açıkçası ben de umuduma katılıyorum... bana birisi öyle bir mail atacak aşkımdan ölsem bile bir daha ne ararım ; ne sorarım... ben birisine öyle bir mail atacağım ; sonra dönüp düşüneceğim o ilişki üzerinde... her ne kadar kırgınlıkla ; acıyla yazılmış olsa da gerçeklerdi onlar hayata... senin ve onun hayatının gerçekleri ve bence çok acımasızdı cümleler... onun sana söyledikleri de öyleydi... bence hiç üzerinde düşünme bile kendinizin birbirinize açtığı ayrı yollarda yürümek daha düzgün olacak bence... ama yok biz aşıkız ; körüz; dibine vurur tekrar yüzümüze güleriz dersen valla bravo derim ben yapamazdım çünkü :sm_confused:
böcük ben bilmiyorum aptal gibiyim yaşadıgım heryerde herseyde ondan bır parça var sanki evet istemıyorum bır yandan ama diğer yandanda acaba ben çok mu hatasızdım dıyorum ve bırbırımızı oldugumuz gıbı kabul edersek mutlu olamayızmı dıye dusunuyorum.
bilmiyorum kafam allak bullak.evet gerçeklerdi malesef ama ilk kez yaşamadıkki biz bu durumu bılmıyorum.görüşme isteği altında zaten barışma oldugunuda düşünmüyorum ben.