Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

slm kızlar..bende sevgilim olacak dengesizden ayrıldım ve cidden cok huzurluyum mutluyum..ayrılma kararımı ona söyledigimde hiç sasırmadı ve kabul etti ama cok dengesizce davranıyor.önce dediki;ayrılmayı kabul ettim sen istedin diye ama inan seni cok seviyorum dedi..sonra 17 nisandan beri hayatımda baska biri vardı haberin olsun seni aldattım galiba hahayttt dedi..sürekli mesaj atıyor ve her mesajda cevap yazma askımla konusacagım diyor.oysa ben ona zaten hiç cevap yazmıyorumki!!kendi kendine yazıyor sinirleniyor trip yapıyor..numarasını engelledim ve o aradıgında ona sürekli mesgul calıyor ama benim telefonda bana cagrısı görünüyor.bugun bi sürü aradı ve sürekli mesgul caldı ona.neden arıyor hala anlamıyorum.yaptıklarından sonra arayacak yüz varmıs demekki..

en son rezilligini unutamıyorum ya cok kin besledim..izine geldiginde sinemaya gitmek istemisti.uzun süredir görmek istedigi filmi görmek istiyordu.tamam gidelim dedim.yok bileti ben alıcam yok ben alıcam bi süre inatlastık.sonra o küserim ben alcam falan dedi aldı biletleri.gecen günde diyorki bana;SİNEMA BİLETİNİ BANA ÖDETTİRDİN diyor.bunu basıma kalktı inanılmaz.gittigimiz gün halk günüydü ve benim için 6ytl ödemisti.6 ytl basıma kalktı.bu kadar cimri oldugunu benden nasıl gizledi anlamıs degilim.10 ytl göndercem yarın çenesi sussun barikafamçokkarıştı

günaydın güzellerrr zemuszemus
umut dolu,harika bir gün olur hepimiz için inşallah opuyorumnanaktan

sağol umudum
sanada günaydın
iyiyim canım, sen nasılsın bakalım
ne var ne yok görüşmeyeli anlat bakalım
inşallah güzeldir herşey

yok yok yalansa eğer unut ne varsa bu kaçıncı pişmanlığım aldanışım aşka derya dibindeki yangınloar kader vahimsin keskin poyrazlar gibi soğuk zalimsin....

her yer kor ateşten bilinmez ne kadar dayanır yürek şimdi bu şarkılar anlam katıyor bana ne güzeldi o günler ne büyüktü hayaller söyle ne oldu bitti şimdi değişti her gidişin bir ölüş aç su kalbi gör bak seni sevmek neymiş uzun zaman oldu ama içim suan sarkılarla avunuyor kısmetsızım yaa(((msn de sılmedım hala bılıyorum sılmem gerek oda sılmemıs bıseyde yazmıyoruz goruyoruz sadece onlıne orda o nıye sılmıyo :umursamaz:

keske sıpsevdı olsaydım bulmustum bırını sımdıye ama oyle degılım ne yapayım unutamadım hala kendıme bıle soylemeye korkuyorum soyledıgı sozler aklımdan cıkmıyo ılk goz agrımsın evlensem bıle unutmam senı dedı sankı senı altatıyomus gıbı hıssedıcemmm evlenmek ıcın evlenıcem dedı en son ne bılıyım

bugün sıkıntıdan kendime uydurma iş buyurdum kadıköye gidiyorum daral geldi dörtduvar arasında :gitme:

bugün sıkıntıdan kendime uydurma iş buyurdum kadıköye gidiyorum daral geldi dörtduvar arasında :gitme:
Nasıl uydurma iş canım? Bende hep evdeyim.Resmen eve hapsettim kendimi.Ailem bu halimden çok şikayetçi ama ne bileyim içimden gelmiyor.Niye böyle oldum bilemiyorumBöyle resmen bekliyorum sanki sihirli bi el gelsinde beni çekip bu durumdan kurtarsın diye.

Nasıl uydurma iş canım? Bende hep evdeyim.Resmen eve hapsettim kendimi.Ailem bu halimden çok şikayetçi ama ne bileyim içimden gelmiyor.Niye böyle oldum bilemiyorumBöyle resmen bekliyorum sanki sihirli bi el gelsinde beni çekip bu durumdan kurtarsın diye.

kadıköye gidiyorum allık alcam johson yağ alcam kahve alcam ölee işte..şuan msnde ve finito yazmış yüksek lisansı bitmiş yani onu görmem koma olmama yettikafamçokkarıştı

merhaba arkadşlar biraz evvel msnde yazdı bana , ikimizin de alldığı , finaline girdiği bir ders vardı , adı mimari , onu ikimiz de geçmişiz onla ilgili :

a...
hayırlı olsun
a...
:D
ben:
ne hayırlı olsun ?
a...
mimari
a...
ben:
hee teşkkür ederim
ben:
senin de hayrlı olsn
a...
saolasın

bu kadar sonra kimse bir şey yazmdı
sizce arkadaşça mı bu yani ne bileyim bana sanki bana yazmak için yer arıyormuş gibi geliyor :(
ooff off
bir de benim notuma da bakmş yani , ne bileyim ilgileniyor yani :(

merhaba arkadşlar biraz evvel msnde yazdı bana , ikimizin de alldığı , finaline girdiği bir ders vardı , adı mimari , onu ikimiz de geçmişiz onla ilgili :

a...
hayırlı olsun
a...
ben:
ne hayırlı olsun ?
a...
mimari
a...
ben:
hee teşkkür ederim
ben:
senin de hayrlı olsn
a...
saolasın

bu kadar sonra kimse bir şey yazmdı
sizce arkadaşça mı bu yani ne bileyim bana sanki bana yazmak için yer arıyormuş gibi geliyor :(
ooff off
bir de benim notuma da bakmş yani , ne bileyim ilgileniyor yani :(

canım gayet açık iştee senle konuşmak için bahane arıyor biraz sabredersen düzelicek herşey sende bu şekilde konuşmaya devam et, inan şu forumda düzeliceğine inandığım kişilerden birisin sıkma canını yerimseniben

bende çıkıyorum düzelmicek şeylerde var bu dünyada bunlardan biri benim, çıkayımda olmayan kafam dağılsııınnn laelaelaelaelae

canım gayet açık iştee senle konuşmak için bahane arıyor biraz sabredersen düzelicek herşey sende bu şekilde konuşmaya devam et, inan şu forumda düzeliceğine inandığım kişilerden birisin sıkma canını yerimseniben

bende çıkıyorum düzelmicek şeylerde var bu dünyada bunlardan biri benim, çıkayımda olmayan kafam dağılsııınnn laelaelaelaelae

inş canım ya kaydirigubbakcemile2

inşallah senin için de hep iyi şeyler olur bundan sonra , hepimiz için tabi ki

Back
X