Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım unutursun...
şu anda hepimiz kuyruk acısı çektıgımız için unutmamız bıraz daha zaman alıyor....
ınan oda gececek

şimdi o benı aramadıgı ıcın içimde ukde kalmasından korkuyorum yıllar soraa onu gorursem duygularımın depreşmesinden korkuyorum unutmak ıstıyorum baskasıyla görmekten korkuyorum ama biliyorumki bu kafayla kimseyle mutlu olamazz

cukulata canım bıraz sen hıkayenden bahsetsene
ozet olsada geç..........

Benim ki orta1 de basladi canim. Ilk askimdi. Platonik oldugunu saniyodum ama megerse oda seviyomus beni o zamanlar. Ortaokul bittikten sonra ben Hollandaya gelmek zorunda kaldim. Yollarimiz ayrldi tabi hic gorusmedik bi daha. 6 yil aradan sonra 3 ay once facebook da bulduk birbirimizi. Konustuk filan ikimizde hala birbirimizi unutamadigimizi gorunce yeniden basladik. Aslinda baslamamam gerekiyodu cunku cook sorunlar yasiyorum burda. Bunlarda baskalarina soguk davranmama herkesle surekli tartismama neden oluyo. Piskolojim cok bozuk yani. O da bundan fazlasiyla nasibini aldi. Onu cok sevmeme ragmen hissettiremedim sevdigimi. Surekli tartisiyoduk. En son 2 hafta once tartistik. sinirle erteleyelim iliskimizi bi sure dedim. Surekli sevdigini, kaybetmek istemedigini soyelmesine ragmen hala durmus istemiyorum dedim. Askindan geberdigim halde nasil bunlari soyledim bilmiyorum. Aradim sonra baristik. Ama 2 hafta oldu ne aradu ne konustuk...

Daha uzun ama elimden geldigince kisalttim canim...

Son düzenleme:
hehee, bende 14 şubatta yalnız olacaklar topikinde anlatırken kendimi bu topikte bulmuştum umudumun davetiyle.

Son düzenleme:

Benim ki orta1 de basladi canim. Ilk askimdi. Platonik oldugunu saniyodum ama megerse oda seviyomus beni o zamanlar. Ortaokul bittikten sonra ben Hollandaya gelmek zorunda kaldim. Yollarimiz ayrldi tabi hic gorusmedik bi daha. 6 yil aradan sonra 3 ay once facebook da bulduk birbirimizi. Konustuk filan ikimizde hala birbirimizi unutamadigimizi gorunce yeniden basladik. Aslinda baslamamam gerekiyodu cunku cook sorunlar yasiyorum burda. Bunlarda baskalarina soguk davranmama herkesle surekli tartismama neden oluyo. Piskolojim cok bozuk yani. O da bundan fazlasiyla nasibini aldi. Onu cok sevmeme ragmen hissettiremedim sevdigimi. Surekli tartisiyoduk. En son 2 hafta once tartistik. sinirle erteleyelim iliskimizi bi sure dedim. Surekli sevdigini, kaybetmek istemedigini soyelmesine ragmen hala durmus istemiyorum dedim. Askindan geberdigim halde nasil bunlari soyledim bilmiyorum. Aradim sonra baristik. Ama 2 hafta oldu ne aradu ne konustuk...

aferim bak helal olsun....
bir şekerı hak ettsın sen...
aferim umarım herkes senın gibi olur....
onun şimdi içi içini yıyordur...
bu hıkayenı sevdimmm.
oda gurur yaptıgı için aramıyordur seni...
işte kızlar örnek bir davranış.....
arama kuyrugun hep dık olmalı...
biz aradıkta ne oldu...

ya 6 yıl vaybe
ne aşkmış yahu sizinki....
ama senınkı dönecek aha buraya yazıyorum....
sana ulaşır muhakkak

ay ebrum bıldığın gibi degıl çok yogunum
çalışıyorum habire..
birde hastalandım falan derken giremıyorum...
ama arada bakıp okuyorum yazdıklarınızı sen nasılsın ebrucum....
nöbetler gelıyormu sana

neyın var canım
bu arada anı cıkıs yaptım kusura bakmayın olurmu
benım nobetler gece gelıyo canım ama dun gece aglamadn uyudum ıyıydı
sakınım ya daha pek konsantre olamadım galbam:delphin:

bu konuda hislerini bi anlayabilsem, acaba öyle bi kız mı istiyo, yani herşeyi rahatlıkla yaşayabileceği.
yoksa dedikleri doğru mu, yani 2 durumda da affetme gibi bi niyetim yok ama sürekli kafamı kurcalayıp duruyo:bbo:

ya erkeklerın ne dusunup neyı yaptıklarını malesef anlayamıyırız
ama bılmıyorum
hayırlısı

ebru sen neler yapıyorsun anlat bakayım.............

