sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz ve bizde hiç ayrılmadık ama okuyunca kendimi senin yerine koydum ve sanki ben ayrılmışım gibi derinden hissettim acısını arkadaşım. Bir fikir veremicem ama Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda barışırsınız. Kavga edince bile insan boşluğa düşerken onca sene sonrasında ayrılmayı düşünemiyorum bile :(

ben de sen gibiyim taciz etmeden duramıyorum ve en kötüsü de ne kadar kin kusarsam kusayım ne kadar nefret sözcükleri edersem edeyim hırsımı alamıyorum ya. napıcam böyle bir tavsiyen var mı. hıncımı alamıyorum sanki elime verseler boğazına yapışıcam o kadar sinirleniyorum. bir yandan özlüyorum dengem şaştı. özleyince de sinirleniyorum of :37:

Benimde aynı sizinki gibiydi...Sviyomu sevmiyo mu anlayamıyodum.Bi ilgisiz tavırlar bi değişik hareketler soğuk soğuk davranmalar falan...
Neden bi insan sevdiğini bu kadar üzer bu kadar soğuk olmak zorundadır? bunu hiç anlamıyorum bende.Çok saçma yani.. aşk bir ömre bedel birşey bunun insanın bilmesi lazım ya.Sonunda kaybetmekte var çünkü karşı tarafı bunu göze alıyolar demekki bunlar anlamıyorum hiç!
Sizin ki kolay değil 5 yıl dan bahsediyosunuz.Size karşı soğuksa düzelmesini söyleyin yani bunu istemeyerek yapıyosa yani..Birde taraflar birbirini çok yorular herşeye karışmalar kısıtlamalar yada sık görüşmeler falan hep yıpratıyo ilişkiyi malesef...
Bi süre ara verin dicemde zaten vermişsiniz...Bence çok ara vermekte iyi değildir...Ama bende bu konuda çok müzdaripim fazla bi düşüncem yok:50:

Bir buçuk yıllık ilişkim üç ay önce bitti bekledim geri dönmedi malesef biliyorum artık dönmeyecek o kendi hayatında mutlu biz de sürekli kavga ederdik onun sevgisi hızlı başladı çabuk bitti benimse bitmedi gidene dur diyemiyor insan kendine sürekli meşgale bul bedenini kafanı yor ve hiç mesaj atma böyle yaptıkça onun egosunu yükselmekten başka bir ışe yaramiyor malesef geçecek sadece zaman ;)

zaman herseyın ilacı ... giden gelir her zaman tabi sevıyorsa.. böyle avunuyorum bbende..

Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz ve bizde hiç ayrılmadık ama okuyunca kendimi senin yerine koydum ve sanki ben ayrılmışım gibi derinden hissettim acısını arkadaşım. Bir fikir veremicem ama Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda barışırsınız. Kavga edince bile insan boşluğa düşerken onca sene sonrasında ayrılmayı düşünemiyorum bile :(

berbat bir durum.. hiç aklına gelmez hep yanında alışmışsın.. olmaz diye birşey yok.. nefes alamıyor insan ama yaşıyorsun ...

Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz ve bizde hiç ayrılmadık ama okuyunca kendimi senin yerine koydum ve sanki ben ayrılmışım gibi derinden hissettim acısını arkadaşım. Bir fikir veremicem ama Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda barışırsınız. Kavga edince bile insan boşluğa düşerken onca sene sonrasında ayrılmayı düşünemiyorum bile :([/QUOT

gün gene doguyor gene yasıyorsun sonucta.. çıkmıyor aklınbdan unutmuyorsun ama ağlayamıyorum bile olmuyor

Ben bir sene ayri kalip barisip cok mutlu olanini gordum:)

Bence hatan adami bunaltman bi'biraksan adam ayrildiginizi anlayacak dank edecek zaten:/

evet dogru.. çok bunaldı hiç bir tahammulu kalmaıstı zaten ayrılmadn öncede farkedıyordum... o hikayeleri okuyorum sanki hiç onu göremiyecekmişim birdaha gibi geliyor..

