Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

angelim haklisin cnm insan ne kadar kizsa da ofkelense de yinede onlar için dua ediyoruz çunku içimiz kotu degil bizden daha çok onlari dusunuyoruz.
Umarim finallerin iyi geçer tatlim, ve istedigin gibi bi sonuç alirsin.
Sadece su an sinavlarini dusun, onun yaptiklarini dusunmemeye bak kalbine soz geçirmeye çalis cnm.
En onemlisi o çunku.
Kendisi elbet yaptigi hatayi bir gun farkedecektir !!

çok teşekkür ederim canım inşallah güzel geçer , kazasız belasız atlatırım şu final dönemini

ben de yaptığı hatayı farkeder diye bekliyorum ama bakalım ne zaman ?

ne bileyim iste o an yaziyorum birsey sonra pisman oluyorum keske yazmasaydim diye oofff ne kadar zor kizlar :(

ama yaptığın şeyler için pişman olma , yazdığın için de piişman olma içinden geleni yapıyorsun sonuçta ama sana nacizene tavsiyem artık yazma da o seni merak etsin , sorsun sonuçta sağlığın önemli bir şey merak edecektir elbet ne durumda olduğunu

kızlar ben kara sevdaya tutulmuşum :)) yemin ederim ben hayatımda bu kadar çok teklif almadın inanın acayip hissediyorum kendimi ondan kat kat ii çocuklar çıkma teklifi etti ediyorda okulda resmn her tenefüs yanıma birileri gelio arkadaşlarını ayarlamak için ama hala gözüm onu arıo nolcak bnm bu halim :)

Sevqilisinden ayrılan arkadaşlarr belli bir zaman sonra üzülmeyi bırakın.
Çünkü her ayrılık YENı BıR BAŞLANGIÇTIR .
Zaman hızla akıp gıdıyor ve o sızın ıcın ağlamıyor.
Zararın neresinden dönsem kardır deyip yolunuza emin adımlarla devam edin arkdaslar
(ilişkisi tamamen bıtmıs arkdaslara )

angelmecım sanada basrılar sınavlarında senınde hersey gonlunce olsun

çok sağol ebrucum ayrıca bu yazınla bana artık çalışmam gerektiğini hatırlattın :)
ben dersimin başına döneyim .

inşallah bizim de çok mutlu olacağımız günler gelecek , hepimiz için dua edicem :)

öpüldünüz hepiniz şimdiliik iyi geceler diliyorum herkese . . yerimseniben

kocaman optum seni angelcim, umarim herseyi gonlunce olur cnm.
Iyi gecelerrr bende çikiyorum simdilik içim sikiliyor :((
opuldunuz kizlarr

kızlar ben geldim ama çıkıyorum yarın erken kalkıcam ve cok uykum var sızleri çok sevıyorum.iyiki bu dönemimde yanımdasınız.iyiki varsınız.

kızlar beşiktaşın taraftar sitesine üyeyim biz burda hep erkeklerden filan yakınıyoruz ya orda da hep kızlardan yakınıyorlar valla ordaki aşık seven ama karşılık alamayan yada terkedilen erkeklerin yazdıklarını görünce fikrimi değiştirdim demekki gerçekten sevebilen duygusal sevdiğine sahip çıkan erkek sayısıda oldukça fazlaymış.nitekim onlarda bizim gibi seven birtürlü unutamayan fedakarlık yapabilen kız olmadığını düşünüyor.demekki böyle insanlar birbirini birtürlü bulamıyor nerde bize acı çektiren varsa onu buluyoruz gidip

benden çok fedakarlık yapan yok herhalde :)) o sitenin adı ne belki bnm sevgilmi bulurum orda oda üye bi siteye :))

kızlar beşiktaşın taraftar sitesine üyeyim biz burda hep erkeklerden filan yakınıyoruz ya orda da hep kızlardan yakınıyorlar valla ordaki aşık seven ama karşılık alamayan yada terkedilen erkeklerin yazdıklarını görünce fikrimi değiştirdim demekki gerçekten sevebilen duygusal sevdiğine sahip çıkan erkek sayısıda oldukça fazlaymış.nitekim onlarda bizim gibi seven birtürlü unutamayan fedakarlık yapabilen kız olmadığını düşünüyor.demekki böyle insanlar birbirini birtürlü bulamıyor nerde bize acı çektiren varsa onu buluyoruz gidip

olmazmı canm yaa ben bi taraftar sitesinde yöneticilik yapıyorum görceksin ne acı çekenler senelerce bekleyenler ağlayan bile var.. gercektn onlarda kızların adam gibi sevemediğini iddaa ediyolarr :) ne tuhaff.. hatta üyelerden birinin imzasında sey yazıyoo "tam 1256 gündür senden baskasını sevmedi bu yürek" ve hergün bitane daha ekliyoo bizede böleleri rastgelmediki -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
olmazmı canm yaa ben bi taraftar sitesinde yöneticilik yapıyorum görceksin ne acı çekenler senelerce bekleyenler ağlayan bile var.. gercektn onlarda kızların adam gibi sevemediğini iddaa ediyolarr :) ne tuhaff.. hatta üyelerden birinin imzasında sey yazıyoo "tam 1256 gündür senden baskasını sevmedi bu yürek" ve hergün bitane daha ekliyoo bizede böleleri rastgelmiokii -tatlicadiarzu-

aynen canım valla günleri sayanlar var dediğin gibi neler neler yazıyorlar şok oluyorum.biz nasıl erkekler hep böyle diyorsak onlarda aynı şekilde artık seven kız kalmamış hepsi terkedip gidiyor filan diyo.dediğin gibi demekki böyle gerçekten seven insanlar birbirine denk gelmiyo onu anladım ben.

aynen canım valla günleri sayanlar var dediğin gibi neler neler yazıyorlar şok oluyorum.biz nasıl erkekler hep böyle diyorsak onlarda aynı şekilde artık seven kız kalmamış hepsi terkedip gidiyor filan diyo.dediğin gibi demekki böyle gerçekten seven insanlar birbirine denk gelmiyo onu anladım ben.

hı hı.. illa biri daha fazla seven oluo.. böle çok sevenler denk gelincede dev aşklar oluo heralde kaydirigubbakcemile3

lonely cim hangi siteye kaydoldun?
ben forza üyesiyim de acaba ora mı oraysa bakiyim diye..

slm kizlar , offf içim sikiliyor yaaa :((
Mehmete yazdim 3-4 gun once sagligimla sorun yasiyorum fln diye, su an en çok sana ihtiyacim var diye soylemistim ki bunlar dogru kizlar, az once ben pc basinda yokken yazmis bana

böcüüük dit :
geçmiş olsun nasılsın suan
böcüüük dit :
inş hersey yoluna girer
böcüüük dit :
allahım herseyi taktir edendir ondan gelen herseye sükür etmeliyiz
böcüüük dit :
ama tabikide saglıgı ihmal etmeyerek bize düşenleri yaparak
böcüüük dit :
araştır neymil ne dğilmiş öğren bir doktorla yetinme ,
böcüüük dit :
ve kendien cookkkk dikkat et
böcüüük dit :
dualarım seninle
böcüüük dit :
allahıma emanet ollll

Bunu yazmis içim oyle tuhaf oldu ki :(((

cnm anladığım kadarıyla senin istediğin gibi yanında olmamış hani bir isteğin varmı falan dememiş,garip...

Back
X