Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

o sözde beni denemiş. bilmiyorum aslında gururuna yediremedi galiba benim aramamamı o yüzden de aramıs olabilir. aklım hala karısk ama bu karsıklıgın içinde sende aklımı mesgul ettin dedi. cokda güvenmek istemiyorum. ama kesinlikle aramayınnnnn kızlarrrr

yine de mutlulugunu yaşa tabi ama yelkenleri suya indirmee hemen denemek ne demek ya bide bu huyları var benımkidee ayrıldıgı gun döndü ama değişmedi hiçç sorada dayanamadım öfkemi kusmak ıcın hep aradım cunku dönsede yurumucekti dengesizin tekiydi

sevindim ya baristiginiza ne güzell

ben bu sefer yine öyle güclü olucagimi sanmiyorum bu sefer cok kötüyüm cünkü YA ICIM SIKILIYOR ARASIN DIYE TELEFONA BAKIYORUM ben iyi edecek tek o aslinda :(

ben aramamk için 1dk kendimi bos bırakmıyordum. dene bence canım. birde face e msnye mutlu mesut havası cizdim onlarıda takip etmiş. :))

yine de mutlulugunu yaşa tabi ama yelkenleri suya indirmee hemen denemek ne demek ya bide bu huyları var benımkidee ayrıldıgı gun döndü ama değişmedi hiçç sorada dayanamadım öfkemi kusmak ıcın hep aradım cunku dönsede yurumucekti dengesizin tekiydi

kararlıyım canım. su 3 günde ne cektiğimi bi siz anlarsınız. 2 kilo verdim. geceleri uyuyamaz oldum. bunları kolay kolay unutamam

ay bak benım odun aklıma geldii kızlar geçmiş yazılarıma bakıyorumda ben ona dogum gunu hediyesı dusunurken aşkıma neler yapsam derken adam o yazıdan 6 gun sora benı bıraktı aynı gun gerı geldi ama dengesız oldugu ıcın yürümedii elbette aşkı azalmış yaa öff aslında onu erişilmez gordugum ıcın acı cekıyorum oysa zavallı bide ben uzulmeyım die aramamış ee tabii yersennn:kızgın:

herkeşlerr gitmişş yalnız mıııııı kaldımmm bi tek benmiii varımmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

KIZLARRR BARISTIKKKKK. SEN YANLIS ANLADIN DEDİ... be sefer sıra bende faceden ve iş yerinden bana takılan 2-3 kişi vardı. senden ayrıldıgımızı duyunca hepsi üsüstü bak yazdıklarına dedim yolladım. kudurduu. :)))) ohhhhhhhhhhh

Kendim barismis gibi sevindim valla canim. Super haber. Hadi gozun aydinyerimseniben
Yasamazsiniz insallah bidaha...

herkeşlerr gitmişş yalnız mıııııı kaldımmm bi tek benmiii varımmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

Bende burdayim canimcim.. Yarin okul yok gece kusuyum bugunkaydirigubbakcemile (diycektimki sende gitmisin:kahve:)

ben yine geldimm bugun banada uyku yok sanırım malum ilacı içtim tuvalete taşınıp duruyorum

Aklima getirmemeye calisiyorum ben canim. Baska turlu bende basa cikamiyorum bu ozlemle.:mymeka:

acaba ayrılık şoku geçti şimdide depresyonamı girmeye baslıyorum off ben zaten ilk zamanki sevgilimi özluyorum son zamanki zaten uzak olsun benden değişmişti cunkuu keske ilk zamanki gibi olsaydı ben ilk zamanki halina aşığım zatenn yani gercekte olmayan birine cunku ilk zamanki öldüüüüüüüü bana göresenağlama

Ayriligin soku gectiginde hep boyle hissederiz. Dikkat et canim. Fazla duygusala baglama, birakma hemen kendini. Depresyona girersen daha kotu olursun. Onlardan ayriliyoruz diye hayatimizin sonu olmuyoya. En iyisi ugras bulmak, kafani baska seylere vermek. Bu durumu baska turlu atlatamazsin(atlatamayiz)...

Ayriligin soku gectiginde hep boyle hissederiz. Dikkat et canim. Fazla duygusala baglama, birakma hemen kendini. Depresyona girersen daha kotu olursun. Onlardan ayriliyoruz diye hayatimizin sonu olmuyoya. En iyisi ugras bulmak, kafani baska seylere vermek. Bu durumu baska turlu atlatamazsin(atlatamayiz)...

haklısın cnm aslında ayrılıgın ustunden şoku geceli cok oldu ama özluyorum işte bazen,bazende aklıma gelmıyo demekki yavas yavas unutucam artık senınde moralini bozmayım cnm benım gececek inşallah bunu bılıyorum en azındann ama şimdi bikez bile aramadıgı ıcın cok erişilmez gelıyo o sinirimi bozuyo halbuki öle diil ona deger veren şımartan benım:1no2:

Ayriligin ustunden ne kadar gecerse gecsin unutulmuyo:1no2:.
Bak bizim ilk ayrilisimiz deyildi. Bundan 6-7 yil oncede ayrilmistik. Ve yillarca unutamadim onu. Hep ozledim. Ama zamanla alistim yokluguna.
Simdi tekrar bulduktan sonra, yine alistiktan sonra ayrilmak daha bi koydu, daha da cekilmez oldu simdi yoklugu.
Özlem hic bitmiyo ama bi sekilde bastirabiliyoruz bu duyguyu.
Dedigin gibi aramadiklari zaman konusmadiklari zaman gozumuzde degerleri birazdaha fazlalasiyo ama oyle deyil.
Degerleri hep ayni:mymeka:

haklısın cnm ama elbet unutuluyo cunku eski erkek arkımı ilk aşkımı unutamam sanıyodum baskası giremez hayatıma sanıyorum ama unuttum ve baskası cıktı şimdi bunuda unutucam bılıyorum belkide ilk olmadıgı ıcın tecrubelı oldugum ıcın rahatım unutucam eminim inşallah

canımm cukulatacım ben cıkyıorum artık sabah erkenciyim ii geceler dua et bana olur mu canınıda sıkmaaaaa öpüyorum kocaman:1hug:a.s.

haklısın cnm ama elbet unutuluyo cunku eski erkek arkımı ilk aşkımı unutamam sanıyodum baskası giremez hayatıma sanıyorum ama unuttum ve baskası cıktı şimdi bunuda unutucam bılıyorum belkide ilk olmadıgı ıcın tecrubelı oldugum ıcın rahatım unutucam eminim inşallah

Insallah unutursun canim. Ben hic tecrubeli deyilim. Oyle olsa unuturdum 8 yildir:delphin:. Nasil bi sevgiymis yada nasil bi kaderse insan gormedigi halde duymadigi halde ondan haber almadigi halde nasil unutamaz yillarca anlamiyorum.
Ilkokuldayken kendi kendime dua etmistim Allahim hayatimda sadece bi kisiye asik oluyum oda evlenicem kisi olsun diye. Ondan baska kimseyi sevmedim bugune kadar yillar sonra karsima cikti ve benimle ilgili evlilik hayalleri vardisenağlama..
Simdide kader oyunmu oynuyo bize bilmiyorum:çok üzgünüm:
Ikimizde boyle severken ayri olmak cok fena koyuyo:çok üzgünüm:

Neyse doldum gene ben:mymeka:

Sanada iyi geceler canimm. Allah rahatlik versin. Bende opuyorum senia.s.:1hug::1hug:

Back
X