• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisinden ayrılıp barısanlar var mı..ne kadar sürdü durumun.moral istiyorumm :(((

ozlemsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
126
15
33
İzmir
çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gitti :( hiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..

İnsanlar doğduğundan beri annesiyle ayrilmio 9 ay karninda durup hatta bir gün anne öluyor ozaman bile hayat devam ediyor kul yine gulebiliyor sevgiler

Son düzenleme:
Canım nişanlısından, eşinden ayrılanlar var çoluk çocuğu olup.. Bende ayrıldım """Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi""" şeklinde özetleyebilirim yaşadıklarımı hayat devam ediyor bende kendi kendime yetmeye çalışıyorum atlatamadım ama onunla doğmadık ki onunla ölelim.. Umut etmeyi bırak sil at Allah yazmışsa sana geri gelir.. Yazmamışsa çaresiz imkanı yok gelmez.. Başka uğraşlarla kafanı doldur düşünmemeye çalış ailene yönel sevdiklerine gelir mi diye körü körüne beklemek yalnızca sana zarar.. Atlatman dileğimle..

çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gitti :( hiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..

Canm benmde 5 yillik bir iliskim vardi ve az once bitti. Bizimde surerkli kavgalarmz oluyrdu. Benmde knusmaya ihtiyacm var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X