Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

taş kalpli adamm laelaelaelaelaeneyse ben doktor gidicem kızlar buradanda cıkasım yok ilaçlı film ıcın gun alıcamm gorusuruz kendinize iyi bakın...

bu arada suprensesi cidden bunları bi sınav dayanmamız lazım isyan etmemek lazım sonra allah bi dert verıyo kendi kıymetimizi anlıyoruzz sıkma canını olur muu bak burası var burası bile iyi gelıyo bizleree bizler varız azcık konusmak bile rahatlatıyo sıkma o guzel canını gun gelecek elbet bizde guzel gunler görecegızzzzz

gorusurz kızlarrr:1hug:a.s.

canım kolay gelsın
gelınce gelırsın yıne
opum senı

kızlar bişi anlatıcam size... :)
iş yerime işle ilgili gelen bir çocuk vardı... bizim çalıştığımız firmalardan... işi de benle oluyor ama satış işi olduğu için müşteri ziyareti genelde muhabbetle geçer ya... patron da taktı buna... seninki geldi ; gitti diye... sever bizim patron öyle muhabbetleri... ben de kızıyordum... nerden biliyorsunuz belki benim sevgilim var diye... neyse bu arada çocuk da güzel bir çocuk ; işi de iyi filan... şimdi ben benimkinden umudu kesmek durumundayım ya... şöle düşündüm neden olmasın diye ...

bugün gene geldi çocuk... aaa bi baktım parmağında yüzük var ... daha önce bakmamıştım tabii :)
valla ya gülesim geldi... çünkü ister istemez stres oluyordum patron şimdi bişey diyecek diye...
rahatladım yani yaaa :))

canım ılerleme var sende
ıyı bıse bu
en azından olabılırmı dıye dusunmussun
ısallah parmagında yuzugu lmayanlarda cıkar en tez zamnda karsına:Saruboceq:

ay böcük güldürdün beni hım demekki seninkini unutmaya başlamışsın başkasını düşünebildiğine göre bu iyi bence

kaydirigubbakcemile3 niye rahatladığını anlamadım :))) yani anladım da o komik geldi, bahane bulmuş gibi hissettin, ooh dedin neyse nişanlıymış ben yine talihime kızayımbu daha kolay, böyle bişeymi acaba senin durum ???

ya başkasını düşünmek zorunda olmak diyelim duruma...
yani o başkası için acı çekerken ; benim onun için acı çekmem sanki aptallık...

sadece kendime bunu ispatlamaya çalışıyorum belki...

aslına bakarsan bahane de olabilir... bana pek öyle gelmedi ama...
çocuk uzun boylu filan... ben küçücük bi böcüğüm... benim kafasız adam da benden biraz uzundu ve herkes de çok yakıştırırdı... hani böle alakasız oluruz filan diye düşündüm çocukla... sonra düşündüm bu çocuk takımla filan geliyor ... ben ayağımda converseler ... yani tarz meselesi... ne bileyim yaaa... öle işte ... kurtuldum yani bu çocukla olur mu olmaz mı diye düşünmekten belki de... :sm_confused:

canım ılerleme var sende
ıyı bıse bu
en azından olabılırmı dıye dusunmussun
ısallah parmagında yuzugu lmayanlarda cıkar en tez zamnda karsına:Saruboceq:

kısmet ne diyeyim ... biliyorsun ebrucum ; sevmemek zorundayım artık...
zaten seviyorum da diyemiyorum kendi kendime...

ama ne bileyim belki de çocuk içime sinmemişti hem nişanlıymış da ... varmış bir nedeni demek ki ...

inşallah hepimizin karşısında en kısa zamanda çıkar doğru adamlar ... :Saruboceq:

ya başkasını düşünmek zorunda olmak diyelim duruma...
yani o başkası için acı çekerken ; benim onun için acı çekmem sanki aptallık...

sadece kendime bunu ispatlamaya çalışıyorum belki...

aslına bakarsan bahane de olabilir... bana pek öyle gelmedi ama...
çocuk uzun boylu filan... ben küçücük bi böcüğüm... benim kafasız adam da benden biraz uzundu ve herkes de çok yakıştırırdı... hani böle alakasız oluruz filan diye düşündüm çocukla... sonra düşündüm bu çocuk takımla filan geliyor ... ben ayağımda converseler ... yani tarz meselesi... ne bileyim yaaa... öle işte ... kurtuldum yani bu çocukla olur mu olmaz mı diye düşünmekten belki de... :sm_confused:

canım ben de çok iyi anlıyorum bu durumu, ben önce platonik takılmıştım ya 2 sene, bunun ilişkisi vardı, o ara öyle çok mücadele ettimki kendimle, bende başkasıyla yapabilirim bunu göstermeye çalışıyodum, ama olmuyodu, kendimi kandırmaya çalışıyodum, evet evet bunu da seviyorum falan diye, ama yok o ayrı bişeydi, işte sonradan o bana aşık olmuştu, mucizeydi binevi,

ayrıca boy meselesine de katılmıyorum, bende küçücük bi böcüğüm ve o da uzun boyluydu ama herkes çok yakıştırırdı, o da zaten hep bizim gibi ufacık tefecik içi dolu turşucuklardan hoşlanırdı. :)))

kısmet ne diyeyim ... biliyorsun ebrucum ; sevmemek zorundayım artık...
zaten seviyorum da diyemiyorum kendi kendime...

