Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

korkma demıs bıde
yok ya
bız ıyı nıyeten kaybettık
onlara dusunme fırsatı vermcezbaska seylerı
tabı ılskı mukemmel gıdıyo bızı dusunmedıler hıc
baska seylere odaklandılar
yansın canı

bız safız onlar kurnazdelikafadulden

aynen ya, iyi niyetten kaybettik, ama bunlar da ne istediğini bilmiyo, bunun önceki ilişkisinde kız manyak derecesinde dırdırcı bişeydi, herşeye takıktı, ben onu pamuklara sardım sarmaladım, sadece huzur verdim, hiç vıdıvıdı yapmadım, zaten yapımda yok, hep derdi zaten huzurun kelime anlamını sende öğrendim diye

dırdırcılardan yaka silkiyodu, ben tam aksine sakin biriyim, e peki ne istiyosun be adam ???

bende normal işte..
sanki askıya aldım gibi herşeyi..
böyle boşlukta yaşıyorum gibi:delphin:
amaçsız..
yemek yiyorum uyuyorum uyanıyorum bu..:delphin:
jeliden haber var mı okuyamadım geçmişi çok?

canım benim... ahh hep öyleyiz valla... askıda bekletiyoruz hayatımızı...
biliyoruz değmezler ama ... bir silkelenemiyoruz işte...

jeli pek iyi değildi dün yaa ... :1no2:

bende normal işte..
sanki askıya aldım gibi herşeyi..
böyle boşlukta yaşıyorum gibi:delphin:
amaçsız..
yemek yiyorum uyuyorum uyanıyorum bu..:delphin:
jeliden haber var mı okuyamadım geçmişi çok?

ısallah daha ıyı ol
jelı kotuydu ya
bugun rastlamadım gemsıde okumadım bugun

aynen ya, iyi niyetten kaybettik, ama bunlar da ne istediğini bilmiyo, bunun önceki ilişkisinde kız manyak derecesinde dırdırcı bişeydi, herşeye takıktı, ben onu pamuklara sardım sarmaladım, sadece huzur verdim, hiç vıdıvıdı yapmadım, zaten yapımda yok, hep derdi zaten huzurun kelime anlamını sende öğrendim diye

dırdırcılardan yaka silkiyodu, ben tam aksine sakin biriyim, e peki ne istiyosun be adam ???

ne ıstedıklerını
bılmıyolar
korkaklar
yureksızler
adıler
vs. vs. vs.:mymeka:

ya kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum, acab o hareketi bilinçli yapılan bi hareketmiydi yoksa gerçekten anlık bişeymiydi, birini seven biri bunu yapabilirmi, bana "sana sevgimden şüphe etme" dedi, bu doğrumu sizce ???

ay ebrum bıldığın gibi degıl çok yogunum
çalışıyorum habire..
birde hastalandım falan derken giremıyorum...
ama arada bakıp okuyorum yazdıklarınızı sen nasılsın ebrucum....
nöbetler gelıyormu sana

canım kuzen bayan.ve tehlıkelı yerde bobregını kaybetme rıskı vardı dusun.zarın ıcnde oldugu ıcın etrafına su topluyodu.kırdılar sonra bır kac seans.normal katater warya onu takıp ordan verırler ılacı korkma sınek ısırıgı.

cok saoll canmmm bu arada katater derken anlamadım onu ben kızlar abartıyo diyebılırsınız ama işte korkuyorum napiim kızmayın banakafamçokkarıştıyani böbrek tarafından falan diil dimi iğne olayı bide taşkırmaa olayı nasıl canım bilgin varmı cokmu zorlu bişey cok sordum ama merak edıyorum

böcüğüm çok iyim ama çok yorgunum...
bugun önemli bir davam vardı...
ona hazırlandım...
çok yogundum..
telleime cevap verecem ve konuşam diye çene kemiklerim acıyor resmen...
başım dönüyor..........

dünya dönüyor dönüyor.................................

nilim canım benım nasılsın...
nilim taş kırma olayında makıne gıbı bır şey var o baskı yapıyor bobrek tarafına..
kuvvetlı bir baskı .
eger idrarını kavonoz gibi bir şeye yaparsan taş parçacıklarını görürüsün...
allah yardımcın olsun...
bol bol ılık su iç...

ya kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum, acab o hareketi bilinçli yapılan bi hareketmiydi yoksa gerçekten anlık bişeymiydi, birini seven biri bunu yapabilirmi, bana "sana sevgimden şüphe etme" dedi, bu doğrumu sizce ???

ya aslına bakarsan ben de düşünmeden yapılmış olarak düşünüyorum... çünkü uğraşmazdı amaaan derdi...ne güzel bir hatun onun yanında; gidene güle güle diyebilirdi...
sen olayı gördün çünkü...
farketmesen hem seni hem onu idare etmeye fırsatı olurmuydu ; ya da o kadar çirkin davranabilir miydi bilemiyorum...

ama elbette olmaması gerekiyordu... sevgisinden şüphe et bence... en azından eksik birşeyler olduğunu düşün... o kadar pembe olma tatlım ona karşı... sen zaten dik duruyorsun; doğru davranıyorsun... ama böyle küçük sızıntılarla kendini affettirmesine izin verme... senin dik duruşun karşısında o da sevgisiyle o şüphe etme dediği sevgisiyle dik durabiliyorsa ; sen ondan kmlerce uzağa gitmişken o seni beklemeye ve sevmeye devam edecekse o zaman düşün bence...

anlıktır bence
ama olmamsı gereklı bıse
bılmıyorum ya

bu konuda hislerini bi anlayabilsem, acaba öyle bi kız mı istiyo, yani herşeyi rahatlıkla yaşayabileceği.
yoksa dedikleri doğru mu, yani 2 durumda da affetme gibi bi niyetim yok ama sürekli kafamı kurcalayıp duruyo:bbo:

Back
X