sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gitti :( hiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..

Aynı şey benim başıma geldi. 3 senelik sevgilimle ayrılmıştık. 3-4 ay ayrı kaldık. Ara sıra birbirimizden haberimiz oluyordu. Dayanamıyorduk sanırım. Şuanda seni çok iyi anlıyorum. Sadece eğer haklıysan Allah'a dualar et.
Ben hep dedim ki lütfen pişman olsun. Ve oldu. Geldi. Yaptıklarını unutmak evet çok zor oldu hala söylüyorum :D
Şuanda beraberiz mutluyuz daha çok akıllanmıştı zaten.
Allah bu zor zamandan en hayırlısıyla çıkarsın.

Son düzenleme:
ben de sen gibiyim taciz etmeden duramıyorum ve en kötüsü de ne kadar kin kusarsam kusayım ne kadar nefret sözcükleri edersem edeyim hırsımı alamıyorum ya. napıcam böyle bir tavsiyen var mı. hıncımı alamıyorum sanki elime verseler boğazına yapışıcam o kadar sinirleniyorum. bir yandan özlüyorum dengem şaştı. özleyince de sinirleniyorum of :37:

Psikolog olan sensin just. Sen bana bir çare göster nolur.:26: Bu gece eşim geliyor. Dün bir şeye kızdım mesela. Rüyamda suratının ortasına yumruk attığımı gördüm ve bunu yapmayı gerçekten çok istiyorum şu an. :2: Bi kere kafasına cam şişe atmıştım :27:

Ben de eşimden 4 aydır ayrıyım oy oyy :31:
kelin ilacı olsa... :1:

Valla ayrılık en hayırlısı bazen. Onu diyorum arkadaşa da olsun diye kendini paralamasın. Çünkü bu ayrılık sebepleri dönüyor dolaşıyor evlilikte de buluyor insanı :31:

Psikolog olan sensin just. Sen bana bir çare göster nolur.:26: Bu gece eşim geliyor. Dün bir şeye kızdım mesela. Rüyamda suratının ortasına yumruk attığımı gördüm ve bunu yapmayı gerçekten çok istiyorum şu an. :2: Bi kere kafasına cam şişe atmıştım :27:

off seninki kolay iş ama ben hırsımı alamıyorum sen istersen alırsın gelince önce bir saydır sonra öp kokla ne bileyim
ben çok sinirliyim şöyle okkalı bi tokat atamadan ayrıldık ona yanıyorum :47:
geliyim istiyosan tokat da yumruk da at dedi kabul etmedim
hep haşlamak istiyorum onu acı çektirmek istiyorum :44:

Valla ayrılık en hayırlısı bazen. Onu diyorum arkadaşa da olsun diye kendini paralamasın. Çünkü bu ayrılık sebepleri dönüyor dolaşıyor evlilikte de buluyor insanı :31:

öyle insan kendine dışarıdan bakma şansı buluyor olayları daha net görebiliyor
ama arkadaşı da anlıyorum :26:

Biz de çok kavga ederdik didişirdik. Bir süre aynı evde yaşama deneyimimiz oldu birbirmizi boğazlıyorduk nerdeyse. Tahammülsüz olan bağıran çağıran hep ben oldum. Heo suçlu ben çıkarım zaten. Çünkü o sinsi sinsi yapacağını yapar. Ben içimde tutamam bağırıp çağırdım mı da olay çıkar. Bunlar halledilemeyecek şeyler değil. Bizim sorunumuz maddiydi ama en çok. Ailesi zor durumdaydı çalışıp para göndermek zorundaydı. Başlangıçta bunu kabullenmedim benim aile hayatı maddi olarak standartların çok üstünde. Şimdi evlendik hem ailesine hem evimize yetebilmek için yurtdışında yaşıyor ve ayrıyız mecburen. Böyle bir evlilik oldu. kabullendim napiyim. Kavga da etmiyoruz artık böylece. O kadar hasretiz ki.:) Ama ayrılmayı becerebilseydik belki diyorum hayatıma başka biri girerdi. Hem aile olarak uygun hem de bu tip sorunlar yaşamayacağım eşimle aynı evde yaşayacağım bir evlilik yapardım. Yani sen de olmuyor diye çok ümitsizliğe kapılma. Vardır bunda da bir hayır de geç.

