Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bence ayrılan kişişer bir araya geldiler mi öncelikle geçmişi arkada bırakmaya cesaretleri olmalı.hataları yapılanları herşeyi geride bırakacaksın .yoksa bi süre sonra başa sarar diye düşüyorum çünkü sen kafasına kakacaksın o sana kakacak yaptıklarını.eğer onu seviyorsan ve istiyorsan onla konuşup herşeyi geride bırakıp kırık vazoyle değil yeni bir vazoyla başlamalısn fisfisfis

çok zor be canım senin şu dediklerini yapmak......

Galateiacım inanki senin dediğini yapmak çok zor keşke kolay olsaydı belkide bugün bızım mükemmel ötesi bir ilişkimiz olacaktı.

Galateiacım inanki senin dediğini yapmak çok zor keşke kolay olsaydı belkide bugün bızım mükemmel ötesi bir ilişkimiz olacaktı.

evlilik terapistlerinin yaptıkları bu sanırım, karşındaki kişiyi olduğu gibi kabul edeceksin hataları ve sevgisiyle.onu değiştirmeye çalışmayacaksın.sonra bi sayfa açıp baştan başlayacaksın belki zor ama imkansız değil...

BU ıLıŞKıNıN BıTıŞıDE ÖNEMLı BENCE NASIL BıTTıGı TOPARLANICAK ıLıŞKı VARDIR TOPARLANMICAK YANLIŞMIYIM yerimseniben

kızlar ya ben sapıtıyomuyum acaba nedirzemuszemus
düğünü olursa telgraf yollayım diye düşünürken buldum kendimi:gitme:
ömür boyu mutluluklar dilerim imza prenses 006buyrunnnnnnnnn
allah allah noldu acep bana böle:sinifsinif:
gönderilirmikiCADIARZU

açıkcası ben anlayamıyorum sizin ilişkinizi sende rahat bırakmıyorsun onu arama yapma bişiy gelecekse geliyorlar zaten aradıkça uzatıyorsun acını acaba gelirmiki diyorsunda zaten o maille tüm bağlarını kopardım ben cezaret edemzdim öyle mail atmay açıkçası tamamen geri gelmeyeceğini kafama yerleştirirsem atarım ve arkama bakmazdım artık sende bakma geçmizşe mazi gelceğe gazi ben topice gelip mutlu olanlarıda biliyorum ama eski sevgileriyle değil yenileriyle

açıkçası ben de umuduma katılıyorum... bana birisi öyle bir mail atacak aşkımdan ölsem bile bir daha ne ararım ; ne sorarım... ben birisine öyle bir mail atacağım ; sonra dönüp düşüneceğim o ilişki üzerinde... her ne kadar kırgınlıkla ; acıyla yazılmış olsa da gerçeklerdi onlar hayata... senin ve onun hayatının gerçekleri ve bence çok acımasızdı cümleler... onun sana söyledikleri de öyleydi... bence hiç üzerinde düşünme bile kendinizin birbirinize açtığı ayrı yollarda yürümek daha düzgün olacak bence... ama yok biz aşıkız ; körüz; dibine vurur tekrar yüzümüze güleriz dersen valla bravo derim ben yapamazdım çünkü :sm_confused:

bizim ilişkimiz çok güzel toparlanabilir aslında.Fakat o toparlamak isterse :( Kızlar bu perşembe doğumgünü!!!

çünkü hatası olan sen değilsin canım...sen hala seviyorsun ama onun hatasını da gözardı edebileceksin... tabii yaptığı tek hata seni bırakmaktı ... o yüzden ... benim de durum aynı... ama ben o kadar kolay unutamam çektiğim acıyı sanırım :sm_confused::

kızlar ya ben sapıtıyomuyum acaba nedirzemuszemus
düğünü olursa telgraf yollayım diye düşünürken buldum kendimi:gitme:
ömür boyu mutluluklar dilerim imza prenses 006buyrunnnnnnnnn
allah allah noldu acep bana böle:sinifsinif:
gönderilirmikiCADIARZU

hayırdır kuzu ne düğünü ne telgrafı ?
anlamadım ben de bişi stop ... kafamçokkarıştı

evlilik terapistlerinin yaptıkları bu sanırım, karşındaki kişiyi olduğu gibi kabul edeceksin hataları ve sevgisiyle.onu değiştirmeye çalışmayacaksın.sonra bi sayfa açıp baştan başlayacaksın belki zor ama imkansız değil...

haklısın imkansız değil ama ben hiç denemedim çok uğraştı o düzeltmeye en sonundada düzelmeyince kendi yoluna gitti.hep nedenleri aramaktan düşünmektense mutlu olmaya bakmalı insan.

açıkçası ben de umuduma katılıyorum... bana birisi öyle bir mail atacak aşkımdan ölsem bile bir daha ne ararım ; ne sorarım... ben birisine öyle bir mail atacağım ; sonra dönüp düşüneceğim o ilişki üzerinde... her ne kadar kırgınlıkla ; acıyla yazılmış olsa da gerçeklerdi onlar hayata... senin ve onun hayatının gerçekleri ve bence çok acımasızdı cümleler... onun sana söyledikleri de öyleydi... bence hiç üzerinde düşünme bile kendinizin birbirinize açtığı ayrı yollarda yürümek daha düzgün olacak bence... ama yok biz aşıkız ; körüz; dibine vurur tekrar yüzümüze güleriz dersen valla bravo derim ben yapamazdım çünkü :sm_confused:

böcük ben bilmiyorum aptal gibiyim yaşadıgım heryerde herseyde ondan bır parça var sanki evet istemıyorum bır yandan ama diğer yandanda acaba ben çok mu hatasızdım dıyorum ve bırbırımızı oldugumuz gıbı kabul edersek mutlu olamayızmı dıye dusunuyorum.
bilmiyorum kafam allak bullak.evet gerçeklerdi malesef ama ilk kez yaşamadıkki biz bu durumu bılmıyorum.görüşme isteği altında zaten barışma oldugunuda düşünmüyorum ben.

ortada düğün falan yok canım ama aklıma hani olursa diye geldi:bbo: ondan diyorum ya sapıtmayamı başladım acaba diezemuszemus

senin canın kendine sıkıntı yaratmak istemiş stop...
çok istiyorsan bana telgraf çek stop ... kaydirigubbakcemile3

nihayet gördün beni böcükçüm:ecrin_bebek:

yaa ben açmıyorum facebooku... niye dersen şifrem bizim çıkmaya başladığımız tarih...
sinir oluyorum ondan ... bir de nette pek takılamıyorum artık evde de...işte depek fırsat olmuyor... video paylaşım sitesi gibi de oldu ya... ondan sanırım yerimseniben

merhaba kızlarr
nasılsınız? 1 haftadır pek uğrayamıyorum buraya gelişmeler var mı merak ettim

Back
X