıkelı yerde bobregını kaybetme rıskı vardı dusun.zarın ıcnde oldugu ıcın etrafına su topluyodu.kırdılar sonra bır kac seans.normal katater warya onu takıp ordan verırler ılacı korkma sınek ısırıgı.

Back
X