taş kalpli adamm laelaelaelaelaeneyse ben doktor gidicem kızlar buradanda cıkasım yok ilaçlı film ıcın gun alıcamm gorusuruz kendinize iyi bakın...
bu arada suprensesi cidden bunları bi sınav dayanmamız lazım isyan etmemek lazım sonra allah bi dert verıyo kendi kıymetimizi anlıyoruzz sıkma canını olur muu bak burası var burası bile iyi gelıyo bizleree bizler varız azcık konusmak bile rahatlatıyo sıkma o guzel canını gun gelecek elbet bizde guzel gunler görecegızzzzz
gorusurz kızlarrr:1hug:a.s.
canım kolay gelsın
gelınce gelırsın yıne
opum senı
kızlar bişi anlatıcam size... :)
iş yerime işle ilgili gelen bir çocuk vardı... bizim çalıştığımız firmalardan... işi de benle oluyor ama satış işi olduğu için müşteri ziyareti genelde muhabbetle geçer ya... patron da taktı buna... seninki geldi ; gitti diye... sever bizim patron öyle muhabbetleri... ben de kızıyordum... nerden biliyorsunuz belki benim sevgilim var diye... neyse bu arada çocuk da güzel bir çocuk ; işi de iyi filan... şimdi ben benimkinden umudu kesmek durumundayım ya... şöle düşündüm neden olmasın diye ...
bugün gene geldi çocuk... aaa bi baktım parmağında yüzük var ... daha önce bakmamıştım tabii :)
valla ya gülesim geldi... çünkü ister istemez stres oluyordum patron şimdi bişey diyecek diye...
rahatladım yani yaaa :))
canım ılerleme var sende
ıyı bıse bu
en azından olabılırmı dıye dusunmussun
ısallah parmagında yuzugu lmayanlarda cıkar en tez zamnda karsına:Saruboceq: