Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nilim hiç merak etme canım....
geçer sorun etme...
kız benım kuzenım 4 yaşında kızı var onun bıle var taşıdüşün yani....
selam,sağol fırtınacımmm :))) ama uzun ayol, bak cımla biten bişey demeye kalkışınca çok zor oluyo :)) mesela de, şahsıma münhasırcığım, kim uğraşır yaa, ondan değiştirmek istiyorum :)))
yada mina gibi şase de diyebilirsiniz
ay ciddi misin canım kıyamam yaa ben onaa,ee kendiliginden düşürdü mü peki o
kızlar ben abartıyorum biraz yaa allah baska dert vermesin yeter ki ama ne bileyim hem odundan ayrılmak hem de bu birazz agır geldi ama olsun herşeyde vardır bi hayır dıyorum artık
şahsıma munhasır ve nıl....
kızlar azcık bana aşk ve ayrılık hayatınız konusunda özet geçermisiniz....
yok canım abartmıyorsun...
kım olsa endişelenir...
ama sonu iyi olcak inşallah...
odunun bu durumdan haberı varmı...
nilll, aç gideceğini biliyosun demi, yani gece 12den sonra bişey yemiyosun, bide önceden çekilmiş böbrek filmin vs varsa götür.
filmi şimdi tam hatırladım. bişey içmiyosun orda, ilk önce gidiyosun bi film çekiliyo sonra iğne, iğneden 5,15,30 dk sonra tekrar film çekiliyo, iğne biraz idrara sıkıştırıyo. o kadar kuşum
ay cok şekersinn ama tuttum şase ismini iyiymişş ilacım bitmek üzere accık kaldı:dance:
mirmirmirmirbenneyaptımkidelikafaduldenŞenizkötükedihüso:1ninca::lepi:kafamçokkarıştıcokacimcoook:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5süprizzzzzgamyoncuiremsumirmirmirmir:1ninca:kötükedihüso:lepi:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:1no2:yasakkelimesengözlerimebaksanabsırnaşık şeyfisfisfisCADIARZUyerimsenibenŞenizşutarafagittikaydirigubbakcemilehihoyyythihoyyythihoyyytsüprizzzzz
süpersin, ben o ilaç içme işini vukuat haline getirmiştim, dilimi jelatinle kaplamaya bile çalıştım, ama ben şuruptan nefret ederim, sen süpersin.:içelim:
kızlar 14 şubatta tango yaparak geçirecem....
ozel bır partı olacakmış
bu dansımı tum ayrılanlara yapacam..............
tşk ederim cnmm doktor anlattı aç gelcen falan diyeee ayy kızlarr ilacım accık kaldıı cok azz:dance:
tabi canım:)benım 6 aylık bi ilişkim vardı 2 sene boyunca platonik hoşlandıgım cocuk bana aşık olmuştu rüya gibiydi cok baglanmıştım hayatımın merkezi olmuştu ama son 1-2 ay uzaklaşmıştı ben monotonlaştı diye dusunurken bigun pat diyee askım azaldı dedi ben biraz msjlarının azalmasını sorguladım ardından bunu dedi ve bitirmek ıstedı sevıyorum ama bitsin dedii aşık diilim dedi aynı gun bulustuk ben şoktaydım tam 1 ay önceydı buluştugumuz an geri dönmek ıstedı aglamama dayanamadı o da agladı sevdıgı ıcın döndu sandım meger uzulmeyı diye dönmüş bunuda 10 gun sora anlayıp ben onu bıraktım sen sevmıyorsun zorla benlesın dedim kabul etti artık yürümesi zor dedii sorada arayıp sormadı bende kudurdum öfkelendim ben aradım hep sonunda arama benı uzuluyoruz dedi aşkının azalma sebebine gelince 2 hafta içinde aşkı azalmış kafası karışmış ıssız adam gibiondan soraa ailesine uzakmış sorunları varmış arkadaslarındna soguyomuş ınsanlardan durup dururken sogup sıkılıyomuş bide 2 sene boyunca eskiden uyuşturucu kullanmış sorunluydu yani bikez bile kavga etmemiştik oysaa cok uzdu şaşırttı beni oduncuk
canım o sana aşıkken artık kafasında ne kurduysa nasıl hayaller alemıne daldı ise kendi hayatının düzenine girecegını düşünmüş...
ama psıkolojısı çok bozuk...
dengesız bır ınsanın bırı...
bunun tek sorunu beynınde yaşadığı fırtınalardır..
etrafında sorunun olmasının nedenıde hep bundan dolayıdır..
arkadaş dagınık yaşamış....
ve bunun gözü korkmuş...
aşk azalmış lafa bakya....
kımı kandırıyor bu.peh yani....
bu korkmuş canım...
aşk elbet bıter ama sevgı saygı hayaller hiçbir zaman bıtmez...
bu arkadaş macera arıyor nılım...
bırak gitsin....
ne halı varsa görsun...
bundan sana bır şey olmaz...
senın sevgını haketmıyor bu...
bak ınsan bir geçmiş olsun der...
hayret bır şey ya
ah be canımm nasıl bir analizz bu resmen benım odunu anlattın tek korkum unutamamak onu ama bu kafayla kimseyle mutlu olamaz ki o diilmi?