Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu arada ebru benımde öyle bırısı var hatta 3-4 yaşından beri sevıyor cocuk benımkıyle cıkmadan söylemişti hemde bu aralar baya yakışıklı olmuş facede konuştukta geçen gün denesek mi ne:)

ay napsakkıkaydirigubbakcemile2
bıseler hıssedıyosan dene bence..gıdende halıne yansın:kızgın:

ben nasıl bulcamkii, çocuk bilkent üniv de okudu bunu biliyorum sonrası yok..oturduğu semti biliyorum da ortak bi arkadaşımız da yokki artık çok uzun zaman geçti bulamam onu..belki olmaz ama ilk aşkın tadı bi başka..
sen görüşmüşsün, ama insan elektrik almayınca olmuyo ki be canım..bu elektrik de çok acayip bişey..o olmadan olmuyo..heyecan yoksa orda eksiklik vardır.

evet ya ben bıse hıssetmedım...sımdı yıne gelse sacını kestıse belkı olurhihoyyyt
sende ıstersen bı elden arastrırırz kız belkı buluruzvereliniortak

17 nisanda ayrıldık.ve nerdeyse 2 hafta sonra 2 ay olacak ses seda yok.
ve adam pazar,pazartesi faceine girmiş hiçbirşey yazmadı sinir oldum şimdi baktımda başka kullanıcı adıyla.neyse kızlar ben geldim ve gıdıyorum.çok yogundum bugun gıremedım.özleyin beni anacım bye.(olacak o kadar repliğiyle bitiriyım bari yazımıdelikafadulden )

ayy biz de 17 nisanda ayrıLdık :1shok:
geçen sene 17 martta da çıkmaya başLamıştık...13 ayımızda ayrıLdık yani... benneyaptımki

canım doğumgünü olan 16 temmuzda çıkmaya başlamıştık yani 16 temmuz 2005de 16 temmuzda bı seneyı daha doldurcaktık ama bitti.

yapamam ki ben ebrucum benımkını yazlıkta görücem dıye kendımı avutuyorum sadece.

ay napsakkıkaydirigubbakcemile2
bıseler hıssedıyosan dene bence..gıdende halıne yansın:kızgın:

evet ya ben bıse hıssetmedım...sımdı yıne gelse sacını kestıse belkı olurhihoyyyt
sende ıstersen bı elden arastrırırz kız belkı buluruzvereliniortak

şuracıkta adını soyadını duyurayım, bahçeşehirde oturuyo, ama yok yok bulamayız yaa hem sevgilisi vardır benim tatlı ilk aşkımın.

canım doğumgünü olan 16 temmuzda çıkmaya başlamıştık yani 16 temmuz 2005de 16 temmuzda bı seneyı daha doldurcaktık ama bitti.

yapamam ki ben ebrucum benımkını yazlıkta görücem dıye kendımı avutuyorum sadece.

gonlune gore olsun canım ıyıce bıtmeden baslama zaten

şuracıkta adını soyadını duyurayım, bahçeşehirde oturuyo, ama yok yok bulamayız yaa hem sevgilisi vardır benim tatlı ilk aşkımın.

bosverelım yenıler gelsın

kızlaar bn sölemeyi unuttum ben 2 haftadır o dediğim bana sürekli teklf eden ama kabul etmedğim çocukla çıkmaya başladım tam bnm oduna msj attığım günden 1 2 gün önce çıkmaya başladım ve dün kavga ettim onunla bıraktım bittti dedim msnden sildim engelledim aradı ağladı telefonda nolur bırakma sana aşık olmak istiyorum izin ver bana nolur dedi yapma bana dedi tekrar döndüm ona bnm odun msj attığı zmnda bırakim dedim yapamadım.. ne zmn birini bulsak diğerlerinden haber geliyor napcam bilmiyorum

kızlaar bn sölemeyi unuttum ben 2 haftadır o dediğim bana sürekli teklf eden ama kabul etmedğim çocukla çıkmaya başladım tam bnm oduna msj attığım günden 1 2 gün önce çıkmaya başladım ve dün kavga ettim onunla bıraktım bittti dedim msnden sildim engelledim aradı ağladı telefonda nolur bırakma sana aşık olmak istiyorum izin ver bana nolur dedi yapma bana dedi tekrar döndüm ona bnm odun msj attığı zmnda bırakim dedim yapamadım.. ne zmn birini bulsak diğerlerinden haber geliyor napcam bilmiyorum

naapmayı düşünüyosun canım.. o çocuktan hoslanıyomusun?

hayır tubişim çok ii bi çocuk aklı başında benden 2 yada 3 yaş byük ii eğitimli kariyeri war ama ne bilim bizim odunda hala aklım çivi çiviyi söker dedim ama sökmedi kızlar 3 ay oldu 4. aya gircem ama ne sevgim azaldı ne bitti ben her ne kadar zincir wursamda odundan yana kalbime mühürlessem bile olmuyor bu çocuğun bni aradğında o hıçkıra hıçkıra ağlaması yokmu napıyorum ben dedim kendi kendime yazık ediyorum ona deidm belki hoşlanırım dedim ama ondan bana çok yakın dost olur 2 senedir tanıyorum ama sevgili gözü ile bakamıyorum aşırı ilgi gördüm şu 2 haftada msjlar aramalar gece yatmadan seni seviyorum diyor tel açıp bnm odun aşık olduğu zmnlarda yaptı gerçi ama telefonu açıp ağlamadı napcam bilmiyorum tubişim:delphin:

hmm canm sevmeyi bırak hoslanmıyorum bile diyosun.. bu durumda o çocuğa yazık.. sen daha diğerini unutmadan zaten başlama baska bi ilişkiyee. belliki onun ilgisi hosuna gitmiş seni rahatlatmıs biraz ama sende bosluktasın suan birden baskası sağlıklı olmaz derim ben.. biraz bekle kendinle kal.. onada söyle duylularımdan emin değilim kafam karısık yeni bi ilişkiden çıktım biliyosun falan anlar heralde senii.. belki ilerde bişeyler olur sen kendini toplarladığında ama şimdilik bekle diyorum tatlım.. yerimseniben

hmm canm sevmeyi bırak hoslanmıyorum bile diyosun.. bu durumda o çocuğa yazık.. sen daha diğerini unutmadan zaten başlama baska bi ilişkiyee. belliki onun ilgisi hosuna gitmiş seni rahatlatmıs biraz ama sende bosluktasın suan birden baskası sağlıklı olmaz derim ben.. biraz bekle kendinle kal.. onada söyle duylularımdan emin değilim kafam karısık yeni bi ilişkiden çıktım biliyosun falan anlar heralde senii.. belki ilerde bişeyler olur sen kendini toplarladığında ama şimdilik uzak dur derim tatlım.. yerimseniben

o biliyor bnm yeni ilişkiden çıktığı bana şunu dedi hatta bugün olurdu senin odun sana msj atar çnkü ben ona herşeyi anlattım lurda msj atar sen gidip ona dönersen yemn ederm öldürürm seni bağlamasaydın kızm kendine dedi şok oldum kim sana bağlan dedi dedim aşk bu dio sakın bırakma bni falan dio ben buldum seni aylarca peşinden koştum bırakmaya niyetim yok diyor hep bnm odun yüzündn ne wardı dönseydi banasenağlamaama şunu biliyorum tubacım bnm odun msj atsa inan gurur murur dinlemem süründrmymiş anında soluğu yanında alırım kara sevda olmuş bnde o çocuğuda yazık ciddi düşünüyor askere gidim bekle bni gelip nişan yaparız dio hayatım brezilya dizisi gibi oldu hergün yeni bi aksiyon kimi gelir teklf eder kimi gelir seni seviyorum der napcam off off

hmm canım madem öyle düşünüyosun niye onunla çıkmaya başladın anlamadım.. neyse bence suanlık sen bekle onuda yavas yavas tanıı eğer hoslanmaya başlarsan ilerde bellimi olur ondan daha çok seversin belkii.. hayırlısı ama canım sen bilrisin senin hayatın.

hmm canım madem öyle düşünüyosun niye onunla çıkmaya başladın anlamadım.. neyse bence suanlık sen bekle onuda yavas yavas tanıı eğer hoslanmaya başlarsan ilerde bellimi olur ondan daha çok seversin belkii.. hayırlısı ama canım sen bilrisin senin hayatın.

blmyorum nası kabul ettim onu herkes şaşırıyor nası kabul ettin diyor kampüsteki arkadşlar bile naptın kızm eminmisin seninki tekrar dönerse ki hep öle oluyor hayatına birini sokmaya başlaadımı girip mahfediyorlar yazık değilmi diyor ama unutmak için yapıyorum inan unutamıyorum 2 haftada dahada arttı oduna olan özlemim

aranıza daha öncede katılmıştım ama sonra barışmıştık ve ayrılmıştım aranızdan bu topiğe tekrar gelmemeyi umarak ondan hiç ayrılamamayı umarak.ama bitti sonunda tamamen bitti 2 ay oldu biteli canım yanıyor bazen çok yanıyor hemde ama bu kez en azından bizim başka bi şansımız olmadığını biliyorum bittiğini kabullendim ve onunla bi sonumun olmıycağınıda kabullendim.çok zor yaşanan 4 yılı silmek geleceğe dair hayalleri silmek çok zor acımı paylaşınca belki azalır dedim anlatmak istedim ne zaman biter bu acı ne zaman diner gözyaşlarım nolur bişiler söyleyin nefes almak istiyorum artık