canım valla benım bıse yaptıgım yok butun gun burdaydım bugun
bırazdanda kardesım gelcekmıs bıraz bakıyım nağaıyo bızım kızlar dedımkaydirigubbakcemile5

benimkinin aramıycagı kesin aman aramasın zatenn:kızgın:

ay hastanede danışmada gordugum cocugu gördum bugun yınee guldu bana geçmiş olsun dedi ay bir şeker sıpaa,tamam tamam yumuşamak yokkk erkeklereee acımak yokkk ama belkii dıyorum hani neden olmasınn:utangac:

hımm
yıne gordun yanı gorevlıyı
acıma
oyna o gorevleıle
umut ver sonra hahha yapÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile

yaaa niye ben geldiğimde herkesler gitmiş oluyooo:çok üzgünüm:

evet bugun bekledık sen yoktun
sen geldıgınde ben oluyorum genelde

selam,sağol fırtınacımmm :))) ama uzun ayol, bak cımla biten bişey demeye kalkışınca çok zor oluyo :)) mesela de, şahsıma münhasırcığım, kim uğraşır yaa, ondan değiştirmek istiyorum :)))

yada mina gibi şase de diyebilirsiniz

evet bende sase dıcem canım olurmu

benım ılk okul arkadasım vardı aynı mahallede otutruduk
sonra bunlar tasındı bıdaha hber almadık bunlardan
bı komsumuzu gorup benı sormus
bana hep ılgı gosterırdı daha ılkokul 1 2 .ncı sınıfta
herkez derdı hanı cocuklar derler ya su sunu sevıyo dıye
ole yanı
onra bu cocuk benı lıse bıtıkten sonra buldu
evı aradı
ve bızım kıracımız cıkmadılarmı
annesı teyzesı falan bıze geldıler
cok degısmıstı ya
hıc eskıden hoslandıgım gıbı degıldı
uzun saclı falandı tarzım degıl
bende hanım hanımcık
bende onun tarzı degıl
ole bı bulusma oldu yanı cok degısık
sımdı aklıma geldı yazıyım dedım

ben okudum şasecim canım yaa şaşırdım bende yenı ogrendım hikayenii zor bi durum canım allah kolaylık versin ama bi yaşanmışlık olmayınca daha kolay unutulur dicem ama 2 seneden bahsedıyosun kıyamam yaa allah sevebilcefgin gonlune göre birini versin inşallah:nazar:

ay şase dogurusun ya....
evet bılıyordum hıkayenı ama unuttum işte.
kusura bakma ne olur...
ayyyy senınkıde tam fecı bır durum ya.....
offfffffffffff çok acı be kardeş....
nasıl durabılıyorsun ben o kızı çoktan bogazladıydım galıba....
ya nasıl senle beraber olup sevgılısı oluyor anlamış degılım.........
aha kızlar boşuna burda k..... yırtmıyorum...
bu erkeklerden herşey beklenır
saman altından su yurutur bunlar....
aman uyanık olun gözünüzek hıssetnıyorum açın....

ama o kızla bır gelecek hıssetmıyorum nedense....
onla evlenmez o adam olacak musvette...
insan aşk ogruna şehır bıle degıştırıyor
bende degıltırdım ama ne fayda...
kafada olduktan sonra...
senın en azından ilişkileri konusunda haber alma servısın ıyımış...

acaba bende benımkının karıylamı kankı olsam..ne dersınız

inşallah nilim, hepimiz için inşallah, hiçbişey kolay değil, taze olmamasına rağmen hala acı çekiyorum, hala o ayıcıkla uyuyorum

aferim bak helal olsun....
bir şekerı hak ettsın sen...
aferim umarım herkes senın gibi olur....
onun şimdi içi içini yıyordur...
bu hıkayenı sevdimmm.
oda gurur yaptıgı için aramıyordur seni...
işte kızlar örnek bir davranış.....
arama kuyrugun hep dık olmalı...
biz aradıkta ne oldu...

ya 6 yıl vaybe
ne aşkmış yahu sizinki....
ama senınkı dönecek aha buraya yazıyorum....
sana ulaşır muhakkak