Bnm arkdsim 5 senelik iliskisinde bi 1 sene ayri kalip baristilar ve nisanlandilar sorunlarini cozemeyip sunger cektikleri icin ayni sorun gene cikti ve ayrildilar sorununuzu halledemezseniz barissaniz bile sorun gun yuzune cikinca ayrilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski konularimdada bahsetmistim bizde kavga ediyorduk surekli ben cok hassas kirilgan o olabildigine sogukkanli rahat hep tartismalar buyuzden baska hicbir sorun yoktu . Ama her kavgada bana bitti diyordu ve ben hep mesaj ustune mesaj atip saydiriyordum :) en son kavgamizda bana yine bitti dedi bu sefer bende tamam saygi duyarim dedim .Tabi boyle diyorum ama icim icimi yiyiyor .tuttum kendimi hic aramadim mesaj atmadim tam 10 gun asla ama asla yapamayacagim birseydi .sonra kpss sinavi vardi sadece sinavdan birgun sonra sinavin nasil gecti dun unuttum sormayi diye mesaj attim .unutmamin mumkun olmadigini ve heran soracagimi tahmin ettigi icin sirf ogun gondermedim.okadar sicak bir cevap yazdiki ama ben kendimi tuttum ve him hayirlisi olsun kendine iyi bak diye kestirip attim. Aradan 4 gun gecti ve mesaj atti aksam bulusabilirmiyiz diye .bikac saat sonra olabilir dedim.aksam yemege gittik hic olmadigi kadar ilgili ve kibardi .hicbisiy konusmadik arkadas gibi gezdik dolastik ama ayriligin bana yaradigi imajini verdim. iki gun sonra tekrar gorusmek istedi bu sefer ufak ufak konusmaya basladik ikimizle alakali bende hic olmadigim kadar sakin ılımlı davraniyorum.guzel guzel konustuk sonra sarildi bana bu sefer aramadin sormadinya gercekten bitti sandim dedi . Bende cok kararliydim aramasan asla aramayacktim falan dedim :) suan cok iyiz eskisi kadar cok ustune dusmuyorum heran gidebilirmisim imaji yaratiyorum.bende onun gibi rahatim mesaj atarsa ararsa cevap veriyorum.merak uyandiriyor uzerime dusuyor .basindan ypmak lazimmis ama neresinden donersek kar :) Allah hepimizin hakinda hayirlisini versin...insallah bidaha ayrildik diye baslik acmam :)

Biz eşimle ayrıldığımızda hep msjlaşırdık nasıl ayrılmaksa bir sefer hiç iletişim kurmadan 10gün dayanabildik sizin 2 ay olmuş bu çok uzun bir zaman :30:

Bnm arkdsim 5 senelik iliskisinde bi 1 sene ayri kalip baristilar ve nisanlandilar sorunlarini cozemeyip sunger cektikleri icin ayni sorun gene cikti ve ayrildilar sorununuzu halledemezseniz barissaniz bile sorun gun yuzune cikinca ayrilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet ... elle tutulur bir sorun yoktu ama uyuşmuyorduk işte en ufacık örnek o gezmeyı çok yorulmyı sevmez ben evde durmym hep birşeylerle ugrasym diyen biriyim.. belki de cok sıkılgandım bazen diyorum ben mi anormaldım o gercekten cok fedakarlık yaptı.. o yuzden kaybettin sen beni diyebildi... ne diyim ki Allah daha büyük dert vermesin insanoğlu böyle alışıyor seviyor unutamıyor .. yani duygular çok farklı her an değişebiliyor arkdsnn sorunu neydi..ciddi bir sorunmu vardı aralarında.. bizimki anlasamamazlıkdı..

Biz eşimle ayrıldığımızda hep msjlaşırdık nasıl ayrılmaksa bir sefer hiç iletişim kurmadan 10gün dayanabildik sizin 2 ay olmuş bu çok uzun bir zaman :30:

2 aydır iletişimdeydik yani ben gene normal konusurken bibokluk yapıp onu suclama baslardım..gene boka sarardı hersey en sn belki hiç konusmasaydık barısmıs olacaktık bile dedi.. diyorum ya su an 2 hafta anca hiç konusmadgmz oldu..

Bir buçuk yıllık ilişkim üç ay önce bitti bekledim geri dönmedi malesef biliyorum artık dönmeyecek o kendi hayatında mutlu biz de sürekli kavga ederdik onun sevgisi hızlı başladı çabuk bitti benimse bitmedi gidene dur diyemiyor insan kendine sürekli meşgale bul bedenini kafanı yor ve hiç mesaj atma böyle yaptıkça onun egosunu yükselmekten başka bir ışe yaramiyor malesef geçecek sadece zaman ;)

1.5 yıllık ilişki bi bittiyle biter mi :( sevgilinizin burcu neydi

2 ay ayrı kaldık ayrılmıştık..

