• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

aynen dogru söyluyorsun. hersey kafada bitiyor canım.. sanırım yalnız kaldıkça daha iyi anlıyor insan herseyı dinlendikçe..

aynen öyle ama insani yiyip bitirinde, o Kadar güven verdikten sonra, o kdar sevdigine inandirtiktan sonra nasil da arkasina bakmada, Kacar gibi gidiyor..

nasil bu Kadar kolay vazgecti.. hic mi umrunda degilm.. falanlar filanlar.. iste bu sorularin cevabini ben hala alamadim.. anlam veremiyorum sadece

aynen öyle ama insani yiyip bitirinde, o Kadar güven verdikten sonra, o kdar sevdigine inandirtiktan sonra nasil da arkasina bakmada, Kacar gibi gidiyor..

nasil bu Kadar kolay vazgecti.. hic mi umrunda degilm.. falanlar filanlar.. iste bu sorularin cevabini ben hala alamadim.. anlam veremiyorum sadece

evet insan buna katlanamadıgı için çıldırıyor ya zaten... hep Nasıl olur nasıl olur sorusu...

ama nedense umursamayanlar daha degerli oluyor.. bunuda anlamiyorum..

cogu seye anlam veremiyorum, o yüzden salladim .. bazen kafam cok agriyor sirf bu neden niyelerden dolayi..

arayip sormak istiyorum, nasil bu hale geldik diye sonra bosver diyorum..

ya yine acmayacak, yine ulasamayacagim, sinir oldugumla kalacagim.. bosver.. o nasil bosverdi.. sende yap..

ama nedense umursamayanlar daha degerli oluyor.. bunuda anlamiyorum..

cogu seye anlam veremiyorum, o yüzden salladim .. bazen kafam cok agriyor sirf bu neden niyelerden dolayi..

arayip sormak istiyorum, nasil bu hale geldik diye sonra bosver diyorum..

ya yine acmayacak, yine ulasamayacagim, sinir oldugumla kalacagim.. bosver.. o nasil bosverdi.. sende yap..

aynen öyle.. o nasıl ayakta durabılıyor hayatına devam edebılıyorsa bende yaparım diyince ve o almadan da yasıyordum onceden hayatım nasıldı sankı, bana çok deger verdgı hiç bırakmadgı sımsıkı sarıldıgı kızdım ben smdi bu durumda olamam diyerek avutuyorum hep bunları herkes yasıyor.. ölmüyorsun sonucta napalım...

ben birde evliyim bu kisiyle, ailemi, sülalemi ezdim onun icin.. bu hale gelmemizin tek sorumlusu o degil, benimde payim büyük ama böyle bitmesini istemedim..

bana o Kadar Sevgi, sefkat, güven Verdi ki, öyle simski elimden tutmustu ki.. hep yanimadydi, o gözleri nasil bakardi bana.. ayni yataga uzandigimizda simski sarilirdi bana.. gögsünde huzur bulurdum.. sonra takmamalar, ses yükselmler, gözü disari kaymalar..

en sonunda ülke degistirdi biliyo musun..

benim son ana Kadar umudum vardi.. biliyodum bu isin sonu yok, böyle devam etmez.. kirik dökük ama yinede umudum vardi.. ama tüm ipleri kopardi.. ülke degistirdi.. düsünebiliyomusun.. sirf benden kurtulmak icin ülkeden kacti Adam..

benim özgüven bodrum katlarinda gezdi kac gün..

ben birde evliyim bu kisiyle, ailemi, sülalemi ezdim onun icin.. bu hale gelmemizin tek sorumlusu o degil, benimde payim büyük ama böyle bitmesini istemedim..

bana o Kadar Sevgi, sefkat, güven Verdi ki, öyle simski elimden tutmustu ki.. hep yanimadydi, o gözleri nasil bakardi bana.. ayni yataga uzandigimizda simski sarilirdi bana.. gögsünde huzur bulurdum.. sonra takmamalar, ses yükselmler, gözü disari kaymalar..

en sonunda ülke degistirdi biliyo musun..

benim son ana Kadar umudum vardi.. biliyodum bu isin sonu yok, böyle devam etmez.. kirik dökük ama yinede umudum vardi.. ama tüm ipleri kopardi.. ülke degistirdi.. düsünebiliyomusun.. sirf benden kurtulmak icin ülkeden kacti Adam..