Ayrıca üniversite yeni bittiyse normal. Bizim ayrılık da okul bittiğinde olmuştu. İstersen karşılıklı buluşup konuşmayı teklif et. İçinizde kalan şeyşeri kavga etmeden bir konuşun bakalım.
konuştuk o hep yanımda olduğunu sevgisinin tamamen bitmediğini ve onu suclamaktan vazgecmem gerektipğini söyledi.. hatta sen beni kaybettin dedi.. ya sarılmama bile izin vermedi kötüleşmek istemiyorum diye o kadar kızgındı ki bana ya düşünsene ben çok kötüyüm diyorum o mesajıma bile kızıyor ben çok mu iyiyim hep bencillsin diyor.. en son patladı ilk kesz beni sevmıyorsun diyorsun ya hayatta en sevdiğim insan sensin yeter artık maffettin beni dedi.. insan ayrılığn acısını onu suclamadan nefretini kusmadan atamıyormus siz kızlar hep böylesiniz anlayamıyorum nefret etmeye calısıyorsun benden diyor.. dogruydu... belki ilerde dogruyu görecegiz.. anlaşmazlıkların birgün bitecegini söylüyor herkes sizinde öyle olmuş.. insan sevince .. gerçekten bitmz ki ilişki.. onu anlamak çok zor ne kadr da farklıyız ben senn gib,ym pat diye söylerim herseyı bir sabretmek içine atmak diye brşey düşünmedim.. öyle olan kazanıyor olan bana oldu... hep yakındaydık smdi memleketimizdeyiz.. hep belki barısırsak bir de böyle daha mutlu oluruz belki diyorum her saniye görüşen bir cift ne kadr mutlu olabilirdi ki zaten bazen boyle dıyorum..

çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gitti :( hiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..

Kendimi senin yerine koyarak yazıyorum evet zor ama bak ne olursun lütfen asla yazma arama mesaj atma senin mesaj atmana ve aramana alışık olduğu için aslında o artık egosunu tatmin ediyor. Ama sen onunla irtibatı kesince lan noluyo bu kıza?! Diyicek çünkü bu bir kuraldır kaçarsan kovalanırsın gurur yap hıncını sinirini başka türlü başka şeylerle al ama ne olursun irtibatını kes bak görürsün isterse 3 yıl geçsin aradan seni merak edip mutlaka birşeyler yapar çünkü o kadar zaman geçirmişsiniz ama lütfen kendine gurur yap bak deneyimli olduğum için biliyorum çünkü her zaman "umursamayan özlenir"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendimi senin yerine koyarak yazıyorum evet zor ama bak ne olursun lütfen asla yazma arama mesaj atma senin mesaj atmana ve aramana alışık olduğu için aslında o artık egosunu tatmin ediyor. Ama sen onunla irtibatı kesince lan noluyo bu kıza?! Diyicek çünkü bu bir kuraldır kaçarsan kovalanırsın gurur yap hıncını sinirini başka türlü başka şeylerle al ama ne olursun irtibatını kes bak görürsün isterse 3 yıl geçsin aradan seni merak edip mutlaka birşeyler yapar çünkü o kadar zaman geçirmişsiniz ama lütfen kendine gurur yap bak deneyimli olduğum için biliyorum çünkü her zaman "umursamayan özlenir"

Bu arada vakit geçmiyor sürekli onu düşünüyorum dersen zaten yaklaşık olarak kalp kırıklığının hafifleme süreci 7-8 ay arasındaymış her saniye aklının onda olması çok normal ama dediğim gibi ilgini asla hissettirme. Arkadaşlarınla çok vakit geçirmeye çalış umarım yardımcı olabilmişimdir kendine iyi bak:)

ben de sen gibiyim taciz etmeden duramıyorum ve en kötüsü de ne kadar kin kusarsam kusayım ne kadar nefret sözcükleri edersem edeyim hırsımı alamıyorum ya. napıcam böyle bir tavsiyen var mı. hıncımı alamıyorum sanki elime verseler boğazına yapışıcam o kadar sinirleniyorum. bir yandan özlüyorum dengem şaştı. özleyince de sinirleniyorum of :37:

teşekkür ederim.. ama onu hayatımdan çıkarak istemiyorum.. hani bir insan çok severken bir anda sorun yokken terk edilir ya oyle olsa nefretimle birlikte belkide hiç istemem... ben kaybettim onu o kadar mukkemmel di ki saygısını sevgisini.. bizde ünide başladık üni bitti hersey bitti ailesiyle hala görüşürüm.. ben sonen ateş bir daha yanmaz demiştim.. o da sunu unutma hersey bir kıvılcımla baslar demişti.. belki de bensizliği hiç tadmadı şu an tatlı geliyor belki ayrılık, yalnızlık,huzur veriyor ama ya sonra ....... aşk varsa bitmez ki biter mi :( bitiyorsa zaten bir taraf gercekten sevmiyordur..değil mi (ne kadar da telaşlıyım ama insan şok oluyor kımseye kolay kolay anlatamıyorum tekrar tekrar acı cekmek.. o anı yasamak )

Yaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm tıpatıp aynı durumdayız hani bu kadar olur :( Bi an benim konum mu acaba diye düşündüm :( Ben de hep aradım peşinden koştum ve iyice uzaklaştırdım kendimden.. Bizi de kavgalar, kıskançlıklar bitirdi... 4 yıl bitecekti bu hafta :( :50: bi kere görüştük sadece onda da arkadaş gibi :( hala inanamıyorum bittiğine ben de. tutup elimden anneannesine kadar götürüp tanıştırmıştı. evlilik için ev bakıyordu :( Şimdi eminim benden ne kadar soğuduğuna :( ne zaman geri gelecek ne olacak bilmiyorum evde ağlıyorum hep annem üzülüyor halime ama elden ne gelir.

Ayrıca ünlü bi ilişki uzmanından grupta ishil diye bi arkadaşımız danışmanlık almış. Kadın kesinlikle arama sorma, arasa tatlı tatlı konuş falan demiş. hatta on gün aramasa bile arama demiş. uygulamaya çalışıyorum ama nafile hep fire veriiyorum. yok mu bi çare :43:

( NOT: bazı arkadaşlar yaa sallayın nasıl gurursuz olabiliyorsunuz falan diyorsunuz ama olmuyor işte. Eğer karşındaki adam saygıyı sevgiyi hak etmeyecek bi adamsa evet bu dediğiniz doğru :44: tecrübeli arkadaşlar bi el atın bize :26: )

Yaaaaaaaaaaaaa inanmıyorummm tıpatıp aynı durumdayız hani bu kadar olur :( Bi an benim konum mu acaba diye düşündüm :( Ben de hep aradım peşinden koştum ve iyice uzaklaştırdım kendimden.. Bizi de kavgalar, kıskançlıklar bitirdi... 4 yıl bitecekti bu hafta :( :50: bi kere görüştük sadece onda da arkadaş gibi :( hala inanamıyorum bittiğine ben de. tutup elimden anneannesine kadar götürüp tanıştırmıştı. evlilik için ev bakıyordu :( Şimdi eminim benden ne kadar soğuduğuna :( ne zaman geri gelecek ne olacak bilmiyorum evde ağlıyorum hep annem üzülüyor halime ama elden ne gelir.

Ayrıca ünlü bi ilişki uzmanından grupta ishil diye bi arkadaşımız danışmanlık almış. Kadın kesinlikle arama sorma, arasa tatlı tatlı konuş falan demiş. hatta on gün aramasa bile arama demiş. uygulamaya çalışıyorum ama nafile hep fire veriiyorum. yok mu bi çare :43:

( NOT: bazı arkadaşlar yaa sallayın nasıl gurursuz olabiliyorsunuz falan diyorsunuz ama olmuyor işte. Eğer karşındaki adam saygıyı sevgiyi hak etmeyecek bi adamsa evet bu dediğiniz doğru :44: tecrübeli arkadaşlar bi el atın bize :26: )

benimki zaten sevgiyi saygıyı hak etmeyecek bir adam :ssz:
ama ben hıncımı alamıyorum seninki farklı sen sevgiden dayanamıyorsun ben öfkeden :47:

Aynı şey benim başıma geldi. 3 senelik sevgilimle ayrılmıştık. 3-4 ay ayrı kaldık. Ara sıra birbirimizden haberimiz oluyordu. Dayanamıyorduk sanırım. Şuanda seni çok iyi anlıyorum. Sadece eğer haklıysan Allah'a dualar et.
Ben hep dedim ki lütfen pişman olsun. Ve oldu. Geldi. Yaptıklarını unutmak evet çok zor oldu hala söylüyorum :D
Şuanda beraberiz mutluyuz daha çok akıllanmıştı zaten.
Allah bu zor zamandan en hayırlısıyla çıkarsın.

mutlu oldum senin adına demekki sevdikten snra olmayacak birşey yok..

benimki zaten sevgiyi saygıyı hak etmeyecek bir adam :ssz:
ama ben hıncımı alamıyorum seninki farklı sen sevgiden dayanamıyorsun ben öfkeden :47:

Canım senin yorumlarını çok beğeniyorum takipteyim :) O zaman sana bi öneri eve kum torbası alıp o şahsın fotoğrafını yapıştır ve içinden geldiği gibi saldır :D Ayy ben de kendime bi hat alıp, adını da sevdiğimin adını yazıp deli gibi mesaj atıp arasam mıı :D hem zaman geçer hem o da kendi başına kalır belki yokluğumu hisseder :37:

Bu arada konu sahibesi arkadaşım bak yalnız değilsin hepimizde var bi sıkıntı.

