naber kızlar? bi uğrayım dedim..
geçmişin tamamını okuyamadım ama sanırım herkes orta şeker devam ediyor.. ne çok dibe vurmuş ne de çok mutlu.
aynen prenses nasılsın sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber kızlar? bi uğrayım dedim..
geçmişin tamamını okuyamadım ama sanırım herkes orta şeker devam ediyor.. ne çok dibe vurmuş ne de çok mutlu.
aynen prenses nasılsın sen
korkma demıs bıde
yok ya
bız ıyı nıyeten kaybettık
onlara dusunme fırsatı vermcezbaska seylerı
tabı ılskı mukemmel gıdıyo bızı dusunmedıler hıc
baska seylere odaklandılar
yansın canı
bız safız onlar kurnazdelikafadulden
bende normal işte..
sanki askıya aldım gibi herşeyi..
böyle boşlukta yaşıyorum gibi
amaçsız..
yemek yiyorum uyuyorum uyanıyorum bu..
jeliden haber var mı okuyamadım geçmişi çok?
bende normal işte..
sanki askıya aldım gibi herşeyi..
böyle boşlukta yaşıyorum gibi
amaçsız..
yemek yiyorum uyuyorum uyanıyorum bu..
jeliden haber var mı okuyamadım geçmişi çok?
aynen ya, iyi niyetten kaybettik, ama bunlar da ne istediğini bilmiyo, bunun önceki ilişkisinde kız manyak derecesinde dırdırcı bişeydi, herşeye takıktı, ben onu pamuklara sardım sarmaladım, sadece huzur verdim, hiç vıdıvıdı yapmadım, zaten yapımda yok, hep derdi zaten huzurun kelime anlamını sende öğrendim diye
dırdırcılardan yaka silkiyodu, ben tam aksine sakin biriyim, e peki ne istiyosun be adam ???
ne ıstedıklerını
bılmıyolar
korkaklar
yureksızler
adıler
vs. vs. vs.:mymeka:
kızlar içimde bir his var
aha buraya yazıyorum...
yarın sizden birinizi o lalelerden biri aryacak...........
canım kuzen bayan.ve tehlıkelı yerde bobregını kaybetme rıskı vardı dusun.zarın ıcnde oldugu ıcın etrafına su topluyodu.kırdılar sonra bır kac seans.normal katater warya onu takıp ordan verırler ılacı korkma sınek ısırıgı.
ben minadan yana kullanıyorum hakkımı...
kızmayın diğerleri ... naniknanik
ya kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum, acab o hareketi bilinçli yapılan bi hareketmiydi yoksa gerçekten anlık bişeymiydi, birini seven biri bunu yapabilirmi, bana "sana sevgimden şüphe etme" dedi, bu doğrumu sizce ???
anlıktır bence
ama olmamsı gereklı bıse
bılmıyorum ya