ama ne bileyim belki de çocuk içime sinmemişti hem nişanlıymış da ... varmış bir nedeni demek ki ...

inşallah hepimizin karşısında en kısa zamanda çıkar doğru adamlar ... :Saruboceq:

amın ısallah
allah sevcegımız bırılerını karsımıza cıkarsın
ve onlar bızı daha fazla sevsın
rahmetlıler gıbbı baskasının pesınden suruklenmesınlerkaydirigubbakcemile:sm_cool:

amın ısallah
allah sevcegımız bırılerını karsımıza cıkarsın
ve onlar bızı daha fazla sevsın
rahmetlıler gıbbı baskasının pesınden suruklenmesınlerkaydirigubbakcemile:sm_cool:

amin canlarım, ben şuan için kimseyi istemiyorum ama sizin isteğiniz gerçekleşir inşallah...

28 kasımdan beri 1536 sayfa mıCADIARZU yok artık -tatlicadiarzu-
biz de 28 ekim'de ayrılmıştık :( 5 hafta sürdü sadece..

tabi unutmak için en iyi yol bi başkası, ama o başkasını da seversen unutabiliyosun, bu da tecrübeyle sabittir, onun için karşınızdakinin sevmesi de yetmez, beni seveni ben zaten severim diyosun ama öyle değil, benim duam hepiniz için en az bu kadar sevgiyi en çok hakeden insanlarla yaşamanız

28 kasımdan beri 1536 sayfa mıCADIARZU yok artık -tatlicadiarzu-
biz de 28 ekim'de ayrılmıştık :( 5 hafta sürdü sadece..

sen şanslı olanlarımızdanmışsın... valla sayfa 1 den sayfa 1536ya kadar varım ben sanırsam... arada olmadığım sayfalarda olsa sonuçta burdayım ...

inşallah hep beraber mutlu olursunuz canım...

tabi unutmak için en iyi yol bi başkası, ama o başkasını da seversen unutabiliyosun, bu da tecrübeyle sabittir, onun için karşınızdakinin sevmesi de yetmez, beni seveni ben zaten severim diyosun ama öyle değil, benim duam hepiniz için en az bu kadar sevgiyi en çok hakeden insanlarla yaşamanız

ve hazır olduğunda sevebiliyorsun... :bbo:

evet bende umudu askı herseyı bıtmeden
obur ılıskıyı dogru bulmuyor
bana gore cıvı cıvıyı sokmuyo
ınsan hazır olunca omalı
ve o benı sevsın ben severım dıyenlerden degılım bende
bende sevmelıyım onun kadarsenağlama

ınsan hazır olunca omalı

o da olacak ebrum ağlamaa :1hug: biyerlerde bizim için yaratılmış birileri var, yeterki görmek isteyelim, körü körüne kendimizi kandırmayalım, aslında belki de biz şanslıyız, belki evlenip ömür boyu bu adamların kötü huylarını çekecektik, ve allah bunu yazmamış bize, yani bize kalsaydı körü körüne olumsuzluklara göz yumacaktık, ama böyle daha mutlu olucaz belki yerimseniben
şuanda yapmamız gereken en az hasarla bu işten kurtulmak, en kısa sürede kendimizi toparlamak, budur:sm_confused:

ınsan hazır olunca omalı

ben de öyle düşünüyorum canım...
hani ama terkeden sensindir ... ayrılmak mantıklı gelmiştir ve bunu göze almışsındır zaten başka biriyle birlikte olmayı ... o zaman dersin çivi çiviyi söker diye...

ama bizim için geçerli değil bu... bizim önce sevgimizi içimizden atmamız lazım...

onlar bunu zaten yapmışlar... vicdan muhasebesi yapacaklar kısa bir süre sonra sonra da hooop başka birini aramaya başlayacaklar...

o da olacak ebrum ağlamaa :1hug: biyerlerde bizim için yaratılmış birileri var, yeterki görmek isteyelim, körü körüne kendimizi kandırmayalım, aslında belki de biz şanslıyız, belki evlenip ömür boyu bu adamların kötü huylarını çekecektik, ve allah bunu yazmamış bize, yani bize kalsaydı körü körüne olumsuzluklara göz yumacaktık, ama böyle daha mutlu olucaz belki yerimseniben
şuanda yapmamız gereken en az hasarla bu işten kurtulmak, en kısa sürede kendimizi toparlamak, budur:sm_confused:

çok haklısın canım... biz de hep böyle düşünüyoruz zaten... mutlaka bir anlamı var yaşadığımız bu acının... demek ki bizim kısmetimiz değillermiş... ama yine de işte bunu anlasak da içimize anlatmak zaman alıyor...

o arada da oyalamak lazım kendimizi sevdiğimiz şeylerle...

ben hangi sınıfa giriyorum :))
terkeden benim belki ama kazığı yiyen de benim, sevgisi bitmemiş olan da benim, üstelik 2mizde seviyoruz, çelişkiler zinciri

Back
X