Barıştıkk...

Amaa 10 gün önce tekrar ayrıldık, ben ayrıldım..

Bu sefer gerçekten bittii:43::43::43::43::43:

Bende böyle bir konu açmayı düşünüyodum tam üstüne gelmiş. Bende 1 aydır ayrıyım ve çok özledim. Siz en azından ayrıldıktan sonra 2 ay görüşmüşsünüz benimki mesajlarıma bile cevap vermedi ve bitti içim yanıyo

Eski konularimdada bahsetmistim bizde kavga ediyorduk surekli ben cok hassas kirilgan o olabildigine sogukkanli rahat hep tartismalar buyuzden baska hicbir sorun yoktu . Ama her kavgada bana bitti diyordu ve ben hep mesaj ustune mesaj atip saydiriyordum :) en son kavgamizda bana yine bitti dedi bu sefer bende tamam saygi duyarim dedim .Tabi boyle diyorum ama icim icimi yiyiyor .tuttum kendimi hic aramadim mesaj atmadim tam 10 gun asla ama asla yapamayacagim birseydi .sonra kpss sinavi vardi sadece sinavdan birgun sonra sinavin nasil gecti dun unuttum sormayi diye mesaj attim .unutmamin mumkun olmadigini ve heran soracagimi tahmin ettigi icin sirf ogun gondermedim.okadar sicak bir cevap yazdiki ama ben kendimi tuttum ve him hayirlisi olsun kendine iyi bak diye kestirip attim. Aradan 4 gun gecti ve mesaj atti aksam bulusabilirmiyiz diye .bikac saat sonra olabilir dedim.aksam yemege gittik hic olmadigi kadar ilgili ve kibardi .hicbisiy konusmadik arkadas gibi gezdik dolastik ama ayriligin bana yaradigi imajini verdim. iki gun sonra tekrar gorusmek istedi bu sefer ufak ufak konusmaya basladik ikimizle alakali bende hic olmadigim kadar sakin ılımlı davraniyorum.guzel guzel konustuk sonra sarildi bana bu sefer aramadin sormadinya gercekten bitti sandim dedi . Bende cok kararliydim aramasan asla aramayacktim falan dedim :) suan cok iyiz eskisi kadar cok ustune dusmuyorum heran gidebilirmisim imaji yaratiyorum.bende onun gibi rahatim mesaj atarsa ararsa cevap veriyorum.merak uyandiriyor uzerime dusuyor .basindan ypmak lazimmis ama neresinden donersek kar :) Allah hepimizin hakinda hayirlisini versin...insallah bidaha ayrildik diye baslik acmam :)
keşke senin gbi yapsaydım bende .... ahh ahhhh smdi 2 hafta yanı işe 10 gundur aramıyorum... devam ettireblrsm iyi olcak... basından yapsaydım belki barısmıs olcaktık :(:(:( asla çok dusmeyecksın ustune.. bu boyle ne yapalımm... bana nasıl ayrıyken aramadın ne yaptn dusunmdn mı vsç.. belki hiç aramasaydı arıcakmydn tamamen bitirckmydın.. bunları anlatmnı ısterım

Bende böyle bir konu açmayı düşünüyodum tam üstüne gelmiş. Bende 1 aydır ayrıyım ve çok özledim. Siz en azından ayrıldıktan sonra 2 ay görüşmüşsünüz benimki mesajlarıma bile cevap vermedi ve bitti içim yanıyo
2 ay görüştük de agzna sıctm ayrılmasaydı daha iyiydi yani... en son msjlarına cvp vrmycgm yapma böyle dedi gene verıyor ama vermesse siktirip gidicem belki bunu bılıyor ahh nasıl bi pskopatlık bu ... insanın içi yanıyor.. ama ben sadece ondan duysaydm istmyrm dedgnı yada hiç knsmsydı kaybolsaydı nfrt edıp hiç düşnmıcktm insan oyle daha da soguyor.. inan seni anlayabılıyorum zaman dıyorlar bana da ne yapıcaz baska arkadasım.. neden cevap vermıyor ayrı olmanız cvp vermemesini gerektirmez ama..

Back
X