benim özgüven bodrum katlarinda gezdi kac gün..

nasıl bu kadar kaçar ulke degıstrr.. senı uzmemek ıcın irtibatı kesmıs olabılır ve ulke degstrmesnn sebebı de sen degılsındır bence anlayamadım gercekten uzucu insanoğlu gercekten bir anda degişiyor ama gidditiği gibi gelir... boşandınız mı

nasıl bu kadar kaçar ulke degıstrr.. senı uzmemek ıcın irtibatı kesmıs olabılır ve ulke degstrmesnn sebebı de sen degılsındır bence anlayamadım gercekten uzucu insanoğlu gercekten bir anda degişiyor ama gidditiği gibi gelir... boşandınız mı

giden geri gelmez.. kafasina koymus gitmeyi o.. biz zaten Yurt disinda yasiyoruz.. türkiyede degiliz.. kendisi macardi, memlketine Döndü.. orda evleri fln var.. annesiyle Yasar gider mutlu mesut.. inekleri, hayvanlari var.. zaten dogayi seven biri.. aciklama fln yapmadi.. sadece yoluma bakmak istiyorum artik dedi ve bir kac gün sonra macarda oldugunu söyledi.. annesiyle konustum, annesi üzülmeyin artik ikinizde, yapamiyorsunuz dedi .. ok dedim..

henüz degil.. olaylar daha cok sicak.. ama bosanicaz... 3 gün önce whatsappdan yazmis, ne Zaman gelecegimi bilmiyorum ama gelince konusalim bitirelim, ben haber ederim diye..

birsey yazmadim bende.. hatta telefonum kapali 3gündür..

giden geri gelmez.. kafasina koymus gitmeyi o.. biz zaten Yurt disinda yasiyoruz.. türkiyede degiliz.. kendisi macardi, memlketine Döndü.. orda evleri fln var.. annesiyle Yasar gider mutlu mesut.. inekleri, hayvanlari var.. zaten dogayi seven biri.. aciklama fln yapmadi.. sadece yoluma bakmak istiyorum artik dedi ve bir kac gün sonra macarda oldugunu söyledi.. annesiyle konustum, annesi üzülmeyin artik ikinizde, yapamiyorsunuz dedi .. ok dedim..

henüz degil.. olaylar daha cok sicak.. ama bosanicaz... 3 gün önce whatsappdan yazmis, ne Zaman gelecegimi bilmiyorum ama gelince konusalim bitirelim, ben haber ederim diye..

birsey yazmadim bende.. hatta telefonum kapali 3gündür..

çok üzüldüm kötü bir durum evliliğinizn bozulma sebebini bilmeden bişey diyemiyorum ki..yanlış anlama gerçekten bu kadar kaçıyorsa artık sevmediği için sanırım.. yani seni seviyormu hala yoksa aranızda gecenler yuzunden inat mı.. evlilik bu ha diyince bitmemeli :/

nasıl 1 sene dayanabildiniz.. onu sosyal paylasım sitesınde dahı görmuyormuydun.. ne bileyim kopmak çok zor..bn facede bile silemedgm için görmye dayanamıyorum sanırım birilerile arkds oldgnda bile bir tuhaf oluyorum hiç birşey kullanmıyorum belli bir süre bunu atlatmam gerek.. 1 sene nasıl sabrettin hiç adım atmadın mı neeler yasadın :(

tüm sosyal ağlardan engellemişti beni takip edebileceğim bir yer yoktu bana çok sinirli idi 1 sene sinirinin geçmesini bekledim. iyiki daha önce aramadın yoksa asla geri dönmezdim dedi. dayanmak gerçekten çok zor oldu bir senede 25 kilo verdim ( tabi sonra 4 sene içinde hepsini geri aldım:52:) önüme gelen tüm herkese onu anlatırken buluyordum kendimi. hiç unutmam bir keresinde hastaneye gitmiştim sıra beklerken yanımda yaşlı bir amca oturuyordun ben ağlaya ağlaya ona bile anlatmıştım adamcağız nasıl üzülmüştü bana :)))) aynı ilde oturuyoruz o sene başka bir yerde okumaya gitmiştim o sene hiç eve gitmedim gidemedim bulunduğum yere hep ailem geldi ziyarete. barıştıımız gün gitmiştim:52:

keşke senin gbi yapsaydım bende .... ahh ahhhh smdi 2 hafta yanı işe 10 gundur aramıyorum... devam ettireblrsm iyi olcak... basından yapsaydım belki barısmıs olcaktık :(:(:( asla çok dusmeyecksın ustune.. bu boyle ne yapalımm... bana nasıl ayrıyken aramadın ne yaptn dusunmdn mı vsç.. belki hiç aramasaydı arıcakmydn tamamen bitirckmydın.. bunları anlatmnı ısterım

