Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya ben geldim yyazım dedim millet kaçmış..
GULıN SOLUCAN HAYATA ECRıN YENı GELENLERDE TABı NERDESıNıZ
....

cnm ben burdayım
yasak dınlemıorum vala gıttıgı yere kadar gıtsın sıteye gırmeye devam edıorum utanmadan =)

BEBISLERIM BEN AYNI ISTE CALISIORUM.
YARIN SILIWRIYE GIDICEM ARKDASIMIN YAZLIGINA GUNUBIRLIK AMA HAWADA KAPADI :sinifsinif:
DUN GECE YINE AGLAMA KRIZINE GIRDIM OLE KENDI KENDIME.FARK ETTIMKI BEN ONU OZLEDIGIMDEN ZIYADE EMEKLERıMıN KARSILININ BU SEKıLDE OLMASINA UZULUORUM..
KENDIMI ONDAN NFRET ETTIRMEYE CALISTIM FALAN.BASKASILA NISANLADINI DÜSÜNDUM,SORA O YENI KIZI YANI SU ANKI CIKTINI-HALA CIKIOLAR MI BILMIORUM-EWE ALMASINI AILESINE SOKMASINI GETIRDIM AKLIMA.
BÖGGGGGG KUSUCAKTIM.
EN SON ARADIINDA EWI ARADI BENI ARADI YAZMISTIM ONU BILIOSUNUZ.

evet cnm bılıoruz...

sen gıt cnm sılıvrıye kafanı dagıt bı guzel dınlen ve ordyken onunla ılgılı konusmamaya onu dusunmemeye calıs emınım bole yaparsan ıyı gelıcektır

1 gunlune gıdıcem :))ıznım yok cunku.
Yok ya benım halım nolcak bılmıorum.Üffffff
bıde ŞÖle bı karar werdım,bıda ararsa aÇıcam konusucam.

bence grek yk ama sen bılırsın......

bence de hiç gerek yokmuş

aramadım zaten ama haberlerini aldım facebooktan

dediğim kız vardı ya sürekli mesajlaşıyorlar konuşuyorlar dediğim , onun paylaştığı bir videoya yorum yaparken kıza pamuk prenses diye hitap etmiş , bir de msnde nick kısmına "hala beyaz atlı prens olduğunu düşünüyor " yazmış , korktuğum başıma geliyor sanrıım

ama kız yahudi ve single yazıyor profilinde (profili açık oradan bakıyorum ) ama benm salak lale de herşeyine yorum yazmış maşallah , bikinili fotoğrafına da bikini hiç yakışmamış falan yazmş mafoldumben

kızlar bende aptal gibiyim dün hiç koymazken bugun nedense fotoğraflarına bakıp bakıp duruyor halde buluyorum kendımı ama acı çekmek istemiyorum artık kızlar.lütfen artık kapatalım en azından bızım bıldıgımız dedıgımız ınsanlar kapatsın bu konuyu yoksa bende bu topiğe girmeyenlerden bırısı olucam artık gerçek anlamda aklıma getirmek istemezken bazılarını görüyorum boşu boşuna acı çekiyorum...

iim tatlım ya acayip yoğunum... başka birşeye bakayım diye girmiştim... yarın çalışmayacağım için işleri yetiştirmeye çalışıyorum... sen nasılsın ?

ayy evet civcivim sana yorum yapamadım ; hayırlısı olsun... unutmasan da en azından birşeyler için çabalıyorsun demek... zorla da olmaz elbet ama kendine ve birlikte olduğun insana şans vermişsin işte... bak bakalım gidişata... belki de bir bakarsın birden bağlanacaksın ona... :)

Back
X