Sevgilisinden ya da einden byk olan var m ? ))

Ben de 8 ay büyüğüm ama aşkım sevgilim bunu hiç dert etmez

Çünkü biraz yaramazımdır. Öyle pek de yaşım gibi tavırlarım yoktur. hihoyyyt

İlerde bir ağırlık gelir de değişirsem ve o laf söylerse gözüne parmağımı sokarım :jeyyar:

iyiki büyük değilim o benden 8 yaş büyük.. bence erkeğin küçük olması bir sorun çünkü zihinsel gelişim olarak bizden çoook sonra gelişiyorlar.. küçük bir erkekle uğraşmak çok zor.

15 ay büyüğüm sevgilimden..
Sizce bu ilerde aileler için sorun olur mu?
Ayrıca boylarımızda birbirimiz ile aynı..
Aşırı şekilde bağlıyız ve çok seviyoruz birbirimizi.. ılerde sorun olur diye korkuyorum :(

Aşırı şekilde bağlıyız ve çok seviyoruz birbirimizi.. İlerde sorun olur diye korkuyorum :(

sorun olmaz niye olsun hem olursa da olsun boşverin seviyosanız kime ne:icecream:

bu arada ben de 4ay büyüğüm çoluk çocukla uğraşıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki benden 9 ay küçük we tip olarakta çok küçük..20 yaşındayız ama ikimizde ufacık gözüküyoruz..damat diince bidaa bakıolar :s çok swiorum ama ufak gözterio :) içi adam onun diorum ehehehe :) fakat gercekten cok olgunn

Önemli olan iç olgunluğudur zaten. dış görünüm çok abes olmadığı sürece sorun olmaz sanırım. bence küçük erkekler daha bağlı oluyorlar.

halamın eşi kendisinden 8 yaş küçüktü.büyük aşkla evlendiler . 2 çocuktan sonra halam kocasının annesi gibi görünmeye başladı . kocası bunu sorun etmiyordu ama halam bekarlık hayatını ,yanlız yaptığı tatilleri ,yemek temizlik gibi dertlerinin olmadığı günlere duyduğu özlemden dolayı boşadı kocasını..:hulya:
yani 8 yaş bile olsa kadın kadındır. yaşın önemi yok.

bi arkaasım şimdi küçük ama büyüyünce çok güzel adam olcak dedi koptumm :) tip war allah için ama böle iki minyon bi araya geldik nişanlanınca bi bakıolar şööle :) yakışıoruz sewioruz gerisi sorun deel :)

Aşırı şekilde bağlıyız ve çok seviyoruz birbirimizi.. İlerde sorun olur diye korkuyorum :(

sorun olsa bile aşılamayacak bir sorun değil
adam gibi adam olsun da varsın senden küçük olsun :delphin:

ailelerin bişey diyecegini sanmıyorum sonuçta aşırı şekilde sewiyomuşsunuz birbirinizi nasıl engel olabilirler ki..

sizce en fazla kaç yaş normaldir?
bu konuyla ilgili problemim var benim de.yaş konusunda yalan söylemiş bana.çıkmıyoruz daha ama hoşlanıyodum.aynı yaşta olduğumuzu söylemişti başta ama sonra itiraf etti zar zor.ne yapıcağımı şaşırdım.

her zaman erkegin buyuk olmasının gerektigine inanıyorum 1 sene cok fark yaratmaz ama daha buyuk olunca sorun olur erkekler daha gec olgunlastıgı için kadın buyuk olursa ucurum cok olur bence

ben ŞAHSEN büyük olmak istemezdim.. benden 7 ay küçük bi çocuğa aşık olmuştum bilmeden,çocuk geldi teklif etti..küçük diye kabul etmedm. belki sorun etmeyenler için çok saçma gelebilir ama ben sorun ediyorum. tabi aşk yaş sınır zaman mekan dinlemez ama benm kendi görüşüm böyle..bizim komşumuzun kızı 31 yaşında ve 20 yaşında bi çocukla evlendi. kız,çocucuğun ablası gibi duruyo.çocukda çelimsiz zapzayıf bişi. severek evlendiler,çocuğun ailesi karşı çıktı ama evlendiler..şimdidlerde duyduğuma göre fikir uyuşmazlığı ve sorunlar yaşıyolarmış.tabi çocuk toy daha.gençliğin verdiği istek ve heyecanları artmaya başladı.sorumluluk yok.neyse dileğim her sevenin mutlu olması
bide hep benden bi 10-15 cm uzun olmasını isterdim ama bahtıma kısalar beni buldu :D . neyse nazar değmez hehe... hepinize mutluluklar canlarım

Son düzenleme:
3 yaş küçüğüm beyfendiden ama anasını satayımm paşam benden daha çocukk :kizgin:
Birde deriz ki "birbirimizin elinde büyüdük" diye pehh ben büyüdüm sen büyüyemedin hala be adam Uğraşıyorum işte yaşı büyük ama aklı küçük bi adamla :kahve:

Back
X