Agzindan bal damliyo valla canim yaa.. Insallah insallah dedigin gibi olur.
Ama inan onu bu 2 ay boyunca o kadar uzdumki. Beni sevdigini her hareketinde belli ediyodu. Bense hala durmus okuzun altinda buzagi ariyodum. Beni kaybetmemek icin her halime tamam dedi. Ama bu son tartismamizda bekle beni Turkiye ye gelene kadar dedim (bi erkege soylenecek laf mi bilmiyorum ama:sm_confused:) boyle uzaktayken msn de bile bu kadar tartisiyosak yanyanayken dusunemiyorum bile dedi:çok üzgünüm:. Bu lafindan sonra hicbi umidim kalmadi. Dogru gurur yapiyo simdi. Ama aramaz biliyorum. Ikimizde cok inatiz cunku.

ay şase dogurusun ya....
evet bılıyordum hıkayenı ama unuttum işte.
kusura bakma ne olur...
ayyyy senınkıde tam fecı bır durum ya.....
offfffffffffff çok acı be kardeş....
nasıl durabılıyorsun ben o kızı çoktan bogazladıydım galıba....
ya nasıl senle beraber olup sevgılısı oluyor anlamış degılım.........
aha kızlar boşuna burda k..... yırtmıyorum...
bu erkeklerden herşey beklenır
saman altından su yurutur bunlar....
aman uyanık olun gözünüzek hıssetnıyorum açın....

ama o kızla bır gelecek hıssetmıyorum nedense....
onla evlenmez o adam olacak musvette...
insan aşk ogruna şehır bıle degıştırıyor
bende degıltırdım ama ne fayda...
kafada olduktan sonra...
senın en azından ilişkileri konusunda haber alma servısın ıyımış...

acaba bende benımkının karıylamı kankı olsam..ne dersınız

çok şekersin fırtına ya gulunmez ama guldurdun beni cnm ulen bu erkekler nie böle yaaa bitanesi mi doru cıkmaz şaşırtmaz ben benım oduna laf ettirmezdim hale bak yahu

inşallah nilim, hepimiz için inşallah, hiçbişey kolay değil, taze olmamasına rağmen hala acı çekiyorum, hala o ayıcıkla uyuyorum

bende ona ait bır tesbıh vardı.4 yıl boyunca onu avcuma alır uyurdum...
çok harıka bır duygu ıdı...
ama sonra o tesbşhşn başına gelen pişmiş tavugun başına gelmedı ınanın bana....

benım ılk okul arkadasım vardı aynı mahallede otutruduk
sonra bunlar tasındı bıdaha hber almadık bunlardan
bı komsumuzu gorup benı sormus
bana hep ılgı gosterırdı daha ılkokul 1 2 .ncı sınıfta
herkez derdı hanı cocuklar derler ya su sunu sevıyo dıye
ole yanı
onra bu cocuk benı lıse bıtıkten sonra buldu
evı aradı
ve bızım kıracımız cıkmadılarmı
annesı teyzesı falan bıze geldıler
cok degısmıstı ya
hıc eskıden hoslandıgım gıbı degıldı
uzun saclı falandı tarzım degıl
bende hanım hanımcık
bende onun tarzı degıl
ole bı bulusma oldu yanı cok degısık
sımdı aklıma geldı yazıyım dedım

Sizinkide degisikmis canim. Acaba eskiden sevdigin insani aradan yillaar gectikten sonra gordugunde ayni duygulari hissetmiyo musun:uhm:
Bide o takiliyo kafama. Cunku o zamanki halleriyle simdiki bir olmuyo. En sonda o halleri kaliyo aklinda ve sevmeye devam ediyosun. Yillar sonra gordugunde de farkli olabiliyomu acaba sizinki gibi.

Neyse sacmaladim ben. Bende oyle bi durum olmaz sanmiyorum. Ki olmasinida istemiyorum:1no2:

ne desem bilmiyorum ki cidden ilginç varlıklar bu erkekler erkeğiz dıyolar ama bi o kadar korkaklar kaçaklar yüreksizlerr yazık hepimizin emeklerinee yazıkk bizde bıraktıkları tek aşk acısı diilki nasıl sevecez baskasını nasıl guvencez bunlar bile beynimizi kemırıyo bide benım odun aynı duyguyu yaşamış daha önce kızlarr aynı şekilde bi kız onu bırakmış asla birine yaşatmam dıyodu o kızın ıntıkamını aldı heralde bendensenağlama

Back
X