Ahhhh ne ahkam kesmisim bide akil vermisim sana bunlari yazali daha kac gun olmus ..maaleseff bizim o sonu gelmeyen kavgalarimizdan birini daha yasadik..kiskancliklarim laflarim saydirmalarim bunaldi sogudu ..yine ayrilalim diyince bende kendimi ezdirmedim ve sen kovmadin ben istifa ediyorum dedim resmen :))) coktan hak etmisti ..detaylar konumda var uzatmayayim. Cook ozluyorum sabah uyaninca okuz oturuyor kalbime telefona bakiyorum gunaydin mesajim gelmemis ancak ozaman anliyorum ayrildigimizi ..ama asla aslaaa aramicam mesaj atmicam oda yasasin ayrilik acisini .bana eve gidipte mesaj atma dedi uyuz .belki hiccc aramayacak ama benimde aramayisima sasiracak .Nasipse zaten duzelir nasip degilse ne yapsak bos bir hafta oldu sessizlige burundum facebookta falan hic birsey yapmiyorum zaten sildim..merak etsin bakalim nasilmis.

Son düzenleme:
Ahhhh ne ahkam kesmisim bide akil vermisim sana bunlari yazali daha kac gun olmus ..maaleseff bizim o sonu gelmeyen kavgalarimizdan birini daha yasadik..kiskancliklarim laflarim saydirmalarim bunaldi sogudu ..yine ayrilalim diyince bende kendimi ezdirmedim ve sen kovmadin ben istifa ediyorum dedim resmen :))) coktan hak etmisti ..detaylar konumda var uzatmayayim. Cook ozluyorum sabah uyaninca okuz oturuyor kalbime telefona bakiyorum gunaydin mesajim gelmemis ancak ozaman anliyorum ayrildigimizi ..ama asla aslaaa aramicam mesaj atmicam oda yasasin ayrilik acisini .bana eve gidipte mesaj atma dedi uyuz .belki hiccc aramayacak ama benimde aramayisima sasiracak .Nasipse zaten duzelir nasip degilse ne yapsak bos bir hafta oldu sessizlige burundum facebookta falan hic birsey yapmiyorum zaten sildim..merak etsin bakalim nasilmis.

çok berbatım buraya yazmaktan başka çarem kalmadı.. 5 yıldır bir ilişkimiz vardı 2 ay önce bitti ilk defa ayrıldık. 2 ayda anca 1 hafta mesaj atmadan durabıldm . nefretmı kustum bagırdm çağırdm rahat bırakmadım anca 2 haftadır hiç bir şekilde iletişim kurmadım bu çok zor. onun kadar soguk kanlı olamıyorum. hep yanımdaydı herşeyimde benleydi kavgalarımız bitirdi bizi hem çok sevip hem anlaşamayanlardanız yani biliyorum hemen olmuyorsa olmaz anlaşamıyorsan bekleme düzelmez diyecekler var yalnız bir hiç mi hiç ayrılmamıştık ve onsuz olmayı hiç düşünmemiştim. gitmez sandım gitti :( hiç bir şeye inancım yok ne yapacgmı bilmiyorum seven gelir mi hiç onsuz kalmadım ki o da bensiz.. çok anlamsızım çok zor .. var mı ben gibi kös kös evde oturup mala bağlayan.. resmen insanlara sevgim bile bitti herseye herkese gıcık oluyorum kimse kimsenin duygularını anlayamaz tabi ama birileriyle konusmaya ihityacım var..