aranıza daha öncede katılmıştım ama sonra barışmıştık ve ayrılmıştım aranızdan bu topiğe tekrar gelmemeyi umarak ondan hiç ayrılamamayı umarak.ama bitti sonunda tamamen bitti 2 ay oldu biteli canım yanıyor bazen çok yanıyor hemde ama bu kez en azından bizim başka bi şansımız olmadığını biliyorum bittiğini kabullendim ve onunla bi sonumun olmıycağınıda kabullendim.çok zor yaşanan 4 yılı silmek geleceğe dair hayalleri silmek çok zor acımı paylaşınca belki azalır dedim anlatmak istedim ne zaman biter bu acı ne zaman diner gözyaşlarım nolur bişiler söyleyin nefes almak istiyorum artık

canım benim geçicek zamanla.. bak en azından tamamen bittiğini kabullendim diyorsun bu bence unutmanı kolaylastırcak, bi umut onu beklememen hızlandırcak unutmanı inş canım.. zamanı yok tabi ama bigün mutlaka biticek neler unutulmuyorkii.. şimdi acını yaşa sonuna kadar acı yasamaktan miden bulanana, artık yeter diyene kadar.. sorada yavas yavas kendini toparlıcaksınn.. Allah sabır versinn.. her işte bi hayır vardır hep bunu düşün beni hep bu rahatlatıyor.. :teselli:

canım benim geçicek zamanla.. bak en azından tamamen bittiğini kabullendim diyorsun bu bence unutmanı kolaylastırcak, bi umut onu beklememen hızlandırcak unutmanı inş canım.. zamanı yok tabi ama bigün mutlaka biticek neler unutulmuyorkii.. şimdi acını yaşa sonuna kadar acı yasamaktan miden bulanana, artık yeter diyene kadar.. sorada yavas yavas kendini toparlıcaksınn.. Allah sabır versinn.. her işte bi hayır vardır hep bunu düşün beni hep bu rahatlatıyor.. :teselli:

evet bu kez tamamen bittiğini kabullendim ama içimden durmadan kavga edip duruyorum onunla.söylemek isteyipte söyleyemediğim okadar çok şey var ki ona boğuluyorum resmen allahım nasıl bir duygudur bu böyle.amin canım Allah hepimize sabır versin hayırlısını nasip etsin inşallah

blmyorum nası kabul ettim onu herkes şaşırıyor nası kabul ettin diyor kampüsteki arkadşlar bile naptın kızm eminmisin seninki tekrar dönerse ki hep öle oluyor hayatına birini sokmaya başlaadımı girip mahfediyorlar yazık değilmi diyor ama unutmak için yapıyorum inan unutamıyorum 2 haftada dahada arttı oduna olan özlemim

onu unutmak için başkasıyla çıkmak doğrumu canm yaa.. karsındaki kişiyede yazıkk, sanada. bu şekilde unutamazsınki sanmıyorum.. sen biraz yalnız kal sağlıklı düşünmeye çalıs mantıklı ol biraz. doğru zman gelince alırsın yeni birini hayatına şimdilik erken becne.. yinede sen bilrisn.

evet bu kez tamamen bittiğini kabullendim ama içimden durmadan kavga edip duruyorum onunla.söylemek isteyipte söyleyemediğim okadar çok şey var ki ona boğuluyorum resmen allahım nasıl bir duygudur bu böyle.amin canım Allah hepimize sabır versin hayırlısını nasip etsin inşallah

amin canım.. sölemek istediğin seyler onu iğneleyecek en ufak hakeret içeren şeylerse bile söylememen daha iyi bence tatlım.. soradan düşündükçe pişman oluyo insan.. sen ona saydırsan eline ne gecicekki? sen bağırıp sıraladıkca lafları, o rahatlıcak dicekki hırsını aldı benden vicdanı rahat edicek.. bosver bişi sölememen daha iyi kendiyle cebelleşsinn vicdan azabı çeksinn.. sen sabırlı ol bol bol dua et.. :1hug:

amin canım.. sölemek istediğin seyler onu iğneleyecek en ufak hakeret içeren şeylerse bile söylememen daha iyi bence tatlım.. soradan düşündükçe pişman oluyo insan.. sen ona saydırsan eline ne gecicekki? sen bağırıp sıraladıkca lafları, o rahatlıcak dicekki hırsını aldı benden vicdanı rahat etcek.. bosver bişi sölememen daha iyi kendiyle cebelleşsinn vicdan azabı çeksinn.. sen sabırlı ol bol bol dua et.. :1hug:

doğru söylüyosun canım benim şuan pişman olucağım hiç bişey yok ne kötü bişey söyledim nede kırdım onu.ama o giderken çok kırık bi kalp bırakıpta gitti söylediği laflar,haketmediğim suçlamalrıyla kalbimi delip geçti o düşünsün tabi anlayana insan bu kadar mı mükemmel görür kendini anlayamıyorum ki.senin ne zman bitti canım ilişkin çok oldu mu

Back
X