off seninki kolay iş ama ben hırsımı alamıyorum sen istersen alırsın gelince önce bir saydır sonra öp kokla ne bileyim
ben çok sinirliyim şöyle okkalı bi tokat atamadan ayrıldık ona yanıyorum :47:
geliyim istiyosan tokat da yumruk da at dedi kabul etmedim
hep haşlamak istiyorum onu acı çektirmek istiyorum :44:

Ataydın ya yumrugunu justcım. Ben ayrıldığım bi sevgilimin kafasından aşağı 5 tane yumurta sarısı dokmuştum lisedeyken. :)

evet hasklısın... facebook kullanmazdım okul için açtım.. onu bile kapattım onu silemiyorum ama görmesin beni hiç biryerde görmesin istiyorum bazen normal hayatına devam edersen daha iyi olur hersey.. ama yok olmak gitmek istiyorum onun icin degil kendim için yatagımda uyuyarak bos bos bakarak kitap ojuyarak film izleyerek kimsesiz olarak atlatmak istiyorum.. madem ayrıldık ayrılık deginde zaten bu degilmidir bu nasıl atlatılır reel de kız arkdslarımla bile görüsesim yok hemen bir sevseydi gitmezdi vs.. sacma sapan sorular cevaplar açıklama yapmak bile acı veiyor sormasınlar merak etmesinler diye söyleniyorum içimden en hakıki dostuma bile anlatttığım çok azdır.. cunku yasamadan kımse bılmez ki adamın hayatında bu kadr süre ilişkisi yaşanmışlıgı olmamış ki klasik avutucu sözler... yeni birini bulalım belki kaderın baskası tipi konusmalardan da baydım artık.. gelen gelir ne yapalım kaçan kovalanır tabi dogru.. ona karsı her sabah kalktgmda kötü anılarımızı hatırlayarak kalkıyorum ki gene yelkenleri indirmym..

Biz 6 yılda toplam 3 defa ayrıldık en azı 2 ay sürdü. En fazlası 6 ay 2 defa o pişman olup aradı birkere de ben 2 ay dan onsuzluktan bunaldim onun yasadigi şehre gittim habersiz. Mesaj attım otogardayim gelirsen barisalim gelmezsen haber ver bana geri gideyim dedim. Hiç bişey yazmadı 15 dk sonra yanıma geldi ben ağzıma geleni söyledim. Hemde hickirarak agladim.Beni sensiz bıraktın yolumu bulamadım yollarimin hepsi sana çıktı. Etrafımdaki insanlar beni bunalttı kendimi otobüste buldum dedim. Oda sarıldı bana. Öyle barıştık ve sozlen meye karar verdik. 1 hafta sonrada evleniyoruz :-) sen seviyorsan ara konuş git yanına ama eğer yapısı bu değilse sessiz kal bir sure.

Ataydın ya yumrugunu justcım. Ben ayrıldığım bi sevgilimin kafasından aşağı 5 tane yumurta sarısı dokmuştum lisedeyken. :)

yav ayrılırken burnum havada davranıyorum sonra böyle sırtımdan vuruyor gururum :60:

Canım senin yorumlarını çok beğeniyorum takipteyim :) O zaman sana bi öneri eve kum torbası alıp o şahsın fotoğrafını yapıştır ve içinden geldiği gibi saldır :D Ayy ben de kendime bi hat alıp, adını da sevdiğimin adını yazıp deli gibi mesaj atıp arasam mıı :D hem zaman geçer hem o da kendi başına kalır belki yokluğumu hisseder :37:

Bu arada konu sahibesi arkadaşım bak yalnız değilsin hepimizde var bi sıkıntı.

teşekkür ederim canım

ahaha bana at sen ben sevgilin gibi cevap vereyim sen de kocam gibi cevap ver :60:

te allam iyice manyadık :27:

Ben bir sene ayri kalip barisip cok mutlu olanini gordum:)

Bence hatan adami bunaltman bi'biraksan adam ayrildiginizi anlayacak dank edecek zaten:/

çağırayım mı atayım mı yumruğu ama sonra başka şeylere döner diye korkuyorum of neyse işgal etmeyeyim arkadaşın konusunu :30:

yav ayrılırken burnum havada davranıyorum sonra böyle sırtımdan vuruyor gururum :60:

teşekkür ederim canım

ahaha bana at sen ben sevgilin gibi cevap vereyim sen de kocam gibi cevap ver :60:

te allam iyice manyadık :27:

işte bu süper fikirrr :) Allah'ımm ne hallere düştük şurada birimiz psikolog birimiz öğretmen :26: Ayrıca size bi tavsiye kızlar ikizler burcu erkeğinden uzak durun :20:

Back
X