Şu an üçümüz de aynı durumdayız :( Ben de gece ve sabah anlıyorum. Alışkanlık olmuş bir kere. Sürekli kontrol ediyorum oradan buradan. Yazma hissi geliyor geçmesi için yapmadığım kalmıyor, ağlayasım geliyor evdeyim malum gidiyorum içerileri, müzik dinleyemiyorum... Ne yapacağız böyle, onlar gününü gün ediyorlardır eminim. destek lazım bize :((((((

çok kavga ediyorduk hersey sorun oluyordu.. dayanamıyorduk son zamanlarda birbirmize.. bana kıyamazdı bir şekilde düzelirdi ama iyice sogudu benden gekecegimizi göremediğini soyledi ve değişti bir anda.. belki hiç mi hiç aramasaydım barısmıstık bile bir kere öyle söylemişti çünkü ..

bu dediğin davranışları erkek arkadaşım bana yaptığında, en sonunda başkası olduğunu öğrenmiştim. anlam vermeye çalıştığım ama bi türlü anlayamadığım davranış değişikliğinin, benden vazgeçebilmesinin, her yaptığıma göz yumup, bi şekilde alttan alan adam bu şekilde değiştiğinde dediğim gibi, bir başkası varmış. bana öyle gibi geldi. umarım yanılıyorumdur.

Şu an üçümüz de aynı durumdayız :( Ben de gece ve sabah anlıyorum. Alışkanlık olmuş bir kere. Sürekli kontrol ediyorum oradan buradan. Yazma hissi geliyor geçmesi için yapmadığım kalmıyor, ağlayasım geliyor evdeyim malum gidiyorum içerileri, müzik dinleyemiyorum... Ne yapacağız böyle, onlar gününü gün ediyorlardır eminim. destek lazım bize :((((((

Keske bir araya gelipte oturup soyle bi dertlesebilsek gezsek kafa dagitsak :))

silmek fazla olmuyor mu.. düşman olmuyoruz ki silelim. bir de her defasında ayrılalım muhabeetne getiriyorsa istifa etmen iyi olmus insanı çok yıpratan bir durum

Acı cekmeden anlamazlar iyi bir tokata ihtiyacları var... biliyormusunuz yani kendim için de böyle bu.. bir anda onun izini kaybetmem bana cok büyük acı verır ve aynısını ona yapıyorum hiç bir tık göremıycek defolup gitmek lazım madem yalnız kalmak istiyorsun.. ben birini sımsıkı tutarım bıraktım mı da çok zor bunu aynen söyledım ve kapattım şalterleri

bu dediğin davranışları erkek arkadaşım bana yaptığında, en sonunda başkası olduğunu öğrenmiştim. anlam vermeye çalıştığım ama bi türlü anlayamadığım davranış değişikliğinin, benden vazgeçebilmesinin, her yaptığıma göz yumup, bi şekilde alttan alan adam bu şekilde değiştiğinde dediğim gibi, bir başkası varmış. bana öyle gibi geldi. umarım yanılıyorumdur.

yooo şu an baskası olmadgna emınım belki konusuyordur onla bunla ama hayatına birini sokmaya cesaret edıyorsa kaderine razı gelecek. bunu bilecek bir adam.. ayrılırken de konusutk bu ilişki ne sevgi aşk bittigi için ne de yalan dolan aldatma yuzunden bigtti sadece artık dayanck gücüm kalmadı senle bana ınanamıyorum çok kötü durumdayız dedik .. ya amaannn üzülmek istemıyorum artık baska karıya giden defolup gitsin.! bu şerfsizliği yapacak adama zaten acımam beklemem de.. üzülüyorum hala ama başka şeylerle ilgileniyorum zamana bıraktım mutluyum ben aşkm için herseyı yaptım gerisi umrumda degıl gelene de kapım öyle açık olmıcak değiştim artık en son konustuk bunu o da gördu ne kadar üzülürsen kalbın o kadar taşlaşmaya baslıyor sanırım ben onu anladım canım ama hala beklıyorum o ayrı hiç bitmıyor o özlem..

silmek fazla olmuyor mu.. düşman olmuyoruz ki silelim. bir de her defasında ayrılalım muhabeetne getiriyorsa istifa etmen iyi olmus insanı çok yıpratan bir durum
Yok canim fazla olmuyor silmek kendi iyiligimiz icin yapmaliyiz .bizler daha duygusaliz arkadas olarak kalmayi beceremeyiz.her yazdigindan her paylastigindan anlam cikarmaya calisip hayati iyice zorlastiririz .ayrica kararli oldugumu anlamasi icin kendimi iyice cekmem lazim .boylesi daha iyi sadece whatsap var suan .onuda engellemek evet abarti olur simdilik kalsin